- 31 Ekim 2023
- 40
- 67
- 8
Süt de afedersiniz balgamı arttırdığı için öksürüğü azdırır derler ama net de bişey diyemiyorum ki. Hiçbişey içemiyoruz çareyi sütte vs. arıyoruzKızlar öksürükten perişan oldum gece yatirmiyor kuru öksürük değil doktoruma ulaşamıyorum yani bitki çayı yasak ama alternatif ne yapabilirim süt ısıtıp iciyorum nane limon asla fayda etmiyor önerebileceginiz bişey var mı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin benim de tahmini doğum 18 ekimMerhaba kızlar ben de inşallah tahmini 18 Ekim’de doğum yapacağım. Tüp bebek tedavisi görmüştüm devlette, şimdi doğum takibine özelde devam edeceğim. Doğum paketleri doğum fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Ankaradayım.
Ne zaman bu şikayetlerim biter diye sormak aklıma gelmedi. Bildiğim kadarı ile 2.trimester daha rahat geçiyormusŞu zaman azalır bu zaman kesilir falan bir şey dedi mi? Ben pazartesi kalp atışı dinlemeye gideceğim soracağım ilk sorulardan biri de bu.
Kızlar benim bir arkadaşım etten tiksiniyordu yemiyordu ve cinsiyeti erkek
Gerçekten öyle ilk aklıma gelen süt oluyorSüt de afedersiniz balgamı arttırdığı için öksürüğü azdırır derler ama net de bişey diyemiyorum ki. Hiçbişey içemiyoruz çareyi sütte vs. arıyoruz
Yaaa yerim onu öp yerimeAmin çok teşekkür ederim. Sen kaç yaşıyorsun deyince işaret parmağını kaldırıp gösteriyor
Ay bende korkmustm ilk gorunce normal demkkiSüt gibi az daha şeffaf
Medicana ankarada dogum paketleri prof 97000, doçent 87000, operatör 77000'mis.Merhaba kızlar ben de inşallah tahmini 18 Ekim’de doğum yapacağım. Tüp bebek tedavisi görmüştüm devlette, şimdi doğum takibine özelde devam edeceğim. Doğum paketleri doğum fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Ankaradayım.
Merhaba, benm de tsh 4.29 çıktı. Euthrox 50 mg verdi doktor bana. Size nasl bir tedavi uyguladılar acabaSelam kızlar, gebelikte TSH 2,5 altında olması gerekiyormuş. Benim 2,5 idi geçen hafta. Bu hafta devlet hastanesinde kan verdim 4,2 çıktı. Dahiliyeye git tiroit hapı yazsin dedi. Benimle aynı durumda olan var mı TSH'iniz kaç mesela. Çok şaşırdım tüm degerlerimin normal çıkacağını zannediyordum
Taze zencefil bal limon iç zencefilleri ye biraz acı ama en iyisiKızlar öksürükten perişan oldum gece yatirmiyor kuru öksürük değil doktoruma ulaşamıyorum yani bitki çayı yasak ama alternatif ne yapabilirim süt ısıtıp iciyorum nane limon asla fayda etmiyor önerebileceginiz bişey var mı
Çok teşekkür ederimTaze zencefil bal limon iç zencefilleri ye biraz acı ama en iyisi
Olmaz mı ne halsizlik hemde kafamı kaldıramıyorum bütün gün ayakta uyuyorum uyuma şansım olsa uyurumHerkese merhaba iyi pazarlar
Sürekli olarak uyku halinde olan, uyuyup uyanınca da sersem gibi olan bütün günü o şekilde geçiren var mı benim gibi
Sersem halde olmaktan çok sıkıldım hiçbir şey yapasım gelmiyor
Aynı ilacın 25 mg olanını verdi, 2 hafta ictim anca 2,53e düşmüş. Dozu arttırılarak 50 mg içiyorum şimdi. İyi olmuş siz direkt 50den baslamissinizMerhaba, benm de tsh 4.29 çıktı. Euthrox 50 mg verdi doktor bana. Size nasl bir tedavi uyguladılar acaba
Benim de 4 ün üstünde çıktı aynı ilacın 25 mg olanını verdi benim doktorumMerhaba, benm de tsh 4.29 çıktı. Euthrox 50 mg verdi doktor bana. Size nasl bir tedavi uyguladılar acaba
Ben de öyleyim sürekli uyku hali ve sersemlikle yatıyorum hatta beslenemiyorum bile doğru düzgün sürekli halsizimHerkese merhaba iyi pazarlar
Sürekli olarak uyku halinde olan, uyuyup uyanınca da sersem gibi olan bütün günü o şekilde geçiren var mı benim gibi
Sersem halde olmaktan çok sıkıldım hiçbir şey yapasım gelmiyor
Olmaz mı ne halsizlik hemde kafamı kaldıramıyorum bütün gün ayakta uyuyorum uyuma şansım olsa uyurum
Ben de öyleyim sürekli uyku hali ve sersemlikle yatıyorum hatta beslenemiyorum bile doğru düzgün sürekli halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?