Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az gezersin liocum,Kizlar gerçekten yaz resmen koca göbekli olarak geçiricez. Bizim için zor olur :/
Aa sağol canım böyle yapayım bende :)Bende yemekten sonra çok fena oluyorum doktorum ilk 3 ay öğün gbi değil sık sık yiceksin ama az az tam bir öğün yersen hem fenalasirsin hemde bulantı reflun olur dedi dün gittigimde bugün onu denicem.
Bilemiyorum canım benim doktorum bana böyle yaptıBenimde genetik olarak pıhtılaşma var dvt bile gecirdim ama bana yasak vermedi doktor kan grubuyla alakami benim 0 pozitif
Az gezersin liocum,![]()
Oralarda yazın sıcak oluyor mu peki. Paytak paytak gidersinbenim kv birlikte yaşıyoruz. Her gittiği yere götürmek istiyor. Ne kadar gitmesemde bir yerde bende gitmek istiyorum
![]()
Benim bu hftalarda başladi doktor bir ay sonra gel dedigi için Soramadim henuz kuzumGeçmiş olsun canimpeki karın ağrıj icin doktor ne diyo bana normal diyo hep
![]()
Merhaba güzel anneKizlar gerçekten yaz resmen koca göbekli olarak geçiricez. Bizim için zor olur :/
Nioli yaği var canim hamilelikte kullaniliyormu bilmiyorum ama doktoruna danişip kullanabilirsinmerhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve henüz 7 haftalık hamileyim . Doktora cumartesi gittim tek seferlik ilaç verdi ama geçmedi . Şimdi tekrar gideceğim tabi ki de doğal yollardan bunu geçirmenin nir yolu var mıdır antibiyotik kullanımı ilk aylarda tavsiye etmiyoruz dedi doktor
Sizde mi oruç tutuyorsunuz 5 gün tuttum ama beni süründürdü çalıştığım için deYorgun ve bitkin cüz okuyup yatıcam inşallah sen nasılsın canım
Kontrole gittinmi eylüşBenim bu hftalarda başladi doktor bir ay sonra gel dedigi için Soramadim henuz kuzum
Doktorum 9 dan sonra yapabilirsn dedi.ben de 9 erken olur 10 olsn die dusundm.10. hafta erken değil mi? 10. haftadan sonra yapılması öneriliyor diye biliyorum 11-12 gibi. Benim şu an 4 haftam daha var fetal dna için anlaşma yapmıştık Antalya’da yaptıracağım ben 320 euro.
Doktorun öyle söylediyse vardır bir bildiği anladım canım hadi hayırlı olsun sonuç güzel çıksınDoktorum 9 dan sonra yapabilirsn dedi.ben de 9 erken olur 10 olsn die dusundm.
Benden geçen hafta bakıldı tam kan idrar alt ast toxoplazma bir sürü şeyBu 8-10 hafta arası kontrole giden varmı. Tam kan istedi mi doktorunuzzz
Eğer kendini kötü hissediyorsan ki hissediyorsundur doktorunla görüşebilirsin yanına gidip. Vitamin, bulandı ilacı vs verebilir. Sıvı kaybettiğin için serum takviyesi.Kızlar tam bir hafta önce muayene olmuştum orada tartıya çıktığımda 57 kiloydum az önce tartıldım 54 olmuşum. Az ayakta ufak bir iş yapıyorum nefes darlığı, çarpıntı, gözüm kararıyor artık. Resmen bir haftada erimişim rengimde kireç gibi. Yemek yiyemiyorum bulantı ve kusmadan. Mafoldum resmen ben çok zorlanıyorum. Bu ne zaman düzelir acaba. Bide bidaha doktor kontrolüne kaçıncı haftada gidilmeli.
Benden de tam kan idrar bir hafta önce alındı. 4-5 tüp kan aldı. Bayıldım sonrasındaBenden geçen hafta bakıldı tam kan idrar alt ast toxoplazma bir sürü şey