Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Selam kızlar ıkı gun bayram bıraz yogun gectı bel agrım var ya bacagıma vurdu dınlendım gectı ama sımdıde sağ tarafımda agrı var ya boşluk kısmında. Bıraz endıselendım acıkcası ıns gecer ya.

Bence kız öyle geldi şekli hanım hanımcık durmuş
Bende kıza benzettim
Kıza benzettim sağlıkla gelsin
Ay inşallah ultrasonda kıpır kıpırdı bu gunku gittigim ultrasondaki Dr çok iyiydi artik çoğunlukla onun ultrasona gidicem. Ayrintili içinde ona gidicem insallah. Herseyini gösterdi söyledi. Bide ben dedim cinsiyetini gorursen bana söyleme bir kagida yaz diye. Sonra yazarken bakma ne oldugunu yaziyorum diyor çok tatliydi

Gormekten korkuyorum. Yoksa atardim ya biraz heyecan olsun
Bende 10+5 de doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra bakalım daha netleşir dedi .

Bende 10+5 de doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra bakalım daha netleşir dedi .
Israr etseydin ya söylerdi kesin

Biz ne zaman öğreneceğiz bebeğinin cinsiyetini

Yok aşkım senin bebeğinin cinsiyetini, ne zaman söyliycen bize 2 kere gittim erkek dendi.
akşam eşim gelince açicaz ben sizede geçte olsa yazarım. Evet sen erkek demistin. Ya ultrasonda Eli ayagi vucudunu öyle güzel hareket ettiriyordu ki. Ama bebek ve plasenta çok aşşagida kanama alanida geçmemis var dedi. Kesinlikle kendine dikkat etmen gerek dedi. Kaç kerede sevişmek yasak dedi

Merhabalar sizce gebelik varmı kan testi verdim negatif çıktı böyle bir şey yaşayan varmı

aman aman dikkat et o zaman geçmiş olsun cnm. Senden haber bekliyoruz

Kuşum sanki kız bu minnoş ya hhaha kıza benzettim pek tatlı durmuş maşallah
Sanki dilini çikariyormuş gibi çıkmış evet allahim çok farklı güzel duyguları geçirdim onu izlerken. Erkek olsada başımın üstünde yeri var ama kız anası olmayida çok istiyorum

Sanki dilini çikariyormuş gibi çıkmış evet allahim çok farklı güzel duyguları geçirdim onu izlerken. Erkek olsada başımın üstünde yeri var ama kız anası olmayida çok istiyorum
Mükemmel hisler mükemmelllllll kuşummmm sağlıklı olsun tabii ki önce sağlık cinsiyet hiç önemli değil ama insanın içinde de bi istek oluyor işte. Hayırlısı olsun inşallah. Kağıdı açınca at buraya da merak ediyorum

Kızlar istanbul avrupa yakasında doktor arayışındayım. Doktorunu tavsiye edebilecek olan veya düşündüklerime giden var mı? Şu ana kadar baktıklarım esenler medipol (damla yasemin yenliç kaya), bahçelievler medipol ( sema yılmaz, reyhan has) rami hastanesi ( nehir bayram), türkiye hastanesi (aslı coşkun şevket, aslıhan ergül, şifa ayşe savaş), güngören meltem (nuray günay), bilge hastanesi (gülçin babayeva). Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…