Hahahhahaha çok güldümKesinlikle. Ben bugün grip oldum ha bire hapşırıyorum eşime dedim ki afedersiniz sanki bebeği sıcıcam gibi hissediyorumdoktora da söyledim mümkün değil dedi daha doğmadan üstüne titriyoruz. Ben her hafta kontrole gitmeme rağmen asla zaman geçmiyor hep vesvese doluyor içim
Ahahaha öyle valla doğarsa üstüne çok titrerizHahahhahaha çok güldümÇooook geçmiş olsun inşallah hemen geçer grip çok sarmadan vücudu. Dimiiii ya şimdiden üstüne titriyoruz doğduktan sonra nasıl oluruz kestiremiyorum ben de çok gülünce çocuk sütlaç oldu yeter susayım diyorum analık analık hep ondan bunlar özlüyoruz
Sağol canımBugün doktoruma sordum. Çok çok şiddetli olmadığı ve kanama olmadığı süreci bu ağrılar normal dedi
Oyy canım sağol Allah razı olsun
Aşkım benim kontrolede çok car sol tarafı vajinaöım az az iğne batma hissi veriyorYavru bende de var. O genelde rahim büyüdüğü ve kan hacmi arttığı içinmiş. Bazen de gaz sancısı ama biz onu rahim ağrısı olarak algılıyormuşuz. Benim bugün bir saniyeliğine öyle bir batmam krampım oldu ki nefesim kesildi sonra geçti. Allahtan yarın kontrol günüm
Bende de hergün var sorun değil şiddetli olmadığı sürece doktorum korkma demişti içini rahat tutAşkım benim kontrolede çok car sol tarafı vajinaöım az az iğne batma hissi veriyor
Bir ömür sararız pamuklara hiç şüphem yokAhahaha öyle valla doğarsa üstüne çok titrerizbenim bide tüp bebekle oldu çok zorlu yollardan geçtim diyorum ki heralde pamuklara sararım
Bende 20. Haftada kaybettim. 20. Haftayı geçmeden tam odaklanamıyorum sürece ama dediğim givi olumsuz bir şey olacaksa engelleyemiyor malesefOyy canım sağol Allah razı olsunher haftayı suan doktorum istiyor sanırım artık iki hafta da bir olacak biraz riskli ilerliyor ikiz olduğu için. Bide geçen sene ilk gebeliğimde bebeğimi tam bu haftada kaybettim onun tedirginliği var Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah öyledir aşkım sanada geçmiş olsun hastalanmışsınBende de hergün var sorun değil şiddetli olmadığı sürece doktorum korkma demişti içini rahat tut
Oyyy gelsinler de sağlıkla inşallahBir ömür sararız pamuklara hiç şüphem yok
Ya benim hastalık değilde bahar nezlesi alerji oldum ilaçta kullanmıyorum iki güne geçer dışarı çıkınca böyle oluyorum bu aylarda. Teşekkürler canımİnşallah öyledir aşkım sanada geçmiş olsun hastalanmışsınçok dikkat et ya nerden kaptın aceba
Bende de arada bir sol tarafta kelebek kipirtisi gibi bişey oluyor ama erken diyorum oğlumda 18. Haftada hissetmiştim abartiyorsun diye gülüyorum bazenBen bazen kasıktı kıpırtı hissediyorum ama çok çok erken diye düşünüyorum. Ama sonra da diyorum ki kasıkta gaz yada bağırsak hareketi de olamaz ne k iacaba
Dikkat et canımYa benim hastalık değilde bahar nezlesi alerji oldum ilaçta kullanmıyorum iki güne geçer dışarı çıkınca böyle oluyorum bu aylarda. Teşekkürler canım
Oyyy çok üzücü kıyamam. İnşallah bunda sorun yaşamaz kucağına alırsın Rabbim aynı şekilde imtihan etmesin inşallahBende 20. Haftada kaybettim. 20. Haftayı geçmeden tam odaklanamıyorum sürece ama dediğim givi olumsuz bir şey olacaksa engelleyemiyor malesefinşallah sağlıkla alrız kucağımıza
Canım nazorinse burun yıkama kiti kullanabilirsin bahar nezlesi gibi olunca doktorum bol bol burun yıkamayi tavsiye etmişti...Ya benim hastalık değilde bahar nezlesi alerji oldum ilaçta kullanmıyorum iki güne geçer dışarı çıkınca böyle oluyorum bu aylarda. Teşekkürler canım
Ana benim gibi olan var. Bende eşimle beraber salonda yatıyorum p bir koltukta ben bir koltukta. Sanırım biraz daha yer geniş oluyor ve daha sert olduğu için rahat ediyorum. Yatak çok yumuşak gibiKızlar ben yatakta rahat yatamıyorum rahmim geriliyor gibi oluyor çok rahatsız oluyorum ama koltukta çok rahatım. Belimi de destekliyor bizim koltuk rahmimde de gerginlik olmuyor. Bir süredir salonda yattım ama şimdi yatağa geldim eşimle ayrı kalmayalım diye fakat yok ben hiç rahat değilim benim gibi olan var mı?
Yaaa bana da etti ama marka söylemedi. Deniz suyu kullanacaktım. Yarın doktora bunu sorup kullanayım çok teşekkür ederimCanım nazorinse burun yıkama kiti kullanabilirsin bahar nezlesi gibi olunca doktorum bol bol burun yıkamayi tavsiye etmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?