• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Merhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlı 🥹 ama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık 😕
Ay ben bunu yeni gördüm rabbim gönlüne ferahlık versin kuzum diğer minnoşun sıkı sıkı tutunsun sana inşallah

Kızlar bu gün bi doktor dinledim bu haftalardaki lekelenme ve kanamalar eger kese etrafında kanama alanı yoksa sebebi şeymiş
Bu zamana kadar yumurtalar progestan üretiyormuş artık plasenta üretmeye başlıycakmış görevi devrederken progestan düşüklüğü oluyormuş o sebeple lekelenmeler olaganmış

Kızlar instagramım hep bebek videolarıyla dolu. Şimdi bir kadının doğum videosu denk geldi. Ağla ağla çok duygulandım. İlk bebeğimi kaybetmiştim her şey çok içimde kaldı 3 saat sancı çekip elim hastaneden boş dönmek çok kötüydü. Rabbim her birimizin evladına sağlık versin sağlıkla kucağımıza alalım 🥹🤲🏻🤲🏻
Bugün bebeğini kaybedenleri okudum. Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah dayanma gücü versin 🥹🥹

Çok geçmiş olsun. Ben ferahlayacağınızı düşünüyorum biraz erken gibi geldi bu teşhisler için. Dua edin biz de edelim. Zamanı gelince çok rahatlayacaksınız inşallah 🙏
İnşallah öyle olur, Allah razı olsun
Biraz erken değilmi 2li için gönlünü ferah tur inşallah sorunsuz kucagına alırsın bu platformda tanıştığım bi arkadaşım var oda şu 16 haftalık filan onada ense kalınlığı fazla dediler yanlış hayırlamıyorsam 3 dedi sıkıntısız ilerliyor şu anda
2li haftaya yapılacaktı. Ben biraz öncesinde gittim hem ikiliye randevu almak için hem de son günlerde artan bel ve kasık ağrılarımı sorarım diye düşünerek ama karşıma böyle bir şey çıktı bir anda. Test vs yaptırdı mı arkadaşınız?

Kızlar instagramım hep bebek videolarıyla dolu. Şimdi bir kadının doğum videosu denk geldi. Ağla ağla çok duygulandım. İlk bebeğimi kaybetmiştim her şey çok içimde kaldı 3 saat sancı çekip elim hastaneden boş dönmek çok kötüydü. Rabbim her birimizin evladına sağlık versin sağlıkla kucağımıza alalım 🥹🤲🏻🤲🏻
Bugün bebeğini kaybedenleri okudum. Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah dayanma gücü versin 🥹🥹
Yaaaaaaa kıyamam sana 🥹🥹🥹 Sımsıkı sarılıyorum sana, bu defa inşallah istediğin ne varsa gerçekleşsin hiçbir şey kalmasın içinde. Benim de öyle uktedir çoğu şey doğumhanede kürtaj için beklerken doğum yapan annelerin sesini, bebek ağlama seslerini duymak falan mahvetmişti. Şimdi hep allahım tüm güzel şeyleri nasip et sağlıkla kucağıma alayım demediğim anım yok. Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı şekilde doğum yapmayı. Bebeklerimizin sağlıklı olmasını…

Yaaaaaaa kıyamam sana 🥹🥹🥹 Sımsıkı sarılıyorum sana, bu defa inşallah istediğin ne varsa gerçekleşsin hiçbir şey kalmasın içinde. Benim de öyle uktedir çoğu şey doğumhanede kürtaj için beklerken doğum yapan annelerin sesini, bebek ağlama seslerini duymak falan mahvetmişti. Şimdi hep allahım tüm güzel şeyleri nasip et sağlıkla kucağıma alayım demediğim anım yok. Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı şekilde doğum yapmayı. Bebeklerimizin sağlıklı olmasını…
Evet benide ameliyathaneye almışlardı doğumdan sonra içimi temizlemek için sedyede giderken diğer ameliyathanelerde bebekler doğuyordu küçük camdan görmüştüm bir tane bebeği 🥹🥹 rabbim bu sefer güzellikler yaşatsın bize sağlık versin evlatlarımıza vaktiyle sağlıkla kucağınıza alalım evlatlarımızı

Ya canım devlet ya söylermi söylemez mi bilmiyorum 😞 ama geçen haftaki gittiğim doktor bana ikili test cihazları iyi oluyor doktor tahminde bulunur belki dmeiştii
Devlet asla ihtimal bile söylemiyor ama özel tahmin de bulunur ben iki oğlumu da 12. Haftadan öğrenmiştim

Kizlar ne yesem hazimsizlik yaşiyorum fazla bişeyde yiyemiyorum artik çogu seyden tiksindim ama midem ateş yanar gibi yaniyor benim gibi sknti yaşayan varmi ne yapsam geçer kii😐😔

İnşallah bir sorun yoktur. Özür dileyerek derdinizin arasında bir şey sormak istiyorum ben de perinatoljiye gidicem, mhrs den randevu al dedi ama alınmıyor, listeye ekledim demişti ama açılmıyor. Nasıl yaptınız siz. Özel miydi devlet miydi?

ikiizannesii ikiizannesii canım ben geçen hafta gittim perinataloga devlette sistemden randevu alabildim
Nasıl aldınız acaba ben almak istediğimde uyarı veriyor araştırma bölümü, alamazsınız gibi şeyler yazıyor

Ben özele gittim
Anladım, az önce teyzemle konuştum teyzem dediğime bakma benden 5 yaş büyük onun iki oğluna da aynısını demişlerdi 12 gün falan sürmüştü onun da araştırma süreci şimdi turp gibiler, hatta doğana kadar bile aynısını dediler çocuk bi doğdu turp gibi. Sıkma canını çok erken her şey için. Sen üzülürsen o minik de üzülür 🌸

Çok geçmiş olsun. Ben ferahlayacağınızı düşünüyorum biraz erken gibi geldi bu teşhisler için. Dua edin biz de edelim. Zamanı gelince çok rahatlayacaksınız inşallah 🙏
kimyonkokusu kimyonkokusu Bende erken olduğunu düşünüyorum kesinlikle hemen cvs yapılmadan 12 hafta tam dolmadan net bakılmadan içinizi karartmayın bu şekilde
Ben 11 haftada gittim daha yeni 1 hafta sonra çağırdı onlara bakmak için hatta haftaya çarşamba 12+3 olunca gideceğim

Evet fetal yaptiranlar erken öğrenir 😊
Biz biraz gec ögreniriz heralde
Sende tüp bebek değilmiydi ben yanlışım hatırladım canım ?
Yok kuzum tûp bebek değil benim
aa ben yanlış hatırlamışım canım fetal dna tüp bebekte doktorların önerdiği bir testmişte o yüzden soracaktım senin doktorun önermesini diye

Back
X