İnşallah hepimizin karşısına vicdanlı insanlar çıksınAyy kiyamam sana ne kadar gciklar ya bide gebesin daha cok özenli olmalilar cok bencillerDusunme bugunu inşallah merhametli insanlara denk gelirsin bundan sonraki surecte
İzmirdeyim gitmeme kararı aldım ama yaptıklarına cevap verememiş olmakta baya canımı sıktı. Eşimle gittiğim için suçluymuşum gibi hissettim. Doğru düzgün bakmadan kaldırdı pozisyonu yok diyeCanım hangi şehirdesin ? İstanbulda normale göre ikili taramayı uygub yapan bir yer biliyorum orayı önercem ondan söyledim. O doktora gitme bir daha. Onların söylediği şeylerde doğru olmuyor bazen kişiselleştirip işi, korkutuyolar insanları iyi sonuçsa bile
Kız arkadaşım balon patlatalım diyor ben hiç sevmiyorum böyle şeyleri o yüzden direkt öğrencez sanırımKızlar ya herkes direk par diye cinsiyeti öğrendi. Cinsiyet partisi yapan yok mu
Daha bebeği hissetmeden bile böyleysek ah bir de doğurunca nasıl olucazBende belirtim olmayinca hemen biseymi oldu acaba diyorum annelik iç gudusu işte istemsizce endişeleniyoruz
Sağlıklı sonuçlar alırsın inşallahÇok tesekkur ediyrum ozaman 12.haftada yaptirayim ben.
Bazı doktorlar, bebeğin pozisyonu değişsin diye devlettede olsa şekerli bişeyler ye ve biraz yürü gel deyip gönderiyolar yarım saat 1 saat sonra çağırıyolar. O doktor saçma konuşmuş. Senin ne suçun var bevek dönmediyse, kaldıki eşinle gelmek istemek en doğal hakkın bende senin gibiyim eşimle mümkün oldukça gitmek istiyorumİzmirdeyim gitmeme kararı aldım ama yaptıklarına cevap verememiş olmakta baya canımı sıktı. Eşimle gittiğim için suçluymuşum gibi hissettim. Doğru düzgün bakmadan kaldırdı pozisyonu yok diye
Ay çok basit aslındaKız arkadaşım balon patlatalım diyor ben hiç sevmiyorum böyle şeyleri o yüzden direkt öğrencez sanırımÇünkü o öğrencek organize etcek vs uzun sürcek beklemek istemiyorum
Sütmü geliyordu gerçektenBenim de çok aşırıydı süt de geliyordu. Hassasiyet bitti gibi sıvı da azaldı çok. Vücudumuz adapte oluyor artık
Benim doktor 12 ve 21. Haftada perinatoloji muayenesi önermişti Acıbadem bu şekilde yönlendiriyorSelam canim detayli usg için erken değilmi
Kuzum aileler de gelmek isterler annem çok istiyor parti yapmamı kayınvalidem de yaparsan seviniriz geliriz dedi. Bizim arkadaş grubumuz ortak çok fazla hepimiz çalışıyoruz farklı yerlerde oturuyoruz küs olan var birbiriyle böyle durumların içinde zor organize olur. Ondan bilemiyorum canım düşüncem bakalım daha 2 hafta varAy çok basit aslında
Doktorun öğrensin cinsiyeti mesaj atsın arkadaşına sonra senden o mesajı silsin
Arkadaşın akşama bi balon ayarlasın, birde pasta alın mis gibi organizasyonfazlası zaten israf
Eğlenirsiniz
Benim de sütüm var ama arası çok kısa olduğu için sanmıştımBenim de çok aşırıydı süt de geliyordu. Hassasiyet bitti gibi sıvı da azaldı çok. Vücudumuz adapte oluyor artık
Öyle vallaDaha bebeği hissetmeden bile böyleysek ah bir de doğurunca nasıl olucaz
Naısl ya süt mü geliyorBenim de sütüm var ama arası çok kısa olduğu için sanmıştım
Öyle vallaDaha bebeği hissetmeden bile böyleysek ah bir de doğurunca nasıl olucaz
Acibademde dogum ucretleri nasil bilginiz varmiBenim doktor 12 ve 21. Haftada perinatoloji muayenesi önermişti Acıbadem bu şekilde yönlendiriyor
Ay vallaha iyi dayanıyorlarmış . Bak iki 3 gündür iyice azaldı göğüs hassasiyetim aman niye diye kafada kuruyorumAyy benim annem hamileligi boyunca doktor yuzu gormemis hatta kôydeki kadin ebe doğurtmus bizi dogunca ogrenmis kizi oldugunu eskiler sabirliymis bide işten gucten gidemiyorlarmiş bile hastneye şimdi hersey ayagimizin altinda
Bende öyle vallaAy vallaha iyi dayanıyorlarmış . Bak iki 3 gündür iyice azaldı göğüs hassasiyetim aman niye diye kafada kuruyorum
Normal diyorlar canım . Ama insan korkuyor . Allahtan yarın görücem hayırlısıyla bir sabah olsaydıda görseydim bebemi ya çok stres oluyorum ultrason günleri .Bende öyle valla
Yok yok ben hiç emziremedim bebeğimi, keybedince de süt kaldı, arası da beş ay olunca sütüm kesilmedi doğal olarak hala sütüm var, yani şu süt korur lafı da yalan yaniNaısl ya süt mü geliyorilk gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamadım şuanda yaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?