- 8 Mayıs 2023
- 472
- 369
- 23
- 25
Bende de 4.98 çıktı levotiron 25 mg sabah aç karnına kullanıyorum başka bisey demediler doktor sadece asla ihmal etme dedi.Merhaba, benm de tsh 4.29 çıktı. Euthrox 50 mg verdi doktor bana. Size nasl bir tedavi uyguladılar acaba
Ay ben çok zor çok kötüBulantı ile birlikte baş ağrısı yaşayan varmı acaba nasıl geçer bu baş ağrısı
Maşallah miniğe çok hareketliyse erkek derler. Benim oğlanda acayip hareketliydi gerçekten doğana kadar oynadı durdu icimde. Ama kızım pek hareket etmezdiEki Görüntüle 3556382
Bu gün gittim muayeneye kocaman olmuş bu ultrason fotoğrafları ne kadar değişik ya çocuğum öcü gibi çıkmışAy kızlar nasıl pır pırdı ya hareketli bi sağa bi sola gördüm sizlerde durumlar ne
Maşallah annesiEki Görüntüle 3556382
Bu gün gittim muayeneye kocaman olmuş bu ultrason fotoğrafları ne kadar değişik ya çocuğum öcü gibi çıkmışAy kızlar nasıl pır pırdı ya hareketli bi sağa bi sola gördüm sizlerde durumlar ne
Aynı durumdayım bulantım birden kesildi sizin devam etti mi yoksa aynı mıKızlar selam suan 7. Haftanın icindeyim hafif bulantılarım vardı iştahsızlık ve halsizlik yapıyordu ama dün ve bugün hiç bulantım olmadı daha iyiyim normal mi bu durum böyle bulantı kesilmesi zaten henüz hiç istifra etmek gibi bir durum yaşamadım sadece devamlı bulanıyordu ama böyle simdi geçince de ne alaka oldum biraz stresli ve üzüntülü günler geçiyorum kötü etkisi olur mu bilemedim
Ağzından bal damlıyor yaMaşallah miniğe çok hareketliyse erkek derler. Benim oğlanda acayip hareketliydi gerçekten doğana kadar oynadı durdu icimde. Ama kızım pek hareket etmezdi2li tarama testi yapıldı mı peki canım
Huzur resmen görmekMaşallah annesibizim görüş günü yarın sabah pek heyecanlıyım
Anladım canım. Ben de 12haftalık olunca gideceğim nasipse. YaaaaAğzından bal damlıyor yaRabbim günah yazmazsın ve alınmasın kızda olsa benim evladım ama erkek o kadar istiyorum ki nasip ya
2 li taramaya randevum 17sinde devletten aldım
Bu rutin kontroldüü
Bende de yok ikiside 8. Hafta bugunOo maşallah valla baktım şimdi bende yok göbek çizgisi ve meme ucu kısmı
Benimkine bak ya resmen herseyi belli yada ben abartıyorumEki Görüntüle 3556382
Bende yarın gidiyorum ikili tarama ve rutin kontrol için :) ben devlete 2 hafta önce gittim cihazlar çok kötü dedi özele yönlendirdi tarama için arkadaşımda da aynı olay olduHuzur resmen görmekbekliyorum senden de ultrason görüntüsü
Ya ben özele gittim bu sefer daha güzel net görünür diye ama cihazlarımız iyi değil dedi doktor
Bişey göremedim
Ama belliydi kocaman olmuş
Oy minik jelibon gibi duruyo maşallahBenimkine bak ya resmen herseyi belli yada ben abartıyorum9+1 goruntusu
Hangi hastane acaba ? Sonuçlarınız tertemiz çıksın inşallahBende yarın gidiyorum ikili tarama ve rutin kontrol için :) ben devlete 2 hafta önce gittim cihazlar çok kötü dedi özele yönlendirdi tarama için arkadaşımda da aynı olay oldu
Özelde de bizde muayene 1600 ikili tarama kan testi de 500 tl miş (en son)
Tabi gebe rutin kan testleri 7.500 tutmuştu devlette yaptırmıştım onları bu test soruşturunca uygun çıktı bilgin olsun
İnşallah ben tekirdağdayım irmet hastanesi var oraya gidiyorumHangi hastane acaba ? Sonuçlarınız tertemiz çıksın inşallah
Teşekkur ederizOy minik jelibon gibi duruyo maşallahçok güzel çekmiş sizin doktorun cihazı daha iyimiş bizimki öyle değildi ya olsun artık sağlıklı olduğunu öğrendim bide kıpır kıpır gördüm çok şükür
Devlet hastanesindeki cihazda bebek hala 5 haftalık gibi duruyordu o kadar eski bir cihazHangi hastane acaba ? Sonuçlarınız tertemiz çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?