Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    21
Çok geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda sana dermanını yollasın sağlıklı bir gebelik ile haber et bizi inşallah

Kizlar fetal dna sonucmuz temiz cikti cokk sukur cinsiyet de erkek saglikla gelsin bebislerimiz. Herkes guzel sonuclar alir insallh. Rabbim bizleri evlatlarimizla sinamasin
cok guzel haberler darisi haber bekleyen herkese, saglikla umarim

bir erkek bebis daha geliyor, saglikla mutlulukla gelsin uc erkek oldu sanirim su ana kadar

ben elimden geldigince her gun yapmaya calisiyorum ama havalar biraz duzelse cok mutlu olacagim, sogukta da usutecegim diye korkuyorum
Ay ne güzel ya ben yapmıyorum yürümek istiyorum düzene oturtmam lazım. Ne kadar süre yürüyorsunuz?

Kızlar şimdi kontrolden geldim bebeklerim hareket ediyordu biri zıplıyordu diğeri de kollarını salladı çok güzeldi ve 2 gün önce gidiyor biri diğeri de tam günüyle aynı

Kızlar şimdi kontrolden geldim bebeklerim hareket ediyordu biri zıplıyordu diğeri de kollarını salladı çok güzeldi ve 2 gün önce gidiyor biri diğeri de tam günüyle aynı
Yaaaaa maşallah annesiiii minnoş minnoş büyüsünler inşallah

Kızlar ben hamilelikten önce yoga yapıyordum bana çok iyi geliyordu yine başlasam diyorum hem hamilelere özel yoga da var. Yoksa bel ağrısından çok çekeceğim gibi. Ancak çalıştığım için mecalim kalmıyor en iyisi haftasonu ufaktan başlamak

Lioo Merhaba beni de ekler misin ? Şuan 9+1, keseyi 4+5 de, kalp atışını da 6+5 te duymuştuk. Son adet tarihi 16.01.2025, tahmini doğum tarihi 23.10.2025

Hanımlar ben de 9 haftalık hamileyim ama şu kalbi durdu muhabbetleri beni çok strese sokuyor, herhangi bir sorun yok hamileliğimde ama bunu da düşünmeden edemiyorum Allahım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Ay aynısı bende de var ve düşük riski yaşadığım için yüreğim ağzımda 10 hafta oldu bir an önce 12 olsun ve risk azalsın istiyorum muayene araları da çok uzun her hafta kalp sesini duymak istiyorum bebişimin

Ayy darısı bana maşallah kuzulara canım bende çarşamba gidicem 20 gün sonra ilk kez görümcem bebemi

Lioo Merhaba beni de ekler misin ? Şuan 9+1, keseyi 4+5 de, kalp atışını da 6+5 te duymuştuk

Şimdiden diyorum ne zormuş annelik, endişe etmeden duramıyor insan, sürekli görmek istiyor, benim de 11 de randevum var hemen geçsin de göreyim istiyorum Allah şifa versin inşallah, ilaç kullanıyor musunuz ?

Kızlar selam, bir şey sormak istiyorum. Şimdi biz randevularımıza giderken karından ultrason yaptırdığımız içim kıyafet falan çok önemli değil de şimdi ben perinatoljiye başlıyorum da hep vajinal ultrason olcak doktorum öyle dedi. Ne giyiyorsunuz siz yani nasıl daha rahat olur sizce? Yaptırmaktan çekinmiyorum ben zararı olduğunu falan düşünmüyorum da sürekli git gel yapacağım için ne giysem diye düşündüm

Kızlar 2 gündür gaz sancısı yaşıyorum özellikle akşam yemeğinden sonra. Gazım yok ama sancısı var. Bu durumu yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim?

Kanama sebebi ile progestan fitil kullanıyorum ama gün içinde sürekli akıntı halinde dökülüyor problem olur mu acaba doktora gitmem gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…