- 18 Eylül 2024
- 118
- 71
- 13
Buna da şükür diyelim artıkBenim bir önce ki hamileliğim öyleydi. Çok zorlayıcı oluyor gerçekten
Çok geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda sana dermanını yollasın sağlıklı bir gebelik ile haber et bizi inşallahLioo
Herkese merhaba, 1 haftadır burda yoktum. Umarım herkes iyidir, hamileliğinizin güzel geçmesini dilerim. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım. Bebeğin kalp atışı yoktu. Hamilelik sonladı. Herkesi çokkk tebrik ediyorum. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın.
cok guzel haberlerKizlar fetal dna sonucmuz temiz cikti cokk sukurcinsiyet de erkek saglikla gelsin bebislerimiz. Herkes guzel sonuclar alir insallh. Rabbim bizleri evlatlarimizla sinamasin
ben elimden geldigince her gun yapmaya calisiyorum ama havalar biraz duzelse cok mutlu olacagim, sogukta da usutecegim diye korkuyorumKızlar yürüyüş yapıyor musunuz?
Ay ne güzel ya ben yapmıyorum yürümek istiyorum düzene oturtmam lazım. Ne kadar süre yürüyorsunuz?ben elimden geldigince her gun yapmaya calisiyorum ama havalar biraz duzelse cok mutlu olacagim, sogukta da usutecegim diye korkuyorum
Cinsiyet erkek mi
Yaaaaa maşallah annesiiiiKızlar şimdi kontrolden geldim bebeklerim hareket ediyordu biri zıplıyordu diğeri de kollarını salladıçok güzeldi ve 2 gün önce gidiyor biri diğeri de tam günüyle aynı
Amiiin hepimizin ki inşallahYaaaaa maşallah annesiiiiminnoş minnoş büyüsünler inşallah
Ay aynısı bende de var ve düşük riski yaşadığım için yüreğim ağzımda 10 hafta oldu bir an önce 12 olsun ve risk azalsın istiyorum muayene araları da çok uzun her hafta kalp sesini duymak istiyorum bebişiminHanımlar ben de 9 haftalık hamileyim ama şu kalbi durdu muhabbetleri beni çok strese sokuyor, herhangi bir sorun yok hamileliğimde ama bunu da düşünmeden edemiyorumAllahım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Ayy darısı banaKızlar şimdi kontrolden geldim bebeklerim hareket ediyordu biri zıplıyordu diğeri de kollarını salladıçok güzeldi ve 2 gün önce gidiyor biri diğeri de tam günüyle aynı
EvetCinsiyet erkek mi
Lioo Merhaba beni de ekler misin ? Şuan 9+1, keseyi 4+5 de, kalp atışını da 6+5 te duymuştuk
Ay aynısı bende de var ve düşük riski yaşadığım için yüreğim ağzımda 10 hafta oldu bir an önce 12 olsun ve risk azalsın istiyorum muayene araları da çok uzun her hafta kalp sesini duymak istiyorum bebişiminne zormuş
Şimdiden diyorum ne zormuş annelik, endişe etmeden duramıyor insan, sürekli görmek istiyor, benim de 11 de randevum var hemen geçsin de göreyim istiyorumAy aynısı bende de var ve düşük riski yaşadığım için yüreğim ağzımda 10 hafta oldu bir an önce 12 olsun ve risk azalsın istiyorum muayene araları da çok uzun her hafta kalp sesini duymak istiyorum bebişimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?