- 18 Eylül 2024
- 68
- 44
- 3
Benim ikiz değil adım öyle kaldı, değiştirmek için süresi varmış. Ben 26+4 te sebepsizce acil doğum yapmıştım da doktorum önlem amaçlı yönlendirdi. Sıkıntı yok şu an ama bir de şehir hastanesinde baksınlar riske atmayalım dedi. Merak ettim bu durumu yaşayan var mı şu an diyecanım rahim ağzı kısalmasından mı şüphelendiler acaba adı serklaj doğrı zaman da geç kalmadan yaptırırsan doktorların dedği zamanda hiç sorun yaşamazsın bizim gruplarda bir kaç arkadaş yaptırdı ileriki haftalarda bizleri de sık sık kontrol edecekler senin ikiz diye tedbir için mi acaba ama korkma yaptıranlar sağlıkla aldılar
4 martta oldu benim oğluşumdaEvettt bende mart annesiyim 2 gün önce 1 yaş oldu benim oğlum da. Seninki 1 yaşadımi
Benm doktorum 9. Haftadan sonra yapabilirsn dedi. Biz mecburi yapacagiz down sendromlu bebegim var. 15-20 bin arasi fiyatlar aldik ben de bu hafta ici yapacagm.Merhabalar hanımlar fetal dna yaptırmak ile ilgili doktorlarınız ne söyledi fiyatlar nedir? Gerekli mi?
Antibiyotik kullanırsın korkma bol bol su içKızlar yoğun idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon olup sağlıklı doğum yapan var mı? Benim idrarda mikroskobi eritrosit ve mikroskobi lökosit değerlerim 52 ve 45 çıkmış, 0-3 arasında olması gereken bakteri değerim de 469 çıkmış o yüzden çok korkuyorum
Safak sayiyoruz resmenEvet yaa gerçekten öyle iyimi diye hep aklıma geliyor
Teşekkür ederim molcef yazdı doktor bugün başladım ama vajinal enfeksiyon da var sanırım su içmeye çalışıyorum umarım antibiyotiğin zararı olmazAntibiyotik kullanırsın korkma bol bol su iç
Bende yarın sabah baslicam inşallah düşerBen kullanıyorum benim hamileliği ilk öğrendiğimde 2.5 in altıydı sonra bi tekrar bastıralım dedim bir ay sonra 4 ün üstüne çıkmıştı şu an ilaç kullanıyorum
Nice yaşlara inşallah. Yürümeye başladı mı bizimki daha yürümüyor.4 martta oldu benim oğluşumda
Benim. Şafak 205 ama sezeryan olduğu için 2 3 hafta erken olur.Safak sayiyoruz resmen
canım çok haklısın çok üzülfüm çok geçmiş olsun kimseyi etkilemek de istemem ama tetanoz olmasan da olur diye biliyorum ama biri yaptırmaz bişey olur Allah korusun bu tarz şeylerde vebali almamak lazımAnlıyorum demek istediğini, ben de asla değilim çocuğuma da doğduktan sonra tüm özel ve devlet ne aşı olacaksa yaptıracağım. Ama inme geçirdim aşıdan sonra daha sonrasında da 2 tane damarım tıkandı beyinde. 2. dozdan sonra oldu, dudağım ve ağzım kaydı çok zor geçti çok şükür kalıcı bir şey kalmadı ama yine de ne olursa olsun tedirgin oluyorum. Çok iyi karar vermem lazım araştırcam artık
ben şeker yüklemesi yaptırdım hiç de zorlanmadım çok basit bir süreç oldu benim için inanın hiçbir zorluğu yok bazı insanlar emin olun aşırı herseyi abartma eğilimdeşer o hastanede ne zorluklar var insanlar nelerle mücadele ediyor da güçlüler alt tarafı şekerli gazoz gibi su içip kola gibi tadı orda bekliyorsunuz aman ne abartı hikayeler çıkıyor şaşırıyorum siz korkmayın genel olarak yazdım burayaAy yok kimse ısrar etmemeli. Anneyi strese sokar ters bir düşüncesi varsa.
Şeker yüklemesi anne ve bebek için gerekli ama çok zor bi test. Normal zamanda titretiyor insanı, hamilelikte perişan edebilir. Ben onu da yaptırmayacağım pcosluyum, insülin direncim ve gizli şekerim var. Zaten şeker çıkacağını bildiğim için şimdiden diyetisyene başladım onunla ilerliyorum. Tetanoz konusunda da yokum sanırım. Yaptırıp strese gireceğim bir aşı olacak. Böyle çıkmaz düşüncelerdeyim.
Evet en iyi cevabı doktor verir burda biri bir şey dese sen ben söyledi oluruz çok doğrucanım çok haklısın çok üzülfüm çok geçmiş olsun kimseyi etkilemek de istemem ama tetanoz olmasan da olur diye biliyorum ama biri yaptırmaz bişey olur Allah korusun bu tarz şeylerde vebali almamak lazım
Şeker yüklemesi bence de yapılmalı anne bebek için çok önemli. Ben çok kötü olmuştum endokrine gidip baktırmıştım kişiden kişiye, bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ben baygınlık geçirmiştim. Ki canım da tatlı değildir mıymıy değilim bünye işteben şeker yüklemesi yaptırdım hiç de zorlanmadım çok basit bir süreç oldu benim için inanın hiçbir zorluğu yok bazı insanlar emin olun aşırı herseyi abartma eğilimdeşer o hastanede ne zorluklar var insanlar nelerle mücadele ediyor da güçlüler alt tarafı şekerli gazoz gibi su içip kola gibi tadı orda bekliyorsunuz aman ne abartı hikayeler çıkıyor şaşırıyorum siz korkmayın genel olarak yazdım buraya
Tetenoz çok uzun yıllardır var olan bir aşı. Benim korumam 55 yaşına kadar olduğu halde yapılacak dediler. Sezaryen de kullanılan kesici aletlerden dolayı onun için daha çok öneriyorlar. Ben de yaptırmak istemiyorum ama kaçacak boşluk da bulamadım.Kızlar selam iyi akşamlar. Bugün sağlık ocağından aradılar rutin görüşme yaptık. Daha sonra 16. hafta tetanoz aşısı yapılacak diye bilgilendirme yapıldı. Ben tetanoz aşısı olmak istemiyorum kendime göre de ciddi gerekçelerim var. Bu aşı zorunlu mu? Normal doğum yapamayabilirim nörolojik problemlerimden dolayı henüz hiçbir doktorla görüşmedim bunu ama araştırdığım kadarıyla yasak. Diyelim sezaryan olacağım tetanoz aşısı olmazsam ne gibi sorun olabilir benim için? Beni bu konuda bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi? Şimdiden kafayı taktım, aşı denilince psikolojim bozuluyor. Covid 2. dozdan sonra çok ciddi şeyler yaşadım travmatiğim bu konuda.
Yaaa çok üzüldüm canımMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Çok şükür canım haftasıyla uyumlu. Hareket ediyordu kafasını dikti el kol hareketli idiYaaa çok üzüldüm canımdiğerinin sağlığı yerinde ama dimi? Üzülmemek elde değildir illa ki ama diğer yavruyu düşün stres yapmamaya çalış. Peki kalbi duranı alacaklar mı nasıl olacak bu süreç?
Yaa çok duygulandım yaÇok şükür canım haftasıyla uyumlu. Hareket ediyordu kafasını dikti el kol hareketli idiSağlıklı olan büyüdükçe diğeri küçülüyor ya yok olur ya minimal kalır dedi çok mucizevi bişi normalde tek olan sonlansa işlem gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?