Benimde anca bugün öğlen geçti gerçekten iğrenç birşey bu baş ağrısıBen dayanamadım dün ya
Oooo benim tüm doktorlarım ıkınma yasak kaslar rahmi kastırıyor diyor ama benim tüp bebek normal yolla bilmemAy ıkınmak da mı yasakyani afedersiniz de kabız olunca mecbur ıkınıyorum
Geç döllenme oldu mu ben kacirdim galiba. En son kalp atışını görünmüyor diyordun. Bende iyiyim canim şükür. 13. HaftadayimÇok şükür canım benim iyiyim sen nasılsın.
Kasım annelerine bakıyorum. 2 gündür. Benimki geç döllenme olunca buradaki arkadşlar benden çok ileri gitmiş oldu ☺
Evet canım öyle oldu. Şuan 7+2 güncellenmiş haftaGeç döllenme oldu mu ben kacirdim galiba. En son kalp atışını görünmüyor diyordun. Bende iyiyim canim şükür. 13. Haftadayim
Bilmiyorum belki demesi kolay ama 6-7 haftada gitmek garanti diğer türlü insani stres yıpratıyor beta verip artisinizi kontrol edebilirsinizKızlar benim şuan gebelik var muhtemel testler pozitif yarın falan kan vermeyi düşünüyorum. Varsa eğee 4haftalık olacak şuan. Sizce ultrason için ne zaman gidiyim. Haftaya 5. Hft oluyo kese görünür ama sonrada bayram tatiline giriyor, bekliyim mi sizce 7. Haftaya kadar? Nasıl beklenir bilmiyorumakıl verin
Evet bana da öyle geliyor 7. Hafta garanti olsun diyeBilmiyorum belki demesi kolay ama 6-7 haftada gitmek garanti diğer türlü insani stres yıpratıyor beta verip artisinizi kontrol edebilirsiniz
Kaç haftalık ? Hemen panik olma sakin ol acile git canım ihmal etme kalp atışı olduğu sürece iğne hap tedavisi veriyor gönlünü ferah tut dualarimdasinKızlar şimdi tuvalate gittim, kıpkırmızı kanama geldi. Çok korkuyorum, çok üzgünüm
9 haftalık. Yarın doktor kontrolüm vardı 16 da geç mi kalırım. Şimdi mi gitmeliyim acile. Evde progestan vardı içip sabah mı gitsem ne yapacağımı şaşırdımKaç haftalık ? Hemen panik olma sakin ol acile git canım ihmal etme kalp atışı olduğu sürece iğne hap tedavisi veriyor gönlünü ferah tut dualarimdasin
Naptınız gittiniz mi? Sabaha bırakmayın gidin acileKızlar şimdi tuvalate gittim, kıpkırmızı kanama geldi. Çok korkuyorum, çok üzgünüm
9 haftalık. Yarın doktor kontrolüm vardı 16 da geç mi kalırım. Şimdi mi gitmeliyim acile. Evde progestan vardı içip sabah mı gitsem ne yapacağımı şaşırdbe
Canım seni anliyorum sakin ol ve Dr git ultrasona gir bakalım ne diyecek. Kanama alanin mi vardıKızlar şimdi tuvalate gittim, kıpkırmızı kanama geldi. Çok korkuyorum, çok üzgünüm
Canım benimde kanama alanım vardı benimde kanamam oldu. Hastanede yattim. Sonra ultrasona girdiğimde kanama alanı yok dedi megerse o kanama o içerdeki kanama alanı cikiyormus. Gelişimi iyiyse korkmaGittim çok şükür kalp atışı vardı bebeğim boyutu da iyiydi. Kanama alanı varmış. Zaten bugün kendi doktorum randevum vardı. Onunla daha ayrıntılı inşallah sıkıntısız geçer
Geçmiş olsunGittim çok şükür kalp atışı vardı bebeğim boyutu da iyiydi. Kanama alanı varmış. Zaten bugün kendi doktorum randevum vardı. Onunla daha ayrıntılı inşallah sıkıntısız geçer
Ben de aynıyım iki haftadır annem yapıyor artık yavaş yavaş yapmaya başladım yaparken maske takıyorum çok faydasını gördüm buzdolabının kapısını açarken nefesimi tutar oldumBen sürekli açım, sürekli ağzımın içi zehir gibi acı tat, asla geçmiyor. Kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum çiğ halleri midemi bulandırıyor. Siz de böyle misiniz? Keşke biri sürekli yemek yapsa getirse
O bana da oluyor burnum hep tıkalı doktorum otrivine pediatrik verdi yan etkisi az diye. Yine de tıkanıyor sabah bogazım kurak topraklar gibi uyanıyorum. Ama normalmiş. Hamilelerin kılcal damarları büyüdüğünden burnumuz şişip kapanıyor.Kızlar bana bır yardım edın. Hamılelıgımı ılk ogrendıgım donemler bi grıp olmustum ben o donemden beri geçmeyen bir burun tıkanıklıgım var o zaman hastalıga yormustum bunu ama hasta degılım suan. Burnum gece ozellıkle full tıkalı gve burnumun ıcı kuru gibi hep. Agzımda kuruyo böyle bi değişik yapışıyo gibi agzım ay asırı rahatsız edici bişey anlatamadımda. Gece uykudan uyanıyorum bunu yasayan var mı? agız kurulugu burun kurulugu özellikle yemekten sonra agzım cok degısık zaten hiç tadı yok demır tadı gibi bir tad oluyor yemekten sonra. Lütfen bendede oluyor deyınCarsamba bir doktoruma sorucam bunu. Cok rahatsız etmeye başladı akşam olunca coşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?