Çok teşekkür ederim. Bunu netleştirdik 11. haftaya girdikten sonra fetal dna için kan alınacak. Biraz daha kana karışmasını bekleyeceğiz. Kan sulandırıcı konusunda da şöyle bir şey öğrendim hem oksapar hem ecopirin kullanan arkadaşlarım eğer fetal dna baktıracaklarsa kan sulandırıcı saatlerine dikkat edilmesi gerekiyormuş doğruluk açısından 24 saati geçmesi gerekiyormuş.gözünüz aydın maşallah. anladığım kadarıyla sizin fetal dna da 10. hafta civarlarına geliyor o zaman
İnşallah 6. Hafta da başlamıştı o zaman. Umarım öyle olmazBu gebeliğiniz rahat inşallah
Aynı şekilde benim de oluyoİnşallah 6. Hafta da başlamıştı o zaman. Umarım öyle olmazbu arada bişey sorucam benim ara ara kahve lekelenmem oluyo bazen de sarımtrak önemli bişey değildir diye düşünüyorum ama kafamı da kurcalıyor
Şöyle anlatıyım sana su gelşini ben ilk bebeğimi erken su gelişi sebebiyle kaybettimKızlar ben 9 haftalık hamileyim dünden beri su gibi akıntım var hafta olarak çok erken ama amniyon sıvısı olabilir mi diye korktum normal akıntım bu şekilde değildi bunu yaşayan var mı acaba
İnşallah canim bende çok merak ediyorum cinsiyetini.1000 liraydı çok uygun hastane inanılmaz temiz ve gerçekten yüksek bütçeli gibi duruyor. Medicine iken yüksekti fiyatlar zatende sahibi dğeişmiş üniversite hastanesine çevirmişler işte
Hasta odaları baya büyük memnun kaldım baya bakalım araştırcam :)
Bana tam 11 haftalıksun dedi doktor
18 ine 12+1 oluyorum inşallah cinsiyet tahmini yapar
Bana yasak mesela hamilelik boyu tüketmeyeceğim. Şu an bizim yediklerimizden beslenmiyorlar o yüzden üzmeyin kendinizi. Şu an et yiyip yememeniz çok büyük sorun değil
Ayyy benim de aynı aynııııı. Bi de baş dönmesini ekleyeyim ben kendimdeEsracım kustursa yine rahatlicamda kusturmuyorda
Şiddetli bulantı sürekli
Bnm de 7. Hafta başladı. Bir hafta çok fazla bulantı kusma yaşadım dayanadım dr gittim serum verdi prilam dr başladı ilacı içiyorum gece çok bulantım oluyor iki gündür yine kusuyorum7.hafta itibari ile benim bulantılarım başladı
Ayakta kalinca cok yatinca bendede oluyor heralde normaldir canimKızlar selam.
Aşiri bel ağrım var ve vajina mı rahim mi bilmiyorum sızlıyor gibi. Bu neden olur ya
Hormonlarımızdan dolayı bel ağrısı çok normal aslında canım adapte olacağız, 1 aya kadar iyice adapte olunur diye düşünüyorumKızlar selam.
Aşiri bel ağrım var ve vajina mı rahim mi bilmiyorum sızlıyor gibi. Bu neden olur ya
Bende şuan gece yatmadan 2 prilam içiyorum. Şükür iyiyim bulantı hissetmiyorumBnm de 7. Hafta başladı. Bir hafta çok fazla bulantı kusma yaşadım dayanadım dr gittim serum verdi prilam dr başladı ilacı içiyorum gece çok bulantım oluyor iki gündür yine kusuyorumdaha iyiyim şükür 8. Hafta bitti bugün.
öyle mi ya dün misafirim vardı biraz yoruldum. O zaman ondandır inşallah.Ayakta kalinca cok yatinca bendede oluyor heralde normaldir canim
Gerçi regl döngüsündeyim şuan ondanda oluyordur diye düşündüm ama yine de tedirgin oldumHormonlarımızdan dolayı bel ağrısı çok normal aslında canım adapte olacağız, 1 aya kadar iyice adapte olunur diye düşünüyorum
Aaa hayır tedirgin olma kasık, bel, sırt vs bunlar çok normaldir bence ben böyle biliyorum. Biraz takip et kendini ve dinlenebilirsen dinlen canımGerçi regl döngüsündeyim şuan ondanda oluyordur diye düşündüm ama yine de tedirgin oldum
Kızımla bu pek mümkün değilAaa hayır tedirgin olma kasık, bel, sırt vs bunlar çok normaldir bence ben böyle biliyorum. Biraz takip et kendini ve dinlenebilirsen dinlen canım
Hahah olduğu kadar artık napalımKızımla bu pek mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?