Seninle aynıyız canım benim de sat 29 Ocak bat 4 marttıLioo canım benim 9 kasıma denk geliyor ama sezeryan ekim sonuda olabilir doğum
Sat 2 şubat bat 4 mart
Canım ben yaşamadım ama yakın arkadaşıma 6. Haftada keseyi sağlıklı görmüyorum dedi doktor. O da yıkıldı baya üzüldü ağladı. Eşi aradı bizi çok kötü diye, kalk dedim başka doktora gidelim saçmalamayın. Sana da aynısını söylüyorum şuan. Asla tek doktorun dediğine göre kendinizi üzmeyin, hemen bugün tanımasan bile bul bir doktor git, bir de onun görüşlerini dinle. Bu arada arkadaşımın çok sağlıklı bir oğlu oldu 1.5 yaşında şuanKızlar merhaba biraz haberlerim kötü, hamileliğin başından beri net birşey hiç alamadım ve göremedim 5+5te beta 289 kese görünmedi 7+2 de keseyi gördük 5+1 geç yumurtalamışsın dendi bugün 9+1 kese 22 mm içi boş dendi ayrıntılı ultrasona gönderdi. Yolk sac var fetüs var ama 6+1 kalp atışı yok ama 1 hafta daha bekleyelim kalp atışı olabilir de dendi. O kadar kafam karışık ki. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı çevrenizde vs? Normal ilerleyebilir mi? Sizce sağlıksız mı
Ayda bir randevu veriyor ama ben bulantı ilacı yazdırmaya gittiğimde de baktı ultrasonla. Bi arkadaşım da özel ve devlette 2 doktora gidiyordu 15 günde bir şeklinde ayarlayarakMerhaba doktor kontrolüne kaç günde bir gidiyorsunuz acaba ilk dönemde
Canim 2 sefer boyle oldu benim 9 haftalara doğru kendiliğinden düşük oldu 9 haftamda 6+2 gorunuyordu sonrasinda gen testi yaptirdim kan sulandirici ile başladim yeni gebeliğeKızlar merhaba biraz haberlerim kötü, hamileliğin başından beri net birşey hiç alamadım ve göremedim 5+5te beta 289 kese görünmedi 7+2 de keseyi gördük 5+1 geç yumurtalamışsın dendi bugün 9+1 kese 22 mm içi boş dendi ayrıntılı ultrasona gönderdi. Yolk sac var fetüs var ama 6+1 kalp atışı yok ama 1 hafta daha bekleyelim kalp atışı olabilir de dendi. O kadar kafam karışık ki. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı çevrenizde vs? Normal ilerleyebilir mi? Sizce sağlıksız mı
Hadi bakalım bebişler birbirine yakın olacakSeninle aynıyız canım benim de sat 29 Ocak bat 4 marttı
Benim 2 haftada birMerhaba doktor kontrolüne kaç günde bir gidiyorsunuz acaba ilk dönemde
Ayyy yok kız her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi ki karşılaştırmayız sağlıklı olsunlar yeterHadi bakalım bebişler birbirine yakın olacakama son aylarda ben kilo karşılaştırmasına giremem seninle canım benim bebişler minnak doğuyor
Kuzum cuma günü ilk defa gidicem o gün 6+2 oluyorum bakalımmaviss_34 canım sen dr gittin mi ?
Ben haftaya gidicem hem kese hem kalp atışı birlikte olsun diyemâlum 1 yaşında bebem var her zaman evden çıkamıyorum
Evet bekleyin tabi bir hafta inşallah iyi haberler alırsınızKalp atışı izlenmedi zaten moralim bozan bu oldu 1 hafta yinede bekleyim dediler
İnşallah duyarsin kalp atışını iyi bir haftaAyyy yok kız her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi ki karşılaştırmayız sağlıklı olsunlar yeter
Kuzum cuma günü ilk defa gidicem o gün 6+2 oluyorum bakalım
İnsallah canim haber ederimİnşallah duyarsin kalp atışını iyi bir hafta
umarım iyi haberlerle gelirim ama kötü haberede hazırladım kendimiCanım ben yaşamadım ama yakın arkadaşıma 6. Haftada keseyi sağlıklı görmüyorum dedi doktor. O da yıkıldı baya üzüldü ağladı. Eşi aradı bizi çok kötü diye, kalk dedim başka doktora gidelim saçmalamayın. Sana da aynısını söylüyorum şuan. Asla tek doktorun dediğine göre kendinizi üzmeyin, hemen bugün tanımasan bile bul bir doktor git, bir de onun görüşlerini dinle. Bu arada arkadaşımın çok sağlıklı bir oğlu oldu 1.5 yaşında şuan
Hayırlı olsun, sağlıkla huzurla kucağınıza alınCanim 2 sefer boyle oldu benim 9 haftalara doğru kendiliğinden düşük oldu 9 haftamda 6+2 gorunuyordu sonrasinda gen testi yaptirdim kan sulandirici ile başladim yeni gebeliğe
Ve bunlar 11 yıl önceydi şimdi 4. Süprizime gebeyimRabbim sanada Hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah
Arkasından hemen kaliniyor düşün ayağı içerde derler bizimkiler
Bende öyleyim ya sürekli sağa sola dönğyorum iki gündür ve dün hep sol ayağım ağırıyordu. Ben tüm testlerimi yaptım vitaminlerim çok iyi ama dün yine de ayak ağrısı oldu. Gerçi dün regl günümdü ama uyku iki gündür gece bölük bölük oluyorGünaydin kizlarBenim gibi geceleri artik uyuyamayan varmi Gece nereye yatsam rahat edemedi surekli sag tarafima yatmaktan ayağum uyuşuyor artik internetten baktim normalde gebeligin ortalarinda ayak uyuşmasi oluyormuş kilodan dolayi ama ben kiloda almadim magnezyum ve demir eksikliginden olabiliyormuş Doktor size takviye vermişmiydi demir magnezyumla ilgili
Vitaminleri nerde yaptirdiniz acaba estra bi vitamin testi istemedi benden sadece ilk kan testlerini istedi d vitaminide istememiştiBende öyleyim ya sürekli sağa sola dönğyorum iki gündür ve dün hep sol ayağım ağırıyordu. Ben tüm testlerimi yaptım vitaminlerim çok iyi ama dün yine de ayak ağrısı oldu. Gerçi dün regl günümdü ama uyku iki gündür gece bölük bölük oluyor
Ben özel hastanede tam kan yaptırdım 10 bin tuttu baştan sona herseye baktılar doktorum 6. Haftada istedi bendenVitaminleri nerde yaptirdiniz acaba estra bi vitamin testi istemedi benden sadece ilk kan testlerini istedi d vitaminide istememişti
Bende de oluyor bu haftalarda doğal dediler ama için rahat edecekse doktoruna görün vitamin değerlerine de baktırMerhaba kızlar dün ve bugün alt karnımda sancılar var ara ara girip çıkıyor bu normal mi yoksa doktora gitmeliyim herhangi kanama vs dururum yok ama hem rahatsız oluyorum hem korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?