Kese içinde kese gibi mi. Yada plasenta falan mıyolk,kesenin içinde oluşan,bebeği besleyen bir yapı
Yani kese diye bşy gösterdi doktor daha çok küçük dedi ama yolk vs demedi hiçBebekten önce oluşur, bebeğin ilk üç ay boyunca besleneceği bağırsak yapısının oluşturacağı ilk canlılık belirtisidir
Ay inşallah yagenelde ikinci bebekler çok hızlı geliyorlar normal yine belki denersiniz anlamadım nasıl oldu diyen dolu
Canım buyur;@naz_0192 @aegamze @Dua ile @meraklimelahatbirisi L lucito
@kindergarten teacher @Zeynepli7 @akayy @ceylandrm
Kizlar sizlerin kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz yazarsanız Listeye ekleyeyim
Fetal dna %99 kesin sonuc verir diyor doktorlar. Yani yeterli inşallah bu test. Allah korusun çok çok ciddi birsey çıkarsa, o zaman amniyosenteze yönlendirirler.Fetal DNA ücreti kaç tl? Bunu yaptırınca diğer testlere gerek kalmıyor değil mi
evet alıyorum,doktrorum hap versiyonunu verdi ve uzun bir süre kullanacaksın dedi. zaman zaman bitiyor zaman zaman tekrar ortaya çıkıyorProgestan alıyor musunuz? Zamanla lekelenmeler bitiyor diyorlar beklemekten başka çare yok
Bi başıma kalsam sabahlara kadar uyurum sanırım ama mümkün değilSürekli halsizim, hep uykum var arkadaşlar. Sizde durumlar nasıl
Allah yar ve yardımcınız olsun.Lioo beni listeden çıkarır mısın? Kalp atışı duyulmadı bende embriyo gelişimi de durmuş ne olacak bilmiyorum ama gebeliğin sonlanmasını bekliyoruz umarım sizin için her şey sağlıklı ilerler her şey için teşekkür ederim
şekli yuvarlak bir çember gibi aslında. yanlış bilmiyorsam bebek de geldiğinde bu şekil tektaş yüzüğe benziyor :)Kese içinde kese gibi mi. Yada plasenta falan mı
Ben 14.000 fiyat aldım doktoruma özel 13.000’e düşüyo kurum. Hayırlısıyla inşallah haftaya yaptırmayı düşünüyorum.Fetal DNA ücreti kaç tl? Bunu yaptırınca diğer testlere gerek kalmıyor değil mi
benim 5 gündür falan var ama git gide azaldı gibi inşallah biterevet alıyorum,doktrorum hap versiyonunu verdi ve uzun bir süre kullanacaksın dedi. zaman zaman bitiyor zaman zaman tekrar ortaya çıkıyor
Benim duş almaya mecalim yok. Evden çalışıyorum ona rağmen keşke ev hanımı olsaydım diyorum. Allah hamileyken ise gidenlere sabır versinSürekli halsizim, hep uykum var arkadaşlar. Sizde durumlar nasıl
Kesenin içinde tektaş görüntüsü ile belli ediyo kendini. İçinde başka bir baloncuk var gibiYani kese diye bşy gösterdi doktor daha çok küçük dedi ama yolk vs demedi hiç
şekli yuvarlak bir çember gibi aslında. yanlış bilmiyorsam bebek de geldiğinde bu şekil tektaş yüzüğe benziyor :)
İlk defa böyle birşey duydum ya. Hafta sonu gideceğim bakayım usg de tektaş varmıKesenin içinde tektaş görüntüsü ile belli ediyo kendini. İçinde başka bir baloncuk var gibi
Çok zor geçiyor ya, öğretmenim ekstra zor sanki her şey. Eve hiç gücüm kalmıyor. Hep böyle geçecek diye de korkuyor insan. Dinçlik istiyorum rahat rahat günlük işlerimi halletmek falanBenim duş almaya mecalim yok. Evden çalışıyorum ona rağmen keşke ev hanımı olsaydım diyorum. Allah hamileyken ise gidenlere sabır versin
Google da da hep öyle tanıtırlar aslında kendisiniİlk defa böyle birşey duydum ya. Hafta sonu gideceğim bakayım usg de tektaş varmı
Araştırmadım hiçGoogle da da hep öyle tanıtırlar aslında kendisini
Bende aynı durumdayım bulduğum yere kivriliyorum. Evde iş güç öyle bekliyoSürekli halsizim, hep uykum var arkadaşlar. Sizde durumlar nasıl
Senin de devam ediyormu canım daha cuma gittim yine kırmızı leke gelmişti hersey yolunda Bi sorun gorunmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?