Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Bebekten önce oluşur, bebeğin ilk üç ay boyunca besleneceği bağırsak yapısının oluşturacağı ilk canlılık belirtisidir
Yani kese diye bşy gösterdi doktor daha çok küçük dedi ama yolk vs demedi hiç

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Fetal DNA ücreti kaç tl? Bunu yaptırınca diğer testlere gerek kalmıyor değil mi
Ben 14.000 fiyat aldım doktoruma özel 13.000’e düşüyo kurum. Hayırlısıyla inşallah haftaya yaptırmayı düşünüyorum. 10. Hafta itibariyle yaptırılıyor.
Bunu yaptırınca 2’lü 3’lü 4’lü hiçbirine gerek kalmıyo kesin sonuç.

evet alıyorum,doktrorum hap versiyonunu verdi ve uzun bir süre kullanacaksın dedi. zaman zaman bitiyor zaman zaman tekrar ortaya çıkıyor
benim 5 gündür falan var ama git gide azaldı gibi inşallah biter benimki büyük ihtimalle aspirinden oldu kesince azaldı baya.

Benim duş almaya mecalim yok. Evden çalışıyorum ona rağmen keşke ev hanımı olsaydım diyorum. Allah hamileyken ise gidenlere sabır versin
Çok zor geçiyor ya, öğretmenim ekstra zor sanki her şey. Eve hiç gücüm kalmıyor. Hep böyle geçecek diye de korkuyor insan. Dinçlik istiyorum rahat rahat günlük işlerimi halletmek falan neyse çok uzak değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…