Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Merhaba arkadaşlar , belki benim gibi enfeksiyon geçirenler olur da merak ederler diye yazıyorum ama yine tabi doktorunuza danışın. Ben de zaten buradaki önerileri doktora sordum uygulanabilir olup olmadıklarına dair . Doktor da cevaben iç çamaşıra bir damla nioli yağı damlatılabilir, sirkeli su ile taharet alınabilir , kızılcık suyu, yaban mersini , kuşburnu çayı tüketilebilir dedi . Hafif enfeksiyonlar için geçerli tabi bu .

iyilerdir insallah kasık agrılarımın azalmasını mıdemın duzelmesını beklıyorum:)) benımkılerde belkı eylulde dogar malum bızım ıkız erken dogum rısklerı var cokta erken olmasında tabı mutlaka bir perinatolog bul canım cunku cogul gebelıkler zaten baslı basına risklı. ve daha sık kontrol gerektiriyor. Sen nasılsın? göbeğin azcık cıktımı ya

bu nıolı kısmını cok merak ediyordum cunku ben hamılelıkten once hep damlatırdım iyi gelirdi. Doktorım sımdılık herseye supheyle yaklas nolur nolmaz dedı dıyede damlatamadım.

Kuzum prilamda bence halsizlik ve uykuya eğilim yapıyor bende öleyım sesleri duyuyorum gözlerimi açmak canım istemıyor

Yok ya ben zaten kiloluyum uzun bir süre çıkmaz içi dolar kasık ağrım benim de çok fazla hele kalkarken falan yırtılır tarzda bir ağrı oluyor. Bulantım da çok şükür diyeyim burdaki bir çok kişiye göre daha iyim ben. Yemeği zor yapıyordum. Ramazanda eşim için mecbur düşündüğümden sanırım daha iyim. Ha böyle bir yorgunluk yok çok zorlanıyorum. Çalışıyorum. Evde normal bir iş yaparken bile taksit taksit. Ev aldı başını gidiyor da zorunlu işlerden bahsediyorum bulaşık yemek falan. Yorgunluk kalıcı değildir inşallah gerçekten çok zorladı beni.

Evet canım tam o zamanlarda başlıyor benim de minik minik o haftada başlamıştı şimdi arttı

Ben de aynı şekilde besleniyorum. Zaten midem almıyor ağır yemekleri. Ben günde 1 fitil atıyorum çünkü bana progestan çok ağır geliyor bayılıcak gibi oluyorum 2 tane alınca yarın doktora danışıcam tekrar. Kanamam 1 kez akıntı gibi oldu ama lekelenmem 6 gündür var yine de azaldı baya

Kızlar yorumları okuyunca şanslı sayıyorum kendimi midem nerdeyse hiç bulanmıyor
Benim de aynı şekilde önceden korkardım ama kalp atışını duyduktan sonra rahatladım şanslı buluyorum kendimi inşallah böyle devam eder 7+1 deyim halen bulantı yok hafif ekşime oluyor bazen

Limonlu ayva yiye yiye içim şişti, allahtan az da olsa mide bulantısı bastırıyor, sizler nasılsınız

Şimdi hanımlar size belki çok saçma bir şey soracağım, saçlarım hamile kaldığımdan beri o kadar çok dolaşıyor o kadar çok dolaşıyor ki anlatamam. Asla bu kadar karışmazdı, belki saçma gelecek böyle şeyler ama bu sizlerde de oluyor mu? (Zaten yeni doğum yaptığım için saçlarım hem çok dökülüyor hem de beyazladı zaten artık o şeyleri aştım.)

Bende kilolu kaldım bide ikiz yaza top gibi gezicez bırdahaki kontrolde multivitamin sorucam o biraz yorgunlumuzu alır canım sende sor bence.

cansızlastı sacların demekki canım karıstıgına göre. yeni dogum yapmıssın suan hamılesın cok normal cınko takviyesi sorabılırsın doktoruna saclarına cok iyi gelir. b12 cinko selenyum.

Ben de burda okumuştum biri tavsiye etmişti, valla bilmiyorum işe yarayacağına inandığım için de bastırıyor olabilir ama yiyorum geceleri ve sabahları özellikle
Yani aşırı bi bulantım yok aslında ama yine de iştahsızlık yapıyor bana. Geceleri hap aliyorum zaten biraz olsun rahatlatıyor yine de çok zor birşey yiyemiyorum pek. Deneyeceğim ben de bir limonlu ayvayı

Çok terliyorsan ondandır diye düşündüm. Ben üşüme evresinden terlemeye geçtim
Bende kilolu kaldım bide ikiz yaza top gibi gezicez bırdahaki kontrolde multivitamin sorucam o biraz yorgunlumuzu alır canım sende sor bence.
Folik asit bitince şuna başla diye verdi bi multivit. Bugün bitti yarın başlayacağım inşallah

Yani aşırı bi bulantım yok aslında ama yine de iştahsızlık yapıyor bana. Geceleri hap aliyorum zaten biraz olsun rahatlatıyor yine de çok zor birşey yiyemiyorum pek. Deneyeceğim ben de bir limonlu ayvayı
suanda yiyorum limon tuz ovuyorum biraz ayvayı helede bıraz beklerse cok iyi geliyo gerçekten tavsiye ederim

Kızlar bugün evi temizledim. Çok ağır iş yapmadım aslında çamaşırları yıkadım mutfak toparladım yemek yaptım banyoyu yıkadım bir de evi süpürüp sildim bunalrı yapmam tüm günümü aldı çünkü dinlene dinlene yaptım çok yormayım kendimi diye. Fakat şimdi kasıklarım ağrıyor. Çok şiddetli değilde hafif hafif kas ağrısı gibi bebişe bir şey olmaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…