Hanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı
Bunu ne kadar kullandınız acaba, ben 9. Haftadan beri kabızım her şeye dikkat ediyorum ancak geçmiyorYinede almak istersen bu şurup
Kızlar yoğun idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon olup sağlıklı doğum yapan var mı? Benim idrarda mikroskobi eritrosit ve mikroskobi lökosit değerlerim 52 ve 45 çıkmış, 0-3 arasında olması gereken bakteri değerim de 469 çıkmış o yüzden çok korkuyorum
Aslında birşey yenilip içilmemesi lazımactım ama su ıctım ya dayanamadım o saate kadar
Benim de enfeksiyon çok yüksek ve bakteri üremesi olmuştu baya yüksekti o da, doktor antibiyotiksiz geçmez bu da bi risk dedi bende kullandım bide manurol şase verdi mesane temizleyici onu da yeni içicem nasip olmadı içmek bi türlüSizin de mi enfeksiyon çok yüksekti? Vişne kompostosunu aklımda tutuyum teşekkür ederimyarın ürolojiye gidicem idrar kültüründen sonra sanırım antibiyotik verir, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Ayyy benim de 8+3 büyümüş gördüm bende bugün çok duygulandım yaa sizle aynı gitmiş tarihimizBebişim büyümüş 8+3 günlük her şey çok şükür yolunda 2 hafta sonra bayram öncesi 10+3 te kontrolümüz var 11. haftadan sonra da fetal dna için kan vereceğim. Bayram sonrası benim de belli olur cinsiyet inşallah
Eveet ben de aynı tarih görünce duygulanıyorum ayyy aynı diyeAyyy benim de 8+3 büyümüş gördüm bende bugün çok duygulandım yaa sizle aynı gitmiş tarihimiz
Benim de sancım var kanama alanım da var bazen lekelenmelerim oluyor üst üste gelince insan iyice korkuyor. Atlatmanıza çok sevindimben de birkac hafta once idrar yolu enfeksiyonu gecirdim, ustelik sancim da olmustu, 600 civari cikti bakteri degerim, tek kullanimlik bir antibiyotik verdi doktor, bir de serum takildi acilde, sonrasinda bol bol su icerek atlattim. hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal mantar turu rahatsizliklara sik rastlaniyormus, endise edecek bir sey yok dedi bana doktorum. cok sukur iyiyim su an. olumlu dusunun siz de
Gerektiğinde antibiyotik kullanmak lazım gerçekten, geçmesine çok sevindimBenim de enfeksiyon çok yüksek ve bakteri üremesi olmuştu baya yüksekti o da, doktor antibiyotiksiz geçmez bu da bi risk dedi bende kullandım bide manurol şase verdi mesane temizleyici onu da yeni içicem nasip olmadı içmek bi türlüiçinizi ferah tutun insallah antibiyotik ile tedavi olur sonrası hallolur zaten amin insallah sağ Salim nasip olsun hepimize
Kırkmana gerek yok idrar yolu enfeksiyonu gebelik başlangıcında çoğu kadında görünür çözümleri de var endişe etme strese girme doktorun en güzel tedavisi uygulayacaktırTeşekkür ederim özeldeki doktorum normal olduğun ultrason farklılığından olduğunu söyledi. Ama tahlil sonuçlarım çıkmış idrar yolu enfeksiyonu varmış çok fazla, doktor bebeğe zararı olabileceğini mutlaka ürolojiye gitmemi söyledi çok korkuyorum
İnsallahhhh sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun cok heyecanlı yaaaa büyüyorlar içimizde insan üretimi var suan resmen Allahım nasıl acayip varlıklarız yaaa şahane bişey duygulanma saatim bugünEveet ben de aynı tarih görünce duygulanıyorum ayyy aynı diyemaşallah güzel güzel büyüsün bebelerimiz
Çok güzeliz kadınlar olarak çoooook akvaryum gibiyiz sanki suyun içinde bebişimizi büyütüyoruz ben de çok şaşırıyorum ya çokİnsallahhhh sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun cok heyecanlı yaaaa büyüyorlar içimizde insan üretimi var suan resmen Allahım nasıl acayip varlıklarız yaaa şahane bişey duygulanma saatim bugün
Bende de oluyordu 3 kez kullandım zamanlardaKızlar bu progestan fitili günde 3 4 defa kullanan arkadaşlar sizde de alerji yaptımı bu zıkkım ben çok kötü kabardım pişik gibi değil bu egzama gibi ama değil galiba fitilin akıntısı gelince kabarıyor hemen.
Çok teşekkür ederimKırkmana gerek yok idrar yolu enfeksiyonu gebelik başlangıcında çoğu kadında görünür çözümleri de var endişe etme strese girme doktorun en güzel tedavisi uygulayacaktır
Ay amin amin inşallahBen 5. Haftamda kayınbabamı kaybettim yurtdışından Türkiye’ye uçup döndüm çok şükür bende de sorun olmamıştı. Sağ kulağım kirden tıkanmıştı uçuş sonrası başınıza gelirse korkmayın kbbde yıkama yaptılar geçti şükür. Bende şuan 8+1 oldum hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Benim de aynııııAyyy benim de 8+3 büyümüş gördüm bende bugün çok duygulandım yaa sizle aynı gitmiş tarihimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?