• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Prilam kullanıyor musunuz ? Zaten gebeler için üretilen bir ilaçtır kendisi. Sabah 1 öğlen 1 akşam 2 olarak içilebiliyor. İlk olarak akşam 2 olarak başlatıyorlar baya fayda ediyor ona rağmen yine kustuğum oldu ama sürekli olan o bulantıyı geçiriyor kesinlikle bu bir süreç tabi normal herşey :) kendinize iyi bakın
Dr prilam vermedi. dramamine diye bi ilaç verdi ama kadın doğum dr sormadan alma dedi ben de henüz gitmediğim için kullanmadım. Reflüm de var bulantıyla iyice mahvoldum. Gaviscon kullanıyorum sadece. Normal süreçtir elbette, ilk gebelik olunca insan bilmeyince endişeleniyor yorgunluk da cabası. 😔😔 teşekkür ederim siz de kendinize iyi bakın 🙂

Ya ben de 7+5 im, 2 gündür başladı bulantılar. Hiç geçmiyor, kusmuyorum da ama yemek hiç yiyemiyorum. Ölmeyecek kadar ağzıma bir iki atıyorum o kadar, bu yüzden çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Yemeği bile sandalyede yapıyorum. Ayakta durduğum an sanki tansiyonum düşüveriyor. Nasıl geçecek böyle bilmiyorum 🥲
Rabbim hayırla sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsin hepimize. 🥹🥹🥹 3 kilo verdim bile 🥲

Kızlar benim lekenme dün baya azalmıştı ve koyulasmiti rengi kömür gibi sabah kırmızıya yakın yine başladı ağrım falan yok doktor pıhtılaşma iğneme ara ver demişti progestan dex iğne ve fitil. Kullanıyorum kanama alanımda yoktu sadece kist var demişti doktor ama kistnsorun yaratmaz dedi bu leke ne zamn biter ki
Dinleniyormusun ? Asla yerinden kalkmadan sadece uzanman bol su içmen lazım 4/5 gün sürebiliyor ama geçen inşallah dinlenmeni ihmal etme ayakta kalma. Lavobodan lavoboya kalk

Oralarda yazın sıcak oluyor mu peki. Paytak paytak gidersin 🤣
Evet buralarda sıcak oluyor. Ama ben çokta karnım çıkmıyor. Hemde bol giyinirim çokta belli olmaz.

Merhaba güzel anne ❤️ normal de Kasım ayi ilk hafta görünüyor ama sezeryan olacağı için Ekim sonu doğum olur doktor randevusundan sonra bilgilerimi yazdıracağım 🥰 ilk oğlum da o aylarda doğdu yazın bol bol elbiseli poncik bir hamislik geçireceksiniz her anin tadını çıkarın çok güzel günler bizi bekliyor 😍🧿
Merhaba hoş geldin canım. Maşallah sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah hepimiz 🥰

Özelde muayene olup, sağlık ocağında istenilen kanları verebiliyor muyuz ?
İlk 3 ay icin kan testlerini diyorsun değilmi canim evet doktoruna soyleyebilirsin ben saglik ocaginda yaptrcam diye ben özele gidiyorum doktor bana saglik ocaginda yaptirabilirsin dedi ben sehir hastanesinde aile hekimligi polikinligine randevu aldim orda yaptirdim hepsini doktorum bir hafta sonra gel sonuclarini gostermeye dedi ztn o zmn estra bi para ödemiyosun 10gun kontrol suren oldugu için🤗

Son adet 8 ocak fakat dr um geç döllenme dedi bugün 5+3 te keseyi görmüştük bugün dr gittim 6 hft lık kalp atışlarını duyamadık hem karından hem alttan muane etti cumartesi doopler ultrasonn istedi haftaya kontrole çağırdı boş gebelikten korkuyorum 😢

Evet canım, ben özelde muayene olup sağlık sigortamın karşıladıklarını yaptırdım. Geri kalan çoğununu hepsini devlette yaptırdım. Sağlık ocağı olarak tam emin değilim hepsini isteyebiliyolar mı? Toxoplazma ve rubella’yı devlet istiyo.
Bu arada d vitaminini devlette sağlık ocağı da yapmadı bana isteyemediler kitler pahalanmış :))
Gittim özelde ödeyip yaptırdım.
Benim doktorum d vitamini istemedi erken dedi ileriki kontrollerde istiyorlarmiş sanirm her doktorun Gorusu farkli sanirim🤰💜

Kızlar benim başladı sivilce ayı 😐 diğer bebeklerinde de olmuştu. 3. Ayimda bütün sırtım koca koca sivilce oluyor. Boynum omzum küçük küçük oluyordu. Yavaş yavaş çıkmaya başladı sivilceler. Ama bu kez yüzümde de çıkıyor 😑 ilk bebegimde Dr gitmiştim normal dedi herkesin vücudu farkli farklı şekilde tepki verir dedi. Sizde de oluyormu

Son adet 8 ocak fakat dr um geç döllenme dedi bugün 5+3 te keseyi görmüştük bugün dr gittim 6 hft lık kalp atışlarını duyamadık hem karından hem alttan muane etti cumartesi doopler ultrasonn istedi haftaya kontrole çağırdı boş gebelikten korkuyorum 😢
Canim hiç endişelenme benim de o haftalarda doktor bebek bile görünmüyor dedi bende bir hafta içim içimi yedi bir hafta sonra özele randevu alip gittim hem bebişimi hemde minik kalp atişini duydum hiç skma canini devletteki cihazlar bi tik eski oldugu icinde gorulmeye biliyor merak etme bir hafta sonra inşallah gorursun minik mucizeni♥️🌸

Benim doktorum d vitamini istemedi erken dedi ileriki kontrollerde istiyorlarmiş sanirm her doktorun Gorusu farkli sanirim🤰💜
Benim istedi ve d vitaminim çok düşük çıktı, ama çok düşük çıkmasına rağmen d vitaminine şimdi başlatmadı mide bulantısı çok yapıyomuş çünkü. Doktorun yüksek ihtimalle 3 ay bekleyip o yüzden isteyecek olabilir canım. Ben yurtdışına gideceğim için tüm tahlillerimi yaptırdım. Ama genelde okuduğum kadarıyla o dönem herkesten d istemişti doktorları gel gör ki karşılamıyo ama zaten devlet.

Benim istedi ve d vitaminim çok düşük çıktı, ama çok düşük çıkmasına rağmen d vitaminine şimdi başlatmadı mide bulantısı çok yapıyomuş çünkü. Doktorun yüksek ihtimalle 3 ay bekleyip o yüzden isteyecek olabilir canım. Ben yurtdışına gideceğim için tüm tahlillerimi yaptırdım. Ama genelde okuduğum kadarıyla o dönem herkesten d istemişti doktorları gel gör ki karşılamıyo ama zaten devlet.
Zaten takviye vermiyorlarmiş ilk 3 ay belki ondan istememiştir kesin dusuk cikar yaz kiş dusuyordu benim kapali oldugum için guneş gormuyor vucudumuz😊

Dinleniyormusun ? Asla yerinden kalkmadan sadece uzanman bol su içmen lazım 4/5 gün sürebiliyor ama geçen inşallah dinlenmeni ihmal etme ayakta kalma. Lavobodan lavoboya kalk
Yatıyorum canım zaten gripliydum halimde yoktu zaten genelde yattım hep

Canim hiç endişelenme benim de o haftalarda doktor bebek bile görünmüyor dedi bende bir hafta içim içimi yedi bir hafta sonra özele randevu alip gittim hem bebişimi hemde minik kalp atişini duydum hiç skma canini devletteki cihazlar bi tik eski oldugu icinde gorulmeye biliyor merak etme bir hafta sonra inşallah gorursun minik mucizeni♥️🌸
İstanbul özel lokman hastanesine gidiyorum canım son adete göre 8 hftlık ama geç döllendiği için 6 hflık olduğunu söyledi

Kızlar benim başladı sivilce ayı 😐 diğer bebeklerinde de olmuştu. 3. Ayimda bütün sırtım koca koca sivilce oluyor. Boynum omzum küçük küçük oluyordu. Yavaş yavaş çıkmaya başladı sivilceler. Ama bu kez yüzümde de çıkıyor 😑 ilk bebegimde Dr gitmiştim normal dedi herkesin vücudu farkli farklı şekilde tepki verir dedi. Sizde de oluyormu
Benim de yüzümde regl dönemlerim de sivilce çıkıyordu bi kaç tane hatta doktor ilaç yazmişti gunes lekesi ve sivilce icin bir ay bile kullanmadan gebe kaldığımı ögrendim doktorda kullanma zararli dedi
Göğsümün ustunde yüzümde sırtımda minik minik çıkmaya başladi simdi 😏😏

İstanbul özel lokman hastanesine gidiyorum canım son adete göre 8 hftlık ama geç döllendiği için 6 hflık olduğunu söyledi
Canim hiç dert etme banada devletteki doktor Bir hafta geride olduğunu söylemişti 6.haftam bitmisti 7.haftaya girecektim nerdeyse 5+2 dedi bende üzüldüm tabiki 7 gun sonra özele randevu alip gittim haftasiyla sadece 1gün geride cikti haftasyla uyumlu dedi 7gün daha sabret insallah cok guzel sonuclar alacaksin🌸Zaten Bebişler bir anda büyüyor

Benim de yüzümde regl dönemlerim de sivilce çıkıyordu bi kaç tane hatta doktor ilaç yazmişti gunes lekesi ve sivilce icin bir ay bile kullanmadan gebe kaldığımı ögrendim doktorda kullanma zararli dedi
Göğsümün ustunde yüzümde sırtımda minik minik çıkmaya başladi simdi 😏😏
Benim genelde yüzümde sivilce yok ergenlikte bile yüzüm aman aman sivilce olmadı öyle bir sorunum yok. Regli zamanlarda bile çıkmıyor. Ama hamileyken ilk aylar sırtım omuzlarım çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor yüzümde eskiden çıkmıyordu ama bu hamilelikte çıkıyor.

Back