- 5 Şubat 2025
- 191
- 233
- 18
- 35
Kıza benzettim sağlıkla gelsinSon kez cinsiyet tahmini alırız
Bende kıza benzettimSon kez cinsiyet tahmini alırız
Gormekten korkuyorum. Yoksa atardim yaAç at bize sen bakma ahahhaha
Bence kız öyle geldi şekli hanım hanımcık durmuş
Bende kıza benzettim
Ay inşallah ultrasonda kıpır kıpırdıKıza benzettim sağlıkla gelsin
Bende 10+5 de doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra bakalım daha netleşir dedi .Gormekten korkuyorum. Yoksa atardim yabiraz heyecan olsun
Ya doktor ne diyor bu durumaArtik dayanamiyorm bulantilara kusmalara. Acim tum gun ilaclar fayda etmiyor 13+3 oldm. Hic bir sey yemiyorm ac karna yine kusuyorm.
Israr etseydin ya söylerdi kesinBende 10+5 de doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra bakalım daha netleşir dedi .
Biz ne zaman öğreneceğiz bebeğinin cinsiyetiniAy inşallah ultrasonda kıpır kıpırdıbu gunku gittigim ultrasondaki Dr çok iyiydi artik çoğunlukla onun ultrasona gidicem. Ayrintili içinde ona gidicem insallah. Herseyini gösterdi söyledi. Bide ben dedim cinsiyetini gorursen bana söyleme bir kagida yaz diye. Sonra yazarken bakma ne oldugunu yaziyorum diyor çok tatliydi
Bir dahaki kontrol ne zaman. Sen cinsiyetini ogrenmemişmiydinBiz ne zaman öğreneceğiz bebeğinin cinsiyetini
Yok aşkım senin bebeğinin cinsiyetini, ne zaman söyliycen bizeBir dahaki kontrol ne zaman. Sen cinsiyetini ogrenmemişmiydin
Yok aşkım senin bebeğinin cinsiyetini, ne zaman söyliycen bize2 kere gittim erkek dendi.
akşam eşim gelince açicaz ben sizede geçte olsa yazarım. Evet sen erkek demistin. Ya ultrasonda Eli ayagi vucudunu öyle güzel hareket ettiriyordu ki. Ama bebek ve plasenta çok aşşagida kanama alanida geçmemis var dedi. Kesinlikle kendine dikkat etmen gerek dedi. Kaç kerede sevişmek yasak dedi
Kan testi daha kesin oluyor canım kanda negatifse malesef negatiftirMerhabalar sizce gebelik varmı kan testi verdim negatif çıktı böyle bir şey yaşayan varmı
Eki Görüntüle 3569162
Sanki dilini çikariyormuş gibi çıkmışKuşum sanki kız bu minnoş ya hhaha kıza benzettim pek tatlı durmuş maşallah
Mükemmel hisler mükemmelllllllSanki dilini çikariyormuş gibi çıkmışevet allahim çok farklı güzel duyguları geçirdim onu izlerken. Erkek olsada başımın üstünde yeri var ama kız anası olmayida çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?