Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Yatıyorum canım zaten gripliydum halimde yoktu zaten genelde yattım hep
Sen böyle uzanıp dinlen canım hep bol su iç .. zaten progestanında varmış . Öksürdükçe felan basınçtan oluyor olabilirmi?

Harika canım bende öyle yapayım

Hormonlar tavan yapiyor ya ondandır olsun en azindan görülmeyen yerde çıkıyormuş benim yüzüm de de çikiyor ve hiç bişey kullanamiyorum neyse yapcak bişey yok Miniğim için sivilceye de katlanırım yeter ki sağlıkli olsun içerde minişim

Neden suni sancı almak zorunda kalmıştınız merak ettim
41. Haftaya doğru ilerliyoduk. Gelmedi bi türlü kızım açılmam vsde yoktu. Sancılarım yetersizdi. Mecbur suni sancı ile açılmam sağlandı sezeryana alın beni diye haykırdığımı hatırlıyorum 2 güne yakın çektim sancı normal doğumda doktorum ısrarcıydı, özelde yaptım zaten doğumu iyiki de normal olmuş çok şükür geçti gitti

Ahh kuzum ne yazacağimi bilemedim Rabbim sabirlar versin Hiç mi kalp atişini duymamiştiniz Şu an sana sarilmak isterdim
Çok gecmiş olsun umarim en yakin zamanda tekrar gebe kalirsin.

Çok geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır. Rabbim tekrarını yaşatmasın, en yakın zamanda sağlıklıklı gebeliğiniz olsun inşallah

Ahh kuzum ne yazacağimi bilemedim Rabbim sabirlar versin Hiç mi kalp atişini duymamiştiniz Şu an sana sarilmak isterdim
5. Haftada var gibiydi ama daha çok küçük atım çok zayıf emin olamadım demişti doktor 6. Haftadan sonra hiç kalp atışı duyulmadı bir daha şu an 8 olması gerekiyor 3 haftadır bekletiyorlar ama embriyo gelişimi de 6. Haftada kalmış o yüzden progestan falan kullanıyordum hepsini bırak dediler
Çok üzgünüm ama yapacak bir şey de yok çok teşekkür ederim bu arada

Canım neden. Çok üzüldüm. Simdi senden bildirim gelince kalp atışı tarihini yazdı galiba dedim. geçmiş olsun bir dahaki aylara inşallah sağlıklı bebegin olur

Canım neden. Çok üzüldüm. Simdi senden bildirim gelince kalp atışı tarihini yazdı galiba dedim. geçmiş olsun bir dahaki aylara inşallah sağlıklı bebegin olur
Amin canım inşallah teşekkür ederim her şey için

Bu 8-10 hafta arası kontrole giden varmı. Tam kan istedi mi doktorunuzzz
8+5 te hepsini istedi doktorum. Kendi dedi burda pahalı olur; parazit ve virüsler için intaniyeye, diğerleri için asm ye git dedi yazdı hatta neyi nerde yaptırıcağımı sağolsun şüpheli gördüklerini tekrar ederler ama asm ye kayıt yaptırırsanız onlar da alıyor zaten. Virüs testlerini de alan yerler vardır benim sağlık ocağım almadığı için intaniye den randevu almıştım. Hemen çıkıyo randevu zaten.
Bu aşama biraz zor evet ama bekleme açısından. Ben 6+0 da çok zor gördüm keseleri, başka dr a gittim 4 gün sonra o da yolk sac ı gördü. İkiz benim yavrular, iki hafta sonra gel dedi ben dayanamadım arada gittim birini duyduk birinin kendisini bile görmedik. Dr un dediği iki hafta sonra gittiğimde her ikisini de duyduk. Velhasıl beklemek lazım bol dua ile boş demek için henüz çok erken sizde de

Sen böyle uzanıp dinlen canım hep bol su iç .. zaten progestanında varmış . Öksürdükçe felan basınçtan oluyor olabilirmi?
İlk zamanlar çok öksürdüm ama şu an çok sık öksürme yok ondan mı acaba bide dün gece diş fırçalarken Bi anda kustum çok ogurdum zorla kustum ondan ki zorlandı yenilendi kanama

Teşekkür ederim bilgi için

Kuzuya bak 41 haftada bile gelmemek için diretmiş. Bende normal doğum olmasını istiyorum ama tabi ki de sezeryan olmam gerekirse karşı çıkmam. Siz çok güçlü bir anneymişsiniz 2 gün yapay bir sanciya dayanıp yine de gücünü normal doğumda da kullanmak çok zor bir süreç. Kadınlar anne olunca çok güçlü oluyor ya

Omuzlarım, göğsüm ve sırtım perperişan… pcosluyum dönem dönem stresli anlarımda özellikle kış aylarında olurdu ama bu bambaşka bir seviyede. Yüzümde çıkan sivilceler geçti ama bahsettiğim yerlerle başım belada

Ben 2 doktora gittim. Birincisi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi verdi yapılacakları. İkincisi de sigortan karşılıyor mu falan dedi. Bende sağlık ocağında yaptırayım hepsini karşılamıyor dedim. Birkaçını sağlık ocağında yapmayacaklarını söyledi. Memorialda 24 bin tl fiyat çıkardılar. Ben sağlık ocağına vereceğim ama fırsat bulamadım çalışmaktan

Ev yapımı sirkeli su iyi gelebilir. İçilir mi gebelikte tam bilmiyorum ama
Bu 8-10 hafta arası kontrole giden varmı. Tam kan istedi mi doktorunuzzz
Ben 8.jaftada gitcem ama 5.haftada gittiğimde istedi doktor evet. daha sonuç götürmedim
Özelde muayene olup, sağlık ocağında istenilen kanları verebiliyor muyuz ?
Evet canım ben öyle yaptım. Ama 2 teste biz bakmıyoruz dedi aile hekimi. Onları mecbur özelde baktırcam

Hiç kolay değildi hala düşündükçe gözlerim dolar ama o sancılar gittikten sonra herşey pespembe oluyor, o his harika bir his Şuan hemoroid basur var bende o yüzden doktorum sezeryan önerdi. Son haftalarda gidişata bakıcaz inşallah. Zorunlu sezeryan da normal bir doğum çeşidi bence
Bebek ve senin için hangisi doğru ve sağlıklı ise o en normal ve güzel doğum hayırlısıyla gelsinler sapa sağlam

Canim aklinizda bulunsun sehir hastanesi varsa bulundugunuz sehirde aile hekimligi bolumune hergun randevu bulunuyor ben oraya randevu alip hepsini orda yaptirdim boşuna para vermeyin o kadar yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…