Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Selam kızlar 7+2 deyim müthiş bir mide yanması geliyor, durduk yere hazımsızlık sancısı gibi mideme vuruyor. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Sürekli bi tadım kaçık
Bende aynı durumdayım 7+3 oldum tek iyi gelen ayva oda biraz geçiriyor tam olarak yanmaya çözüm bulamadım geceleri çok vuruyor

Selam kızlar 7+2 deyim müthiş bir mide yanması geliyor, durduk yere hazımsızlık sancısı gibi mideme vuruyor. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Sürekli bi tadım kaçık
Bu bende de oluyor. Yediğim hiçbir şeyi sindiremiyorum

Kızlar izmir doğum fiyatlarından haberi olan var mı ? İzmirde olan varsa hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba

Yaaa kıyamam inşallah geçer hemen iştah çok tuhaf oluyor ya hamilelikte olsa kilodan dert olmasa yiyemedikçe elden ayaktan düşer insan çok garip

Kızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Artık vajinama da ağrı girmeye başladı ben anlayamadım. Kasık ağrım da hiç geçmiyor 1-2 saniye oluyor 5 dakika sonra tekrar.
Ay okurken ben yazdım sandım bir an. bir de bıçak gibi saplanıyor hadi kasığa alıştım da diğerine ben da anlam vermiyorum

Onun o gülüşünü naz yapışını nice zorluklara değer. Rabbim acılarını göstermesin

canım benımde ikiz biliyosun ıkı haftada bir görecegım dedi ama benım doktorum perinatolog oyuzden belkide.

ya bende yaa yemek yemeyı cok severım aha az ömce yemek yedim bin pişman oldum bide kızımın aklına uydum dısardan söyledım. agzımdakı demir tadı hıc gecmıyor geçseydı bi iştahım gelseydı kendi irademle yemeseydim

canım benımde ikiz biliyosun ıkı haftada bir görecegım dedi ama benım doktorum perinatolog oyuzden belkide.
Ben de aslında dönüşümlü devam ettireyim diyorum ama o bir şey söyler diğeri başka kafam dağılır gider ayrıntılı zamanı muhakkak perinatalog istiyorum. Nasılsın nasıl gidiyo minikler nasıl Eylül annelerinde tek ben varım sanki. Burda üç kişiyiz U Umayis de ikiz. İnşallah doğru etiketledim

Temmuz ve ağustos ayında gebeliğin son dönemleri sıcaklar kötü etkiliyor canım ekim zaten serin olur

B
Bende aynı durumdayım 7+3 oldum tek iyi gelen ayva oda biraz geçiriyor tam olarak yanmaya çözüm bulamadım geceleri çok vuruyor
Bende ayvanın iyi geldiğini keşfettim her yemek yediğimde arkadan 3-4 dilim ayva yiyorum hem bulantı hem yanmaya iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…