• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Ben 2 doktora gittim. Birincisi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi verdi yapılacakları. İkincisi de sigortan karşılıyor mu falan dedi. Bende sağlık ocağında yaptırayım hepsini karşılamıyor dedim. Birkaçını sağlık ocağında yapmayacaklarını söyledi. Memorialda 24 bin tl fiyat çıkardılar. Ben sağlık ocağına vereceğim ama fırsat bulamadım çalışmaktan
Doğum fiyatları 40 binden başlıyor 24 ne yahu😡 iyice kafayı yedi bu özeller

Az önce dr la tekrar görüştüm moral bozukluğundan soramamıştım aklıma gelmedi 6 hftlığım yolk kesesinide göremediğini 1 hft daga beklememizi söyledi 😢

Hiç kolay değildi hala düşündükçe gözlerim dolar ama o sancılar gittikten sonra herşey pespembe oluyor, o his harika bir his🥰 Şuan hemoroid basur var bende o yüzden doktorum sezeryan önerdi. Son haftalarda gidişata bakıcaz inşallah. Zorunlu sezeryan da normal bir doğum çeşidi bence
Bebek ve senin için hangisi doğru ve sağlıklı ise o en normal ve güzel doğum❤️ hayırlısıyla gelsinler sapa sağlam
Ayy bende de hemoroid var 😕Henuz doktora söylemedim ama söylüycem gittiğimde Normal doğumda biraz sıkıntı yasayabilirm bu konuda😔Gerci surec nasil ilerlycek bilmiyorum belki baska sebebten sezeryanda diyebilir şu an için cok erken ama yinede sormakta fayda var sanirim doktora.

8+5 te hepsini istedi doktorum. Kendi dedi burda pahalı olur; parazit ve virüsler için intaniyeye, diğerleri için asm ye git dedi yazdı hatta neyi nerde yaptırıcağımı sağolsun🙏 şüpheli gördüklerini tekrar ederler ama asm ye kayıt yaptırırsanız onlar da alıyor zaten. Virüs testlerini de alan yerler vardır benim sağlık ocağım almadığı için intaniye den randevu almıştım. Hemen çıkıyo randevu zaten.

Bu aşama biraz zor evet ama bekleme açısından. Ben 6+0 da çok zor gördüm keseleri, başka dr a gittim 4 gün sonra o da yolk sac ı gördü. İkiz benim yavrular, iki hafta sonra gel dedi ben dayanamadım arada gittim birini duyduk birinin kendisini bile görmedik. Dr un dediği iki hafta sonra gittiğimde her ikisini de duyduk. Velhasıl beklemek lazım bol dua ile 🥰 boş demek için henüz çok erken sizde de ❤️
İnşAllah hftya görebilirim 6 hftlık yolk kesesinide göremedi internettede yolk kesesi yoksa boş gebelik deniliyor

Az önce dr la tekrar görüştüm moral bozukluğundan soramamıştım aklıma gelmedi 6 hftlığım yolk kesesinide göremediğini 1 hft daga beklememizi söyledi 😢
Kalbinizi ferah tutun lütfen, 6+4 tü benim görüldüğü zaman belli belirsiz.tabi her şeye hazırlıklı olmak gerek ama bence güzel haberler alacaksınız ❤️ kese ölçüsü neydi?

Hiç kolay değildi hala düşündükçe gözlerim dolar ama o sancılar gittikten sonra herşey pespembe oluyor, o his harika bir his🥰 Şuan hemoroid basur var bende o yüzden doktorum sezeryan önerdi. Son haftalarda gidişata bakıcaz inşallah. Zorunlu sezeryan da normal bir doğum çeşidi bence
Bebek ve senin için hangisi doğru ve sağlıklı ise o en normal ve güzel doğum❤️ hayırlısıyla gelsinler sapa sağlam
Amin sağlıkla kucağına alsın herkes bebeğini herkes sonlara doğru süreci farklı farklı yaşayacak önemli olan herkesin sağlıkla güzel bir kavuşma yaşaması 🤲🏻💕

İlk zamanlar çok öksürdüm ama şu an çok sık öksürme yok ondan mı acaba bide dün gece diş fırçalarken Bi anda kustum çok ogurdum zorla kustum ondan ki zorlandı yenilendi kanama
Olabilir canım sen fazla öğürme öksürme bu sora dikkat et yat bolca dinlen .

İnşAllah hftya görebilirim 6 hftlık yolk kesesinide göremedi internettede yolk kesesi yoksa boş gebelik deniliyor
İneternete bakip psikolojini bozma sen bana güven benimde kesede hiç bisey görülmedi.o haftalarda bende nete bakip bir hafta stres yaptim ama boşuna yapmişim biraz rahatla canim kendini bişeylere ver mesgul ol 7gün çabucak gecer ama pozitif dusun lutfen googlede arastirma yapma! :)

Canim aklinizda bulunsun sehir hastanesi varsa bulundugunuz sehirde aile hekimligi bolumune hergun randevu bulunuyor ben oraya randevu alip hepsini orda yaptirdim boşuna para vermeyin o kadar yazik
Canım sende istanbulda değil miydin? Bir araştırayım bende nerede var. Sen nereye yaptırdın

Omuzlarım, göğsüm ve sırtım perperişan… pcosluyum dönem dönem stresli anlarımda özellikle kış aylarında olurdu ama bu bambaşka bir seviyede. Yüzümde çıkan sivilceler geçti ama bahsettiğim yerlerle başım belada
Kızlar sivilce problemi yaşıyorsanız çam ağacı yağı varya o çok iyi geliyor. Sırt sivilcesi olunca ben o yağı kullanıyorum çok kısa sürede kayboluyor. Ama kokusu hiç güzel değil

Kızlar sivilce problemi yaşıyorsanız çam ağacı yağı varya o çok iyi geliyor. Sırt sivilcesi olunca ben o yağı kullanıyorum çok kısa sürede kayboluyor. Ama kokusu hiç güzel değil
Hamilelikte kullanılıyor mu? Eğer kullanılıyorsa maske takar eşime sürdürürüm şurda 3 4 haftaya uzun kollu bitecek burada sivilceli de gezmek istemiyorum geçiriyorsa çok iyi olur

İneternete bakip psikolojini bozma sen bana güven benimde kesede hiç bisey görülmedi.o haftalarda bende nete bakip bir hafta stres yaptim ama boşuna yapmişim biraz rahatla canim kendini bişeylere ver mesgul ol 7gün çabucak gecer ama pozitif dusun lutfen googlede arastirma yapma! :)
Cumartesi doopler ultrasona sokucak ondan snr da çarşamba günü kontrole gidicem

Ayy bende de hemoroid var 😕Henuz doktora söylemedim ama söylüycem gittiğimde Normal doğumda biraz sıkıntı yasayabilirm bu konuda😔Gerci surec nasil ilerlycek bilmiyorum belki baska sebebten sezeryanda diyebilir şu an için cok erken ama yinede sormakta fayda var sanirim doktora.
Aynen canım yine bi danış aklında soru işareti kalmaz planlı ilerlemek her zaman iyidir

Cumartesi doopler ultrasona sokucak ondan snr da çarşamba günü kontrole gidicem
Doppler kesin sonuç olur. Geçen sene hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu doppler ile baktılar kesin onay verdiler. Beklemek çok zor çok iyi bilirim ama yapacak bir şey yok ah keşke olsa da 😞

Hamilelikte kullanılıyor mu? Eğer kullanılıyorsa maske takar eşime sürdürürüm şurda 3 4 haftaya uzun kollu bitecek burada sivilceli de gezmek istemiyorum geçiriyorsa çok iyi
Çay ağacı yağı doğal bir şey hamilelikte zararı olacağını düşünmüyorum antibakteriyel bir yağ hatta ben idrar yolu enfeksiyonu oluncada az miktarda yağı vajinaya sürüyorum geçiriyor. Yağı sürünce sırt üstü yatmayın onu değdirmemeye çalışın yağ sivilce üstünde emilsin kurutuyor. Ben de çok işe yarıyordu

Back