Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Bu hafta deneyeceğim alıp ayyyy inşallah geçirir ya çok rahatlarım gerçekten

Bu hafta deneyeceğim alıp ayyyy inşallah geçirir ya çok rahatlarım gerçekten
Gratiste satılıyor oradan alabilirsin. Benim hep elimin altında çay ağacı yağı olur. Ne zaman sivilce çıksa hemen onu sürüyorum bide şunu söylemeyi unuttum. Sivilceli bölgeyi temiz tutman lazım. Duş alırken ölü deriyi at iyice lifle öyle yağı sür. Duş almadığın zamanlarda pamuğa elma sirkesi damlat sivilceli bölgeyi dezenfekte eder ölü deriyi atar temizler üstüne yağı sür bak hiç bir şey kalmaz .

Vücudum nasıl üretiyor bilmiyorum ama sürekli böyledir benim cildim özellikle kış aylarında şimdi hormonla alakalı dengesizlik olunca daha da coştu. Söylediğin her şeyi deneyeceğim canım 28 senelik hayatımda belki şu vücut sivilcelerinden kurtulabilirim

Her gün sabah akşam yap canım vazgeçme bir haftada fark etmeye başlarsın inşallah

Kızlar kanama alanı olan oldu mu? Kese gördükten sonra kanama alanı oluşmuş aspirini kestim progestan alıyorum uzanıyorum sürekli

ben de hep sorduğum soruyu bir kez daha sorucam ara ara olan açık kahverengi akıntım bugün ayıptır söylemesi sümüğümsü bir yapıya dönüştü. doktorum yine kırmızı ve kokulu olmadığı sürece korkmamamı söyledi ancak ben kendi kafamı susturamıyorum. bir de sanki göğüs hassasiyetim yine azaldı gibi. ben nasıl böyle tüm süreci geçireceğim bilmiyorum

Evet Dr dedi hormonlardan öyle oluyor diye

Bebek hareketlerini hissedene kadar hep böyle olacak. Hissetmeye başlayınca da hissetnediğin zamanlar evham yapacaksın. Annelik böyle bişey

Bebek hareketlerini hissedene kadar hep böyle olacak. Hissetmeye başlayınca da hissetnediğin zamanlar evham yapacaksın. Annelik böyle bişey
kendime gerçekten mental sağlığımı koruyabileceğim bir süreç diliyorum anne olmadan anlamazsın cümlesini bu kadar erken anlayacağımı hiç düşünmezdim :)

ben gecen sene doğum yaptım yine buraya üyeydim mart annelerine bizde d vitamini hiç konuşulmadı bile bu sene duyuyorum :)

Teyzelerim merhaba
Dün kontroldeydik hafta olarak geriden geliyordu yakalamış kanama alanı duruyor progestana devam 12. Haftada gideceğim tekrar bütün kan değerlerim alınmışti bir problem görmedi

Eklentiler

• IMG_20250305_145547.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 31
ben gecen sene doğum yaptım yine buraya üyeydim mart annelerine bizde d vitamini hiç konuşulmadı bile bu sene duyuyorum :)
Evet şimdi Bi çok şey eklendi istiyor doktorlar ama d vitamini senede bir bakıyor devlet sınır getirdi benim de normalde vitamin değerlerim hep düşük olur hasimato vücutta tutmayı engelliyor gebe kalınca da doktor bişey demedi ama ebeye gittiğimde vitamini ilaç kullan dedi

genelde ikinci bebekler çok hızlı geliyorlar normal yine belki denersiniz anlamadım nasıl oldu diyen dolu

D vitamini düşüklüğü gebelikte riskler barındıran bi durumdur. Doktorlarınızın ilk 3 ay takviye zaten vermediği için anlarım neyse de sonrasında da bununla hiç ilgilenmeyip konuşulmamış dahi olmasını şoklar içerisinde okudum. Demekki iyi ki forumlar var ki insanlar birbirlerini okuyarak bilinçlenebiliyorlar.
Aşağıya risklerinden sadece bi kısmını buraya bırakayım da hafife alınmayacağı belli olsun. Sevgiler :)

Progestan alıyor musunuz? Zamanla lekelenmeler bitiyor diyorlar beklemekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…