• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Pembe veya kahve rengi lekeler sorun değil sadece kırmızı gelirse hemen doktora gidin diye biri yazmıştı. Seninki hangi renkti canım?
Koyu renkli çok küçük bir lekeydi parlak kırmızı değil daha koyu bulanık bir leke hani regl biter ya böyle son gün bitti dersin de bı leke gelir küçük. Onun gibi işte. Belki yaşayan vardır ya da durumu bilen vardır diye size de sormak istedim.

Koyu renkli çok küçük bir lekeydi parlak kırmızı değil daha koyu bulanık bir leke hani regl biter ya böyle son gün bitti dersin de bı leke gelir küçük. Onun gibi işte. Belki yaşayan vardır ya da durumu bilen vardır diye size de sormak istedim.
Benim hep böyle lekelenmelerim oluyor ondan bak şimdide korkuyorum yine olur diye sen yine doktora görün ben ilkte fitil iğne kullandım

Benim hep böyle lekelenmelerim oluyor ondan bak şimdide korkuyorum yine olur diye sen yine doktora görün ben ilkte fitil iğne kullandım
Gittim gittim devlete gittim acildeki doktora anlattım durumu bu yerleşme kanaması da olabilir dedi düşük de olabilir telaş yapılacak bir durum yok küçük küçük böyle kanama olur yerlesiyordur dedi. Biraz rahatladım bakalım olmadı yarına gideyim diyorum doktora

Gittim gittim devlete gittim acildeki doktora anlattım durumu bu yerleşme kanaması da olabilir dedi düşük de olabilir telaş yapılacak bir durum yok küçük küçük böyle kanama olur yerlesiyordur dedi. Biraz rahatladım bakalım olmadı yarına gideyim diyorum doktora
Evet genelde öyle diyorlar artsa git istersen

Kızlar çok küçük bir lekelenmem oldu. Ama çok küçük böyle devamı gelmedi. Korkmaya gerek yoktur değil mi ?
Canım yoktur büyük ihtimalle ancak sen uzan dinlen iyi beslen. Doktora gitmekte fayda var sana yakınsa doktoruna bir görün bence için rahat etsin 🙏

Ya bende dün gece 52 HCG çıktı testım ıkı gün sonra tekrar vermeyı düşünüyorum , siz ne zaman gıdeceksınız doktora kaç haftalıksınız ☺️
Ben 5 haftalık olana kadar bekledim keseyi tam görelim diye toplam 3 kere kan verdim 5 haftalık olunca gittim keseyi de gördük şükür şimdi 5+3 oldum 6+4de gidicem bakalım :)

Evet genelde öyle diyorlar artsa git istersen
Canım yoktur büyük ihtimalle ancak sen uzan dinlen iyi beslen. Doktora gitmekte fayda var sana yakınsa doktoruna bir görün bence için rahat etsin 🙏
Sağolsun acildeki doktor kadın da çok güzel konuştu. Eşim de biraz bakmış nedir ne değildir diye o daha sakin :) endişelenecek bir şey yok dedi zaten daha da olmadı çok şükür. Yarın da inşallah gidelim dedik doktora

Sağolsun acildeki doktor kadın da çok güzel konuştu. Eşim de biraz bakmış nedir ne değildir diye o daha sakin :) endişelenecek bir şey yok dedi zaten daha da olmadı çok şükür. Yarın da inşallah gidelim dedik doktora
Çok şükür sevindim, bol bol dinlen belki yormuşsundur kendini🌸🩷

Kan uyuşmazlığıniz varsa hemen doktorea gidin diğer türlü devam etmiyorsa normal kontrolde hekiminize bilgi verirsiniz

Insallh bende bır sorun olmazsa burdayım.Gecen sene nısan ayında 8 haftalık düşük yaptım o yuzden acıkcası tedırgınım hayırlısı olur ınsallh hepımız için

5 + 1. Bende gecen nisan ayinda pozitif gordum ama 5 gun sonra kanamam geldi. Kimyasaldi sanirim. Burada hic bakmiyorlar.
Ben bugun cok halsizim, elim kolum kalkmiyor, yogun bulanti degilde midem almiyor, haslanmis patates peynirli tost yiyebildim bu aksam. Karnim belim agriyor Yasim 38. Burada ingilterede ne kan tahlili ne ultrason yok 10 haftaya kadar. Aklima kotu seyler geliyor acaba dis gebelik mi vs diye

Keseyi beta kaçken gördünüz
Benim şöyleydi 3+5te 88 4+0da 225 en son 4+2 de 950 görünce tekrar vermedim büyük ihtimalle en az 6000 olması gerekiyordu hesaplarıma göre 5+0da. Karından göründü. Zaten 2000i geçince vajinal de görünüyor genelde. Yolk salc da seçildi hatta doktoruma vajinal baksak mı dedim o da hiç gerek yok zaten gördük rahatça demişti.

Benim şöyleydi 3+5te 88 4+0da 225 en son 4+2 de 950 görünce tekrar vermedim büyük ihtimalle en az 6000 olması gerekiyordu hesaplarıma göre 5+0da. Karından göründü. Zaten 2000i geçince vajinal de görünüyor genelde. Yolk salc da seçildi hatta doktoruma vajinal baksak mı dedim o da hiç gerek yok zaten gördük rahatça demişti.
Teşekkür ederim 🥰

Insallh bende bır sorun olmazsa burdayım.Gecen sene nısan ayında 8 haftalık düşük yaptım o yuzden acıkcası tedırgınım hayırlısı olur ınsallh hepımız için
Hayırlı olsun. Yaşadığın kaybı düşünüp kendini kötü hissetme inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın artık sadece ona odaklan. Hepimiz için güzel bir süreç olsun 💙🧿

Kızlar sezeryan dikişleriniz sızlıyormu bende oluyor ağrı of ya

Sanırım hepimizin düşükleri kimyasalı kürtajı olmuş malesefki ondan bende hala tedirginim WC gitmeye korkuyorum bile

Back
X