Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlarda Regl bekleniyor yazdıkça ve okudukça ben stres oluyorum 😂 sabırsızlanıyorum Transfer günü için

@Umudayolculuk35 CinnamonQueen CinnamonQueen @ikosan @hturkmen @LunaLovegoodd @marmelad01 @Defnee11 Vignette Vignette @Daydi @depresifbirpolyanna
Aşkım ben regl oldum bitti hatta ama foliküllerimden biri adetin ikinci günü 14 mm’ydi çok büyümüş. Doktorum diğerleri çok küçük kalmış şu an başlamayalım sadece tek bir yumurta toplayabiliriz dedi ve yumurtam küçülsün diye estrofem verdi. Bir hafta kullan cumartesi kontrole gel dedi. Gidicem bakıcam ama ben biraz pes ettim gibi ya bilmiyorum diğer regliyi beklicem sanırım. Hevesim kaçtı biraz eşimle de gerildik. Hazır değilim galiba sürekli ağlıyorum falan psikolojim bozuldu

Aşkım ben regl oldum bitti hatta ama foliküllerimden biri adetin ikinci günü 14 mm’ydi çok büyümüş. Doktorum diğerleri çok küçük kalmış şu an başlamayalım sadece tek bir yumurta toplayabiliriz dedi ve yumurtam küçülsün diye estrofem verdi. Bir hafta kullan cumartesi kontrole gel dedi. Gidicem bakıcam ama ben biraz pes ettim gibi ya bilmiyorum diğer regliyi beklicem sanırım. Hevesim kaçtı biraz eşimle de gerildik. Hazır değilim galiba sürekli ağlıyorum falan psikolojim bozuldu

İnşallah hakkında hayırlısı güzeli sağlıklısı olsun canım benim pes etmek yok 🫶❤️ bak ben her seferinde pes eder gibi oldum tekrar üstüne üstüne gidiyorum ve 4. Tüp bebeğim ve 4. Opu oluyorum kolay değil zor ama mücadele etmeden olmuyor maalesef sakın sende pes etme inşallah sonunda mucizene kavuşacaksın Allah’ın izniyle 🤲🥰

Bende iyiyim çok şükür cuma günü tekrar kontrole gideceğim şu an 4 adet folikül büyümüş arkada gelenlerde var yetişir mi bilemiyorum şu an 11 ve 13 mm arası olmuşlar dedi toplanmak için hazır değil doktorum büyük ihtimalle pazartesi günü planlıyor Opu yu ama cuma günü net belli olacak Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥹👼 :KK68:
Yeni geldim bayram dolayısıyla pek aktif olamadım 🥹 inşallah güzel altın yumurtaların olur mayalam 🙏❤️ dualarım seninle 🌸🥰🥹 ben çok zorlanmıştım opu da senin güzel geçer inşallah 🙏💕

İnşallah hakkında hayırlısı güzeli sağlıklısı olsun canım benim pes etmek yok 🫶❤️ bak ben her seferinde pes eder gibi oldum tekrar üstüne üstüne gidiyorum ve 4. Tüp bebeğim ve 4. Opu oluyorum kolay değil zor ama mücadele etmeden olmuyor maalesef sakın sende pes etme inşallah sonunda mucizene kavuşacaksın Allah’ın izniyle 🤲🥰
Kaç yumurtan olmuş kuzum 🩷 bu sefer bebeğini kucağına alırsın inşallah sen bize burda çok destek oldun rabbim yüzünü güldürsün iyi ki varsın

Kızlar transferimi. 18. Günü kanamam oldu nolur bana dua eder misiniz doktorum korkma diyo ama progestan vurdurdum biraz önce çok korkuyorum

Allahım bebeğini sana bağışlasın annesine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah kanaman çok olmadığı sürece korkma canım buradaki çoğu arkadaş yaşadı ve yaşıyor sen elinden geleni yap Rabbim korusun bol bol dinlen sakın ağır işler yapma canım 🤲❤️

Kaç yumurtan olmuş kuzum 🩷 bu sefer bebeğini kucağına alırsın inşallah sen bize burda çok destek oldun rabbim yüzünü güldürsün iyi ki varsın
Ya sana kocaman sarılıyorum 🥰 yanında olsaydım seni şöyle bir sarsardım kendine getirirdim sen böyle dedikçe üzülüyorum ne olur pes etme olacak inşallah bebeğin gelecek Allah’ın izniyle 🤲🥹👼
Amin hepimizin yüzünü güldürsün canım sizlerde bana çok destek ve moral oldunuz yaptıklarınızı unutmam her Daim size dua 📿 edecegim şu an büyüyen 4 yumurta var arkadan üç adet geliyor inşallah onlar büyürse benim için büyük mucize olucak inşallah cuma günü tam belli olucak tekrar yazarım sizi haberdar edeceğim inşallah 🤲🫶

Yeni geldim bayram dolayısıyla pek aktif olamadım 🥹 inşallah güzel altın yumurtaların olur mayalam 🙏❤️ dualarım seninle 🌸🥰🥹 ben çok zorlanmıştım opu da senin güzel geçer inşallah 🙏💕

Hoşgeldin 🤗 canım nasılsın biraz toparladın mı kendini 🥹 Amin Ecmain Allah razı olsun çok teşekkür 😍 ederim cancağzım 🫶

Ya sana kocaman sarılıyorum 🥰 yanında olsaydım seni şöyle bir sarsardım kendine getirirdim sen böyle dedikçe üzülüyorum ne olur pes etme olacak inşallah bebeğin gelecek Allah’ın izniyle 🤲🥹👼
Amin hepimizin yüzünü güldürsün canım sizlerde bana çok destek ve moral oldunuz yaptıklarınızı unutmam her Daim size dua 📿 edecegim şu an büyüyen 4 yumurta var arkadan üç adet geliyor inşallah onlar büyürse benim için büyük mucize olucak inşallah cuma günü tam belli olucak tekrar yazarım sizi haberdar edeceğim inşallah 🤲🫶
İnşallah dilediğin gibi olur ben de cumartesi doktora gidicem hayırlısı neyse bizim için o olsun 🌸🩷 yüzünde çiçekler açsın 🌺🌺🌺

Hoşgeldin 🤗 canım tabi ki eklerim yaş kaç , kaçıncı gün embriyosuydu onlarda yazarsan tabloya yazayım şimdiden hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun dilerim Nisan ayı bizim ayımız olsun amin ecmain inşallah 🤲❤️
Aminnn inşallah çok teşekkür ediyorum 5. Gün embriyosuydu 25 yaşındayım 🥰🥰

Canım öncelikle hayırlı olsun ve kesinlikle kendi ilaçlarını yani kullandıklarını başkalarıyla kıyaslama.
Fitil kullananda var burada ☺️
Her doktor hastasına göre ilaç kullandırtıyor.
Ben hep iğne kullandım hala da iğne ile devam ediyorum.
Fitil ile başlayıp iğneye dönende var. İğnesinde göbekten ve kalçadan olarak değişkenlik göstereni bile var.

Ben mesela kan sulandırıcı kullanmıyorum. Kese görmeye gittiğimizde sordum, aynı senin gibi düşüncelere kapıldım, çoğu kişi kullanıyor çok nadir kullanmayan var, acaba doktor dedide ben mı anlamadım bunca zaman kullanmadım tedirginliği oluştu.
Doktorum ama şu an sana gerek yok dedi.
Bir yandan da okuduklarıma göre kanamalar sulandırıcıdan da kaynaklandığını öğrendim ama ne kadar doğru tabi bilemem doktorlar daha iyi bilir ama mantıklı geldi.

Tabiki sulandırıcı bile kullanıp kullanmaman dozu vs yine sana bağlı olan birşey. Bunu doktorun belirleyecek ☺️
Çok teşekkür ediyorum sagolun 🥰 insan düşünmeden edemiyor yine de

Hoşgeldin 🤗 canım nasılsın biraz toparladın mı kendini 🥹 Amin Ecmain Allah razı olsun çok teşekkür 😍 ederim cancağzım 🫶
Hoşbulduk canım 🌸 Şükür daha iyiyim genetik tarama ııcn kan verdim bakalım 2. Opu sürecine artık ne zaman başlarız zaman gösterecek 🥰 Allah hepımızın yardımcısı olsun 🌸🙏

Merhabalar arkadaşlar ben galiba adet oluyorum🥺🥺🥺yine olmadı galiba🥺🥺🥺aynı adet belirtilerim başladı. Üşüme, beyaz kremsi akıntı, ağrı. Çok üzgünüm ya neden olmuyorkii🥺🥺her şey çok güzel dedi doktor, bi sebep olmaması kahrediyor beni 🥺🥺🥺

Amin inşallah canım bahçeci iyi diyorlar laboratuvarı falan eğer düşünürsen Bursa’da bahçeci var burada bir arkadaş orada tüp bebek yaptırdı ilk seferde hamile kaldı çok şükür baya memnun kalmıştı inşallah önce Allah’ın izniyle sonra doktorların eliyle bebeğine kavuşursun inşallah 🤲❤️
Aminn amin Allah razı olsun canım evet orayı da düşünüyorum ama olumsuz yorum da çok tabi herkes için oluyor da bakalım Rabbim doğruya yonlendirsin peki arkadaşınız hamgi doktora gitmiş betul hanim ve sabrı hoca var

Benim doktorum yücel bey. Ama Gönül hanım da var bayan istersen ondan da herkes çok memnun. İkisi de oranın en eski doktorları. Herşeyi baştan arastirip tahlillerini yaparlar işi şansa bırakmıyorlar. Labaratuvari da iyidir. Ama sen bilirsin rabbim en doğru kararı vermeni nasip etsin ins.🙏
Aminn amin insAllah Allah razı olsun tamam değerlendireceğim çok teşekkür ederim🤲🥰

Back
X