Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Ah ah hep bu internet yüzünden . Cahil olmak hiç birşey bilmeden gitmek en iyisi olurdu . sende sağlıklı güzel bir şekilde gör bebeğini inşallah canım bende demekki bu gerginlik oluyor .
İnşallah canim eskiden annelerimiz cinsiyetini bilmeden hic hastaneye gitmeden dogurmuş bizi simdi dusunuyormda biz çok şansliyiz bence

Merhaba kizlar. Sizlere danismak istedigim birsey var. Suan 10.haftadayim. Yazilarinizi takip ediyorumda. 2 li testleri 12 yada 13.haftada yaptirmissiniz. Ben 11.haftada yaptirmayi dusunuyordum. Cok mu erken yaptirmis olurum acaba.
2li test veya fetal dna gibi testleri gebelde 12. Hafta ve 14. Hafta arası öneriyorlar
Bebek 11. Hafta ve 12. Hafta arasında 1 hafta olsada
Ciddi bir gelişim kat ettiğinden o bir hafta içinde, biraz daha büyümesi daha doğru sonuçlar vermesini sağlıyor

Bende öyle yaptıp yarın ararlarsa da vericem cevaplarını ama hormonlar da coştuğu için baya ağladım ağırıma gitti
Ayy kiyamam sana ne kadar gciklar ya bide gebesin daha cok özenli olmalilar cok benciller Dusunme bugunu inşallah merhametli insanlara denk gelirsin bundan sonraki surecte

Benim çok da abartı olmayan bir göğüs hassasiyetim vardı ama bir iki gündür baya baya azaldı,kayboldu denecek kadar. 11.haftada bunun olması normal mi sizce?
Benimde ara ara kayboluyor sonra tekrar geliyor hashasiyet olmamasi daha iyi bence cok aciyor

Benimde oluyor bazen unutup soluma yatiyorum uyku sersemliğiyle sabah uyandigimda solumda batma hissttim dokundum toplu bisey var gibiydi eşimde evet orda bi kaparti var gibi dedi bizim bebişler solda sanirimZayifmisiniz ben 62kiloyum ondanmi hissettim bilmiyorum belki bebişin beslenme seyidir diye dusundum sonra

Canım hangi şehirdesin ? İstanbulda normale göre ikili taramayı uygub yapan bir yer biliyorum orayı önercem ondan söyledim. O doktora gitme bir daha. Onların söylediği şeylerde doğru olmuyor bazen kişiselleştirip işi, korkutuyolar insanları iyi sonuçsa bile

Demekki bu teoride yanliş oluyor bu durumda erkekmiş 50'nin altinda cikmasi lazimdi o zaman mantiken

Evet ben de sizinle aynı kilodayım doktor ilk baktığında soldaydı ufaklık bir tuhaf oldum bugün de öyle olunca

Çok tesekkur ediyrum ozaman 12.haftada yaptirayim ben.

Ya ben elimi yastığın altına atarım o olmazda baş ucuma kuran koydum dua da ediyorum . Bıçağıda baş ucuma koysam ?

İnşallah canim eskiden annelerimiz cinsiyetini bilmeden hic hastaneye gitmeden dogurmuş bizi simdi dusunuyormda biz çok şansliyiz bence
Az önce konuştuk annemle vallaha o diyorki hiç bilmezd bu korkuları 1/2 kere giderdim ultrasona oda anca cinsyete giderdik diyor . Ne korku ne başka birşey . Ne boş gebelik ne dış gebelik hiç birşey bilmemişler

Az önce konuştuk annemle vallaha o diyorki hiç bilmezd bu korkuları 1/2 kere giderdim ultrasona oda anca cinsyete giderdik diyor . Ne korku ne başka birşey . Ne boş gebelik ne dış gebelik hiç birşey bilmemişler
Ayy benim annem hamileligi boyunca doktor yuzu gormemis hatta kôydeki kadin ebe doğurtmus bizi dogunca ogrenmis kizi oldugunu eskiler sabirliymis bide işten gucten gidemiyorlarmiş bile hastneye şimdi hersey ayagimizin altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…