Sirama yetiştimAaa sıran geçerse alıyorlar mı canim
Ay çok heyecanlıCinsiyetini gösterdi bu kagitta yazılı.eşime surprise yapicam. Ay açmamak için zor tutuyorum kendimi
13+5 değil mi Mervecim o. Sende başka hesap mı var ya da?14+5 den merhaba hala cinsiyet öğrenememişken dün deli gibi özelleri aradım bir umut doktor aradım ama herkes tatilde. Dedim telefondaki asistana dayanamıyorum artık cinsiyet öğrenmem lazım, doktor lazımAma maalesef çarşambaya kadar tüm hastanelerde doktor yok
Evet bide eşim ben eve varmadan işe gitti. Gece 12 1 den once gelmezAy çok heyecanlı
Ayrı bir heyecan olsun. Eşimi beklicem sanırım dayanabimirsem tabi
Bana aşırı erkek gibi geldi hem bebeğin eğimli durmasından hem de çıkıntıdan hadi bakalımSon kez cinsiyet tahmini alırız
Bekle bakalım işin varsa kağıdı evde bırak dışarı çık zaman geçerEvet bide eşim ben eve varmadan işe gitti. Gece 12 1 den once gelmez
Geçmiş olsun ben çok hasta olduğumda doktorum sabah akşam 1 tane içebilirsin demişti ama bilmiyorum,tedirgin olma bence, arayabileceğin bir doktorun varsa sor istersen çok telaşlı hissettim seniKızlar ya dün baş ağrısından titremeye başladım kasılıyordum en son dayanamadım bir parol içtim . Birşey olmaz dimi içim içimi yiyor şuan
Aslında hamileliğimin ilk miğren atağında doktoruma sordum türkiyedeki tüp bebek doktorum sabah 1 akşam 1 tane içe bilirsin kendini diğer türlü çok kasarsın demişti yani içmeden acı çekerek. Ama almanyadaki takipli doktorum evet içile biliniyor deniliyor ama ben önermiyorum 3 gün gerekirse ağrı çek ama içme zaten tüp bebekle zor olmuş dedi .ama dün artık vücutum ağrıdan titremeye başladı ve beyin kanaması geçireceğim sandım ya balyoz indiriyorlardı .Geçmiş olsun ben çok hasta olduğumda doktorum sabah akşam 1 tane içebilirsin demişti ama bilmiyorum,tedirgin olma bence, arayabileceğin bir doktorun varsa sor istersen çok telaşlı hissettim seni
Canım olmaz Allah’ın izniyle. Zor durumda kalınca antibiyotik bile içiliyor .Kızlar ya dün baş ağrısından titremeye başladım kasılıyordum en son dayanamadım bir parol içtim . Birşey olmaz dimi içim içimi yiyor şuan
Geçmiş olsun canım. Bu kadar sana eziyet bebeğe de zararli olurdu. Içtikten sonra geçti miAslında hamileliğimin ilk miğren atağında doktoruma sordum türkiyedeki tüp bebek doktorum sabah 1 akşam 1 tane içe bilirsin kendini diğer türlü çok kasarsın demişti yani içmeden acı çekerek. Ama almanyadaki takipli doktorum evet içile biliniyor deniliyor ama ben önermiyorum 3 gün gerekirse ağrı çek ama içme zaten tüp bebekle zor olmuş dedi .ama dün artık vücutum ağrıdan titremeye başladı ve beyin kanaması geçireceğim sandım ya balyoz indiriyorlardı .
Evet canım türkiyedeki doktorumda onu demişti zaten en son sabredeyim bekleyim diye beklediğimde nasıl kendimi sıktıysam lekelenmem olmuştu . Çünki kasılıyor vucüdüm bir yerden sonra. Geçti şükürB
Geçmiş olsun canım. Bu kadar sana eziyet bebeğe de zararli olurdu. Içtikten sonra geçti mi
Aç at bize sen bakma ahahhahaCinsiyetini gösterdi bu kagitta yazılı.eşime surprise yapicam. Ay açmamak için zor tutuyorum kendimi
Sat 20 aralık 14+5 şuan13+5 değil mi Mervecim o. Sende başka hesap mı var ya da?
Öğrenicez liocum biraz sabırMerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ne var ne yok. Birkaç gündür yoktum.
13+5 selam şuan Dr gidiyorum gosterirse goricez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?