Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Benim ikiz değil adım öyle kaldı, değiştirmek için süresi varmış. Ben 26+4 te sebepsizce acil doğum yapmıştım da doktorum önlem amaçlı yönlendirdi. Sıkıntı yok şu an ama bir de şehir hastanesinde baksınlar riske atmayalım dedi. Merak ettim bu durumu yaşayan var mı şu an diye

Merhabalar hanımlar fetal dna yaptırmak ile ilgili doktorlarınız ne söyledi fiyatlar nedir? Gerekli mi?
Benm doktorum 9. Haftadan sonra yapabilirsn dedi. Biz mecburi yapacagiz down sendromlu bebegim var. 15-20 bin arasi fiyatlar aldik ben de bu hafta ici yapacagm.

Antibiyotik kullanırsın korkma bol bol su iç

İnanılmazz sol kasık ağrısı yaşıyorum kızlar. Zaten bel ağrımı hiç söylemiyorum bile o 1 haftadır var ara ara geliyor gidiyor. Üstelik migrenim tuttu ve midem bulanıyor. Bu akşam zehir şuan bana. Kusacak olsam bel ve kasık ağrısı yüzünden kalkmaya çalışana kadar yatağa çıkaracağım.. endişelenmeye başladım bu ağrı yüzünden.

canım çok haklısın çok üzülfüm çok geçmiş olsun kimseyi etkilemek de istemem ama tetanoz olmasan da olur diye biliyorum ama biri yaptırmaz bişey olur Allah korusun bu tarz şeylerde vebali almamak lazım

ben şeker yüklemesi yaptırdım hiç de zorlanmadım çok basit bir süreç oldu benim için inanın hiçbir zorluğu yok bazı insanlar emin olun aşırı herseyi abartma eğilimdeşer o hastanede ne zorluklar var insanlar nelerle mücadele ediyor da güçlüler alt tarafı şekerli gazoz gibi su içip kola gibi tadı orda bekliyorsunuz aman ne abartı hikayeler çıkıyor şaşırıyorum siz korkmayın genel olarak yazdım buraya

canım çok haklısın çok üzülfüm çok geçmiş olsun kimseyi etkilemek de istemem ama tetanoz olmasan da olur diye biliyorum ama biri yaptırmaz bişey olur Allah korusun bu tarz şeylerde vebali almamak lazım
Evet en iyi cevabı doktor verir burda biri bir şey dese sen ben söyledi oluruz çok doğru

Şeker yüklemesi bence de yapılmalı anne bebek için çok önemli. Ben çok kötü olmuştum endokrine gidip baktırmıştım kişiden kişiye, bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ben baygınlık geçirmiştim. Ki canım da tatlı değildir mıymıy değilim bünye işte

Tetenoz çok uzun yıllardır var olan bir aşı. Benim korumam 55 yaşına kadar olduğu halde yapılacak dediler. Sezaryen de kullanılan kesici aletlerden dolayı onun için daha çok öneriyorlar. Ben de yaptırmak istemiyorum ama kaçacak boşluk da bulamadım.

Merhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlı ama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık

Yaaa çok üzüldüm canım diğerinin sağlığı yerinde ama dimi? Üzülmemek elde değildir illa ki ama diğer yavruyu düşün stres yapmamaya çalış. Peki kalbi duranı alacaklar mı nasıl olacak bu süreç?

Çok şükür canım haftasıyla uyumlu. Hareket ediyordu kafasını dikti el kol hareketli idi Sağlıklı olan büyüdükçe diğeri küçülüyor ya yok olur ya minimal kalır dedi çok mucizevi bişi normalde tek olan sonlansa işlem gerekir.

Yaa çok duygulandım ya rabbimin hikmetine bak normalde kürtaj olması gerekirdi dediğin gibi tek olunca çok değişik. İnşallah sağlıkla ilerler diğer bebişin, rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…