Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Çok çok farklı. Kızımda çok midem bulanmazdı ama bunda mide bulantısından duramıyorum. Kızımda göğüs ağrım olmazdo bunda şimdiden göğüslerimin ucu ağrıyor acıyor gibi gibi çok örnek var

Merhaba hanımlar 19 mart beklenen regl günüm. 16 mart gece bir gibi acilde kan testi verdim 21 çıktı sizce çok mu düşük. Herkes düşük dediği için çok korkuyorum ilk gebeliğim olacak.

Merhaba hanımlar 19 mart beklenen regl günüm. 16 mart gece bir gibi acilde kan testi verdim 21 çıktı sizce çok mu düşük. Herkes düşük dediği için çok korkuyorum ilk gebeliğim olacak.
Düşük değil çok yeni bir gebelik inşallah sağlıklı yükselir iki gün sonra iki katı çıkarsa sağlıklı ilerliyor demektir

Yaa çok teşekkür ederim belirtim de olmayınca iyice stres yaptım. Sadece göğüslerim büyüdü :)
Ben 2.5la öğrendim kızımı. Negatifti normalde ama hep 0 çıkardı nehatif olduğunda. Bir hafta sonra tekrarlamıştıö aynı böyle 21 çıkmıştı
Sonra 40 küsür felan derken kızım doğdu bile 5 yaşında rabbim sizede nasip etsin

Yaa umut oldunuz bana yarın gece tekrardan kan vereceğim inşallah artmış olur sizin 21 iken reglinize kaç gün kalmıştı acaba

Yaa umut oldunuz bana yarın gece tekrardan kan vereceğim inşallah artmış olur sizin 21 iken reglinize kaç gün kalmıştı acaba
Benim adet döngüm düzensiz, pcos var bende. Adetim geciktikten 2 hafta sonra 21 di geç döllenmeydi ama bi zararı olmadı çok şükür. Şuanki gebeliğimde 3 hafta geriden geliyor son adet tarihime göre buda geç döllenme yüksek ihtimal

Anladımm sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Lioo canim nasil oldun yarin çikiyormusun hastaneden umarim tedavi sureci guzel gitmiştir Merveturann canim seninde sesin çikmiyor iyimisin napiyosun
Canım iyiyim Allaha şükür. Bu gün çıkıyorum. Az once ultrasona girdim kanama alanı geçmiş dedi. Kalbi atıyor gelişimi güzel dedi. Çok şükür bin şükür rabbime.

Canım iyiyim Allaha şükür. Bu gün çıkıyorum. Az once ultrasona girdim kanama alanı geçmiş dedi. Kalbi atıyor gelişimi güzel dedi. Çok şükür bin şükür rabbime.
Çok sevindim canım Bi daha olmaz inşallah

Benim dört gün sonrası 43 çıkmıştı o değerle ilerledik bugünlere

Regl günüme 4 gün kala 28 ile öğrendim hamile olduğumu. 2 gün sonra yeniledim sağlıklı şekilde artıyor mu diye. Rakamın hiçbir önemi yokmuş Umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsın güzel şekilde ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…