Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Bugün tsh için tahlil yaptırdım. 15 günde 2,57'ye düşmüş. (İlaç öncesi 11,5lardaydı)

Folik asit mide bulantısına etkisi var, Efa mom kullanıyordum doktor mide bulantısına sebep olur diye Vinalac ile değiştirdi içinde zencefil var bu biraz mide bulantısını bastırıyor sanki daha rahatladım diyebilirim.

Maşallah miniğe çok hareketliyse erkek derler. Benim oğlanda acayip hareketliydi gerçekten doğana kadar oynadı durdu icimde. Ama kızım pek hareket etmezdi 2li tarama testi yapıldı mı peki canım

Maşallah annesi bizim görüş günü yarın sabah pek heyecanlıyım

Aynı durumdayım bulantım birden kesildi sizin devam etti mi yoksa aynı mı

Maşallah miniğe çok hareketliyse erkek derler. Benim oğlanda acayip hareketliydi gerçekten doğana kadar oynadı durdu icimde. Ama kızım pek hareket etmezdi 2li tarama testi yapıldı mı peki canım
Ağzından bal damlıyor ya Rabbim günah yazmazsın ve alınmasın kızda olsa benim evladım ama erkek o kadar istiyorum ki nasip ya
2 li taramaya randevum 17sinde devletten aldım
Bu rutin kontroldüü

Maşallah annesi bizim görüş günü yarın sabah pek heyecanlıyım
Huzur resmen görmek bekliyorum senden de ultrason görüntüsü
Ya ben özele gittim bu sefer daha güzel net görünür diye ama cihazlarımız iyi değil dedi doktor
Bişey göremedim
Ama belliydi kocaman olmuş

Ağzından bal damlıyor ya Rabbim günah yazmazsın ve alınmasın kızda olsa benim evladım ama erkek o kadar istiyorum ki nasip ya
2 li taramaya randevum 17sinde devletten aldım
Bu rutin kontroldüü
Anladım canım. Ben de 12haftalık olunca gideceğim nasipse. Yaaaa Rabbim gönlünce versin inşallah sağlıkla gelsin minik. İnsan illaki ister benimde 2.hamileliğimde yalan yok kızım olsun istedim Allah ım sen hayirli ver sağlıklı ver başım üstüne diye de hep dua ettim. Oğlu olan kız ister kızı olan oğul ister illa ki insanız. Rabbim yeter ki hayırlısını versin

Benimkine bak ya resmen herseyi belli yada ben abartıyorum 9+1 goruntusu

Eklentiler

• 1000019187.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 32
Huzur resmen görmek bekliyorum senden de ultrason görüntüsü
Ya ben özele gittim bu sefer daha güzel net görünür diye ama cihazlarımız iyi değil dedi doktor
Bişey göremedim
Ama belliydi kocaman olmuş
Bende yarın gidiyorum ikili tarama ve rutin kontrol için :) ben devlete 2 hafta önce gittim cihazlar çok kötü dedi özele yönlendirdi tarama için arkadaşımda da aynı olay oldu
Özelde de bizde muayene 1600 ikili tarama kan testi de 500 tl miş (en son)
Tabi gebe rutin kan testleri 7.500 tutmuştu devlette yaptırmıştım onları bu test soruşturunca uygun çıktı bilgin olsun

Hangi hastane acaba ? Sonuçlarınız tertemiz çıksın inşallah

Teşekkur ederiz Aslında bana verdiği görüntüde bebek belli olmuyor eşim video çekti ordan aldım resmi ultrason fotoğrafım senin goruntun ile tipatip aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…