Bu hafta deneyeceğim alıp ayyyy inşallah geçirir ya çok rahatlarım gerçektenÇay ağacı yağı doğal bir şey hamilelikte zararı olacağını düşünmüyorum antibakteriyel bir yağ hatta ben idrar yolu enfeksiyonu oluncada az miktarda yağı vajinaya sürüyorum geçiriyor. Yağı sürünce sırt üstü yatmayın onu değdirmemeye çalışın yağ sivilce üstünde emilsin kurutuyor. Ben de çok işe yarıyordu
Gratiste satılıyor oradan alabilirsin. Benim hep elimin altında çay ağacı yağı olur. Ne zaman sivilce çıksa hemen onu sürüyorum bide şunu söylemeyi unuttum. Sivilceli bölgeyi temiz tutman lazım. Duş alırken ölü deriyi at iyice lifle öyle yağı sür. Duş almadığın zamanlarda pamuğa elma sirkesi damlat sivilceli bölgeyi dezenfekte eder ölü deriyi atar temizler üstüne yağı sür bak hiç bir şey kalmaz .Bu hafta deneyeceğim alıp ayyyy inşallah geçirir ya çok rahatlarım gerçekten
Vücudum nasıl üretiyor bilmiyorum ama sürekli böyledir benim cildim özellikle kış aylarında şimdi hormonla alakalı dengesizlik olunca daha da coştu. Söylediğin her şeyi deneyeceğim canım 28 senelik hayatımda belki şu vücut sivilcelerinden kurtulabilirimGratiste satılıyor oradan alabilirsin. Benim hep elimin altında çay ağacı yağı olur. Ne zaman sivilce çıksa hemen onu sürüyorum bide şunu söylemeyi unuttum. Sivilceli bölgeyi temiz tutman lazım. Duş alırken ölü deriyi at iyice lifle öyle yağı sür. Duş almadığın zamanlarda pamuğa elma sirkesi damlat sivilceli bölgeyi dezenfekte eder ölü deriyi atar temizler üstüne yağı sür bak hiç bir şey kalmaz .
Her gün sabah akşam yap canım vazgeçme bir haftada fark etmeye başlarsın inşallahVücudum nasıl üretiyor bilmiyorum ama sürekli böyledir benim cildim özellikle kış aylarında şimdi hormonla alakalı dengesizlik olunca daha da coştu. Söylediğin her şeyi deneyeceğim canım 28 senelik hayatımda belki şu vücut sivilcelerinden kurtulabilirim
Kız geçsin de her gün yaparım şu halden iyidir sütyen bile denk gelse canım nasıl acıyor yatarken falanHer gün sabah akşam yap canım vazgeçme bir haftada fark etmeye başlarsın inşallah
Evet Dr dedi hormonlardan öyle oluyor diyeOmuzlarım, göğsüm ve sırtım perperişan… pcosluyum dönem dönem stresli anlarımda özellikle kış aylarında olurdu ama bu bambaşka bir seviyede. Yüzümde çıkan sivilceler geçti ama bahsettiğim yerlerle başım belada
Bebek hareketlerini hissedene kadar hep böyle olacak. Hissetmeye başlayınca da hissetnediğin zamanlar evham yapacaksın. Annelik böyle bişeyben de hep sorduğum soruyu bir kez daha sorucamara ara olan açık kahverengi akıntım bugün ayıptır söylemesi sümüğümsü bir yapıya dönüştü. doktorum yine kırmızı ve kokulu olmadığı sürece korkmamamı söyledi ancak ben kendi kafamı susturamıyorum. bir de sanki göğüs hassasiyetim yine azaldı gibi. ben nasıl böyle tüm süreci geçireceğim bilmiyorum
kendime gerçekten mental sağlığımı koruyabileceğim bir süreç diliyorumBebek hareketlerini hissedene kadar hep böyle olacak. Hissetmeye başlayınca da hissetnediğin zamanlar evham yapacaksın. Annelik böyle bişey
yolk,kesenin içinde oluşan,bebeği besleyen bir yapıKızlar bu yolk kesesi ile bebeğin kesesinin farkı ne
bence cnm 10 erken alınan sonuç güvenirliğini etkiler 11-12. haftalar en doğru zamanlarDoktorum 9 dan sonra yapabilirsn dedi.ben de 9 erken olur 10 olsn die dusundm.
Bebekten önce oluşur, bebeğin ilk üç ay boyunca besleneceği bağırsak yapısının oluşturacağı ilk canlılık belirtisidirKızlar bu yolk kesesi ile bebeğin kesesinin farkı ne
ben gecen sene doğum yaptım yine buraya üyeydim mart annelerine bizde d vitamini hiç konuşulmadı bile bu sene duyuyorum :)Benim istedi ve d vitaminim çok düşük çıktı, ama çok düşük çıkmasına rağmen d vitaminine şimdi başlatmadı mide bulantısı çok yapıyomuş çünkü. Doktorun yüksek ihtimalle 3 ay bekleyip o yüzden isteyecek olabilir canım. Ben yurtdışına gideceğim için tüm tahlillerimi yaptırdım. Ama genelde okuduğum kadarıyla o dönem herkesten d istemişti doktorları gel gör ki karşılamıyo ama zaten devlet.
Evet şimdi Bi çok şey eklendi istiyor doktorlar ama d vitamini senede bir bakıyor devlet sınır getirdi benim de normalde vitamin değerlerim hep düşük olur hasimato vücutta tutmayı engelliyor gebe kalınca da doktor bişey demedi ama ebeye gittiğimde vitamini ilaç kullan dediben gecen sene doğum yaptım yine buraya üyeydim mart annelerine bizde d vitamini hiç konuşulmadı bile bu sene duyuyorum :)
genelde ikinci bebekler çok hızlı geliyorlar normal yine belki denersiniz anlamadım nasıl oldu diyen doluHiç kolay değildi hala düşündükçe gözlerim dolar ama o sancılar gittikten sonra herşey pespembe oluyor, o his harika bir hisŞuan hemoroid basur var bende o yüzden doktorum sezeryan önerdi. Son haftalarda gidişata bakıcaz inşallah. Zorunlu sezeryan da normal bir doğum çeşidi bence
Bebek ve senin için hangisi doğru ve sağlıklı ise o en normal ve güzel doğumhayırlısıyla gelsinler sapa sağlam
D vitamini düşüklüğü gebelikte riskler barındıran bi durumdur. Doktorlarınızın ilk 3 ay takviye zaten vermediği için anlarım neyse de sonrasında da bununla hiç ilgilenmeyip konuşulmamış dahi olmasını şoklar içerisinde okudum. Demekki iyi ki forumlar var ki insanlar birbirlerini okuyarak bilinçlenebiliyorlar.ben gecen sene doğum yaptım yine buraya üyeydim mart annelerine bizde d vitamini hiç konuşulmadı bile bu sene duyuyorum :)
Progestan alıyor musunuz? Zamanla lekelenmeler bitiyor diyorlar beklemekten başka çare yokben de hep sorduğum soruyu bir kez daha sorucamara ara olan açık kahverengi akıntım bugün ayıptır söylemesi sümüğümsü bir yapıya dönüştü. doktorum yine kırmızı ve kokulu olmadığı sürece korkmamamı söyledi ancak ben kendi kafamı susturamıyorum. bir de sanki göğüs hassasiyetim yine azaldı gibi. ben nasıl böyle tüm süreci geçireceğim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?