Benimde öyle canım sertleşti bir önce ki gebeliğimde de öyle olmuştu. Hamilelik bitince eskiye dönmüştü artık saçı besleyen neyse vücudumuzda belki azdır oda bebişe gidiyorsa bize kalmıyorsa saçlar dolaşıyordur diye bir mantık yürüttüm kendimceŞimdi hanımlar size belki çok saçma bir şey soracağım, saçlarım hamile kaldığımdan beri o kadar çok dolaşıyor o kadar çok dolaşıyor ki anlatamam. Asla bu kadar karışmazdı, belki saçma gelecek böyle şeyler ama bu sizlerde de oluyor mu? (Zaten yeni doğum yaptığım için saçlarım hem çok dökülüyor hem de beyazladı zaten artık o şeyleri aştım.)
Bende cok az yedim meyve daha cok yiyiyorum mideme iyi geliyor dayanamadım zorla bişeyler yedim demin şuan bin pişmanım sabahı nasıl edip işe gidicem belli değilya bende yaa yemek yemeyı cok severım aha az ömce yemek yedim bin pişman oldum bide kızımın aklına uydum dısardan söyledım. agzımdakı demir tadı hıc gecmıyor geçseydı bi iştahım gelseydı kendi irademle yemeseydim
Çok şükür ama biz dikkat edelim yine deHer gün o dolaplara uzanıyorum şükür bişey olmadı daha
Ben de az önce oturdum resmen kahvaltı yaptımBende cok az yedim meyve daha cok yiyiyorum mideme iyi geliyor dayanamadım zorla bişeyler yedim demin şuan bin pişmanım sabahı nasıl edip işe gidicem belli değilrabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah benimki de 8. Haftada geçer şuan bende öyleyim et yiyemiyorum. Çok da severim halbuki , kusma yok ama midem yanıyor ve bulanıyor ama çok şiddetli değilkızlar merhaba ben de 8 haftalık hamileyim. 6.-7-. hafta arası midem cok bulandı ama kusmadım fakat bir haftadır mide bulantım kesildi sadece bazı yemeklerden tiksinme var normal mi?
Çok normal bence herkesin aynı belirtileri olmuyor sonuçta bende 8 haftalığım mide bulantım hiç yok tiksinmem de yok aksine iştahım açık tüp mideliyim gebelikte de yiyemezsem diye korkuyordum ama tam tersine oldukızlar merhaba ben de 8 haftalık hamileyim. 6.-7-. hafta arası midem cok bulandı ama kusmadım fakat bir haftadır mide bulantım kesildi sadece bazı yemeklerden tiksinme var normal mi
Alttan mı koyuyorsun yani vajinadan mı ağızdan alınca cidden mahvediyor çünküBen de aynı şekilde besleniyorum. Zaten midem almıyor ağır yemekleri. Ben günde 1 fitil atıyorum çünkü bana progestan çok ağır geliyor bayılıcak gibi oluyorum 2 tane alıncayarın doktora danışıcam tekrar. Kanamam 1 kez akıntı gibi oldu ama lekelenmem 6 gündür var yine de azaldı baya
Ben ne çıkarıyorum acaba kaşınan sivilce kırmızı ama ucu beyaz oluyor sonra kendiliğinden patlayıp yara oluyor ve çok kaşınıyor.Hayır benimkiler kaşınmıyor
Deneyeciğim mutlaka ben de umarım bana da iyi gelirsuanda yiyorumlimon tuz ovuyorum biraz ayvayı helede bıraz beklerse cok iyi geliyo gerçekten tavsiye ederim
evet canım ben demiştim vücut her ay o ritme alışmış olduğu için regl zamanı ağrısını yaşıyoruzAmaaan o da fenadır biri yazmıştı grupta regl zamanı ağrı oluyor diye
özele gidiyorsanız 15 günde kontrol bir kontrol randevusu var 15-30 güne bir gidilmiş oluyor :))Bir de onun doğum sonrası var sevgili anneoraya hiç girmeyelim. Analıq delilik bu kadar sevgisi çok yüce ondan be
1 ay sonra çağırdı ikiz olmasına rağmen. Geç değil mi dedim cıx değil dedimart 25 sıradaki görüş günü
ben de türk kahvesine tiksinmem olmuştu hala da pek görmek istemiyorumkızlar merhaba ben de 8 haftalık hamileyim. 6.-7-. hafta arası midem cok bulandı ama kusmadım fakat bir haftadır mide bulantım kesildi sadece bazı yemeklerden tiksinme var normal mi?
En altta sayılar var ya mesela 349 diye. Onun ilk sayfasına gideceksin. Oda önceki diye yazilanin yanındaki ok işaretine baş direk ilk sayfaya gideceksin. Ama bir düzenleme yaptırmak istiyorsan. Bana yaz ben düzenlerim eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?