Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
gözünüz aydın maşallah. anladığım kadarıyla sizin fetal dna da 10. hafta civarlarına geliyor o zaman
Çok teşekkür ederim. Bunu netleştirdik 11. haftaya girdikten sonra fetal dna için kan alınacak. Biraz daha kana karışmasını bekleyeceğiz. Kan sulandırıcı konusunda da şöyle bir şey öğrendim hem oksapar hem ecopirin kullanan arkadaşlarım eğer fetal dna baktıracaklarsa kan sulandırıcı saatlerine dikkat edilmesi gerekiyormuş doğruluk açısından 24 saati geçmesi gerekiyormuş.

Aynı şekilde benim de oluyo önemli değildir ama tedirgin ediyor insanı.

biz de bugün kalp atışlarını görmeye gittik kucuk bir kelebek gibi pıtır pıtır atıyor doktor ses için birkaç hafta sonra dinleteyim doppler ısı veriyor bu haftalarda ses dinletmek istemem şu an çok küçük ama kalp atışında hiçbir sorun yok dedi isterseniz dinleteyim dedi ama öyle deyince de biz istemedik.

Lioo 5+3 kese 7+0 kalp atışı listeye ekleyebilirsin

Lioo canım benim 9 kasıma denk geliyor ama sezeryan ekim sonuda olabilir doğum
Sat 2 şubat bat 4 mart

Kızlar ben 9 haftalık hamileyim dünden beri su gibi akıntım var hafta olarak çok erken ama amniyon sıvısı olabilir mi diye korktum normal akıntım bu şekilde değildi bunu yaşayan var mı acaba
Şöyle anlatıyım sana su gelşini ben ilk bebeğimi erken su gelişi sebebiyle kaybettim
Normalde çişini yaparken tutabiliyorsun o su gelişinde engelleyemiyorsun bi anda boşalıyor . Bu haftalarda akıntılarımız fazlalaşıyor benim de bazen iç çamaşırımı ıslatacak şekilde oluyor akıntı birikmiş olunca ayağa kalkınca akıyor için rahat etmiyorsa acile git bi testi var yapıyorlar ped veriyorlar sana ona gelen akıntıdan belli oluyor sumu akıntımı diye
Ama büyük ihtimalle akıntı çünkü rahim hızla büyüyor akıntı fazlalaşabilr bu haftalarda

İnşallah canim bende çok merak ediyorum cinsiyetini.

Canlar bayramda şehir dişina seyahat edecek anne adayı varmi doktor seyehat konusunda bi bilgi verdimi

Kızlar selam.
Aşiri bel ağrım var ve vajina mı rahim mi bilmiyorum sızlıyor gibi. Bu neden olur ya

7.hafta itibari ile benim bulantılarım başladı
Bnm de 7. Hafta başladı. Bir hafta çok fazla bulantı kusma yaşadım dayanadım dr gittim serum verdi prilam dr başladı ilacı içiyorum gece çok bulantım oluyor iki gündür yine kusuyorum daha iyiyim şükür 8. Hafta bitti bugün.

Kızlar selam.
Aşiri bel ağrım var ve vajina mı rahim mi bilmiyorum sızlıyor gibi. Bu neden olur ya
Hormonlarımızdan dolayı bel ağrısı çok normal aslında canım adapte olacağız, 1 aya kadar iyice adapte olunur diye düşünüyorum

Bende şuan gece yatmadan 2 prilam içiyorum. Şükür iyiyim bulantı hissetmiyorum
Ayakta kalinca cok yatinca bendede oluyor heralde normaldir canim
öyle mi ya dün misafirim vardı biraz yoruldum. O zaman ondandır inşallah.

Hormonlarımızdan dolayı bel ağrısı çok normal aslında canım adapte olacağız, 1 aya kadar iyice adapte olunur diye düşünüyorum
Gerçi regl döngüsündeyim şuan ondanda oluyordur diye düşündüm ama yine de tedirgin oldum

Gerçi regl döngüsündeyim şuan ondanda oluyordur diye düşündüm ama yine de tedirgin oldum
Aaa hayır tedirgin olma kasık, bel, sırt vs bunlar çok normaldir bence ben böyle biliyorum. Biraz takip et kendini ve dinlenebilirsen dinlen canım

Kızlar ben bugun dahılıyeye gittim tsh ım 3.50ydi doktor tekrar bakalım ona göre ılac hafıf doz baslarız dedı. Sonucum cıktı 1.60 ben şok. Kendılıgınden düşmüş nasıl oluyor bu bilmem. Basına gelen var mı? Sevındım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…