Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    35
Tedaviye başlarken kullanmaya başladım 3 aydır devamm ediyorum gerçekten bazen 8 aylık gibi oluyor göbeğim
Kıyamam ya her gün her gün 😞 zor canım progestan kullanması, şişkinliği, akıntısı allah yardımcın olsun. Ben de aşılama tedavilerimden biliyorum zor ama bebiş için çekiyoruz işte ne yapalım 🥰

Kıyamam ya her gün her gün 😞 zor canım progestan kullanması, şişkinliği, akıntısı allah yardımcın olsun. Ben de aşılama tedavilerimden biliyorum zor ama bebiş için çekiyoruz işte ne yapalım 🥰
Aşkım zor evet gerçekten
Fitili kullanıyorum ben
ama bebişim iyi olsun sağlıklı olsun ben doğurana kadar kullanırım. Yeterki o iyi olsun. Bu zamanlara gelebilmek için ne mücadeler iğneler yedik progesteron mu korkutacak ayolllllll 🌸

Aşkım zor evet gerçekten
Fitili kullanıyorum ben
ama bebişim iyi olsun sağlıklı olsun ben doğurana kadar kullanırım. Yeterki o iyi olsun. Bu zamanlara gelebilmek için ne mücadeler iğneler yedik progesteron mu korkutacak ayolllllll 🌸
Dimiiii kız helal valla 😍 o gonal-f ovitrelle progestan hepsi bu minnoşlar içindi aman her şeyi hallederiz her şeyiiiiii 😍😍😍😍🤍

Merhaba kızlar bugün bende gittim doktora çok erken ama erkek gibi dedi çıkarken emin olamadım hiç söylemedim say dedi haftaya daha net belli olur sanırım 🥹🥹

12 hafta 1 günlükmüş
Merhaba bende 12.haftalığım sizin belirtileriniz neler acaba bende kasık ağrısı karın ağrısı vs oluyor bazen oturunca alttan batma his ediyorum normal mi bilmiyorum da

Şekli sivri gibi sanki belki ondan çıkıntılı duruyor sivri olunca ne oluyordu hiç bilmiyorum hurafeleri😄
Canım baktım da erkek diyor sivri karna. Bu alyansı da yaptım erkek çıktı tüm her şeyi yaptım bakalım eğlencesine 😍😂 haftaya sonuca göre tuttu tutmadı diycem.

Canım baktım da erkek diyor sivri karna. Bu alyansı da yaptım erkek çıktı tüm her şeyi yaptım bakalım eğlencesine 😍😂 haftaya sonuca göre tuttu tutmadı diycem.
Benim hurafeler hep kızı gösteriyor ama doktor yüzde yetmiş erkek dedi😄😄 yüzde otuzluk kısım gerçek çıkarsa çok sasırcam erkek dediğinden beri o fikre kendimi kaptırdım oglusum diye seviyorum 😄💕

Benim hurafeler hep kızı gösteriyor ama doktor yüzde yetmiş erkek dedi😄😄 yüzde otuzluk kısım gerçek çıkarsa çok sasırcam erkek dediğinden beri o fikre kendimi kaptırdım oglusum diye seviyorum 😄💕
Hurafeler resmen ters köşe yapmış 😅 ayyy Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim ne istiyorsanız sağlıklı şekilde o olsun 🧿🫂

Benim kızımda herkes ve tuz testiymiş, makas bıçak testiymiş yok karın sivriliği yok yüz güzelliği hep erkek sonuç verirken, ben içimden hep kız bence demiştim ve kızım doğdu inanmamak lazım 😀

böyle hiç anlaşılmıyor karnı çıplak görmeden ama şöyle söyleyim biraz ayrıntılı inceledim bele doğru asla yayılmıyor öne doğru çıkmış gibi öyle anladım 🥹
Yüzük testini de şimdi yaptım ileri geri sağa sola oldu erkek sanırım 😅
evet pek anlasilmiyor ama sivri diyorsan erkek o zaman senin de 😍 zaten bizim grup malum 😬 🩵

icinize dogan bir sey var mi peki? 🥰

Back
X