Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Cinsiyetini gösterdi bu kagitta yazılı. eşime surprise yapicam. Ay açmamak için zor tutuyorum kendimi

Eklentiler

• Screenshot_20250401-121851_Chrome.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 65
Son kez cinsiyet tahmini alırız

Eklentiler

• 17434921136755046224512522829553.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 65
13+5 değil mi Mervecim o. Sende başka hesap mı var ya da?

Kızlar ya dün baş ağrısından titremeye başladım kasılıyordum en son dayanamadım bir parol içtim . Birşey olmaz dimi içim içimi yiyor şuan

Kızlar ya dün baş ağrısından titremeye başladım kasılıyordum en son dayanamadım bir parol içtim . Birşey olmaz dimi içim içimi yiyor şuan
Geçmiş olsun ben çok hasta olduğumda doktorum sabah akşam 1 tane içebilirsin demişti ama bilmiyorum,tedirgin olma bence, arayabileceğin bir doktorun varsa sor istersen çok telaşlı hissettim seni

Kızlar Dr dikkat etmemi söyledi. Kanama alanı hala varmış geçmemiş. oysaki en son kanama alanı yok demişti. Sabahki evden çikisim baya gezdim yürüdüm. Şuan çamaşirima lekelenmem olmuş koyu renkte. Plasenta ve bebek çok aşşagida dedi çok dikkat etmen lazım dedi. Inşallah çogalmaz

Geçmiş olsun ben çok hasta olduğumda doktorum sabah akşam 1 tane içebilirsin demişti ama bilmiyorum,tedirgin olma bence, arayabileceğin bir doktorun varsa sor istersen çok telaşlı hissettim seni
Aslında hamileliğimin ilk miğren atağında doktoruma sordum türkiyedeki tüp bebek doktorum sabah 1 akşam 1 tane içe bilirsin kendini diğer türlü çok kasarsın demişti yani içmeden acı çekerek. Ama almanyadaki takipli doktorum evet içile biliniyor deniliyor ama ben önermiyorum 3 gün gerekirse ağrı çek ama içme zaten tüp bebekle zor olmuş dedi .ama dün artık vücutum ağrıdan titremeye başladı ve beyin kanaması geçireceğim sandım ya balyoz indiriyorlardı .

Canım olmaz Allah’ın izniyle. Zor durumda kalınca antibiyotik bile içiliyor .

B
Geçmiş olsun canım. Bu kadar sana eziyet bebeğe de zararli olurdu. Içtikten sonra geçti mi

B

Geçmiş olsun canım. Bu kadar sana eziyet bebeğe de zararli olurdu. Içtikten sonra geçti mi
Evet canım türkiyedeki doktorumda onu demişti zaten en son sabredeyim bekleyim diye beklediğimde nasıl kendimi sıktıysam lekelenmem olmuştu . Çünki kasılıyor vucüdüm bir yerden sonra. Geçti şükür

13+5 değil mi Mervecim o. Sende başka hesap mı var ya da?
Sat 20 aralık 14+5 şuan
En son gittiğimde doktor bebebeğe baktığında sata uyumlu olduğunu 2 gün biraz geri olduğunu söyledi bir ara
14+3 de olabilirşm ama ben 5 diyorum çabuk zaman geçsin diye 2 gün 2 gündür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…