- 21 Mart 2018
- 4.067
- 14.155
- 208
Sen böyle uzanıp dinlen canım hep bol su iç .. zaten progestanında varmış . Öksürdükçe felan basınçtan oluyor olabilirmi?Yatıyorum canım zaten gripliydum halimde yoktu zaten genelde yattım hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen böyle uzanıp dinlen canım hep bol su iç .. zaten progestanında varmış . Öksürdükçe felan basınçtan oluyor olabilirmi?Yatıyorum canım zaten gripliydum halimde yoktu zaten genelde yattım hep
Harika canım bende öyle yapayımİlk 3 ay icin kan testlerini diyorsun değilmi canim evet doktoruna soyleyebilirsin ben saglik ocaginda yaptrcam diye ben özele gidiyorum doktor bana saglik ocaginda yaptirabilirsin dedi ben sehir hastanesinde aile hekimligi polikinligine randevu aldim orda yaptirdim hepsini doktorum bir hafta sonra gel sonuclarini gostermeye dedi ztn o zmn estra bi para ödemiyosun 10gun kontrol suren oldugu için![]()
Hormonlar tavan yapiyor ya ondandır olsun en azindan görülmeyen yerde çıkıyormuş benim yüzüm de de çikiyor ve hiç bişey kullanamiyorum neyse yapcak bişey yok Miniğim için sivilceye de katlanırım yeter ki sağlıkli olsun içerde minişimBenim genelde yüzümde sivilce yok ergenlikte bile yüzüm aman aman sivilce olmadı öyle bir sorunum yok. Regli zamanlarda bile çıkmıyor. Ama hamileyken ilk aylar sırtım omuzlarım çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor yüzümde eskiden çıkmıyordu ama bu hamilelikte çıkıyor.
41. Haftaya doğru ilerliyoduk. Gelmedi bi türlü kızım açılmam vsde yoktu. Sancılarım yetersizdi. Mecbur suni sancı ile açılmam sağlandıNeden suni sancı almak zorunda kalmıştınız merak ettim
Ahh kuzum ne yazacağimi bilemedim Rabbim sabirlar versinLioo beni listeden çıkarır mısın? Kalp atışı duyulmadı bende embriyo gelişimi de durmuş ne olacak bilmiyorum ama gebeliğin sonlanmasını bekliyoruz
umarım sizin için her şey sağlıklı ilerler her şey için teşekkür ederim
![]()
Çok geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır. Rabbim tekrarını yaşatmasın, en yakın zamanda sağlıklıklı gebeliğiniz olsun inşallahLioo beni listeden çıkarır mısın? Kalp atışı duyulmadı bende embriyo gelişimi de durmuş ne olacak bilmiyorum ama gebeliğin sonlanmasını bekliyoruz
![]()
Amin amin. Ben de 4 kilo verdimRabbim hayırla sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsin hepimize.3 kilo verdim bile
![]()
5. Haftada var gibiydi ama daha çok küçük atım çok zayıf emin olamadım demişti doktor 6. Haftadan sonra hiç kalp atışı duyulmadı bir daha şu an 8 olması gerekiyor 3 haftadır bekletiyorlar ama embriyo gelişimi de 6. Haftada kalmış o yüzden progestan falan kullanıyordum hepsini bırak dedilerAhh kuzum ne yazacağimi bilemedim Rabbim sabirlar versinHiç mi kalp atişini duymamiştiniz Şu an sana sarilmak isterdim
![]()
Canım neden. Çok üzüldüm. Simdi senden bildirim gelince kalp atışı tarihini yazdı galiba dedim.Lioo beni listeden çıkarır mısın? Kalp atışı duyulmadı bende embriyo gelişimi de durmuş ne olacak bilmiyorum ama gebeliğin sonlanmasını bekliyoruz
![]()
Amin canım inşallahCanım neden. Çok üzüldüm. Simdi senden bildirim gelince kalp atışı tarihini yazdı galiba dedim.geçmiş olsun bir dahaki aylara inşallah sağlıklı bebegin olur
8+5 te hepsini istedi doktorum. Kendi dedi burda pahalı olur; parazit ve virüsler için intaniyeye, diğerleri için asm ye git dedi yazdı hatta neyi nerde yaptırıcağımı sağolsunBu 8-10 hafta arası kontrole giden varmı. Tam kan istedi mi doktorunuzzz
Bu aşama biraz zor evet ama bekleme açısından. Ben 6+0 da çok zor gördüm keseleri, başka dr a gittim 4 gün sonra o da yolk sac ı gördü. İkiz benim yavrular, iki hafta sonra gel dedi ben dayanamadım arada gittim birini duyduk birinin kendisini bile görmedik. Dr un dediği iki hafta sonra gittiğimde her ikisini de duyduk. Velhasıl beklemek lazım bol dua ileSon adet 8 ocak fakat dr um geç döllenme dedi bugün 5+3 te keseyi görmüştük bugün dr gittim 6 hft lık kalp atışlarını duyamadık hem karından hem alttan muane etti cumartesi doopler ultrasonn istedi haftaya kontrole çağırdı boş gebelikten korkuyorum![]()
İlk zamanlar çok öksürdüm ama şu an çok sık öksürme yok ondan mı acaba bide dün gece diş fırçalarken Bi anda kustum çok ogurdum zorla kustum ondan ki zorlandı yenilendi kanamaSen böyle uzanıp dinlen canım hep bol su iç .. zaten progestanında varmış . Öksürdükçe felan basınçtan oluyor olabilirmi?
Teşekkür ederim bilgi için8+5 te hepsini istedi doktorum. Kendi dedi burda pahalı olur; parazit ve virüsler için intaniyeye, diğerleri için asm ye git dedi yazdı hatta neyi nerde yaptırıcağımı sağolsunşüpheli gördüklerini tekrar ederler ama asm ye kayıt yaptırırsanız onlar da alıyor zaten. Virüs testlerini de alan yerler vardır benim sağlık ocağım almadığı için intaniye den randevu almıştım. Hemen çıkıyo randevu zaten.
Bu aşama biraz zor evet ama bekleme açısından. Ben 6+0 da çok zor gördüm keseleri, başka dr a gittim 4 gün sonra o da yolk sac ı gördü. İkiz benim yavrular, iki hafta sonra gel dedi ben dayanamadım arada gittim birini duyduk birinin kendisini bile görmedik. Dr un dediği iki hafta sonra gittiğimde her ikisini de duyduk. Velhasıl beklemek lazım bol dua ileboş demek için henüz çok erken sizde de
![]()
Kuzuya bak 41 haftada bile gelmemek için diretmiş. Bende normal doğum olmasını istiyorum ama tabi ki de sezeryan olmam gerekirse karşı çıkmam. Siz çok güçlü bir anneymişsiniz 2 gün yapay bir sanciya dayanıp yine de gücünü normal doğumda da kullanmak çok zor bir süreç. Kadınlar anne olunca çok güçlü oluyor ya41. Haftaya doğru ilerliyoduk. Gelmedi bi türlü kızım açılmam vsde yoktu. Sancılarım yetersizdi. Mecbur suni sancı ile açılmam sağlandısezeryana alın beni diye haykırdığımı hatırlıyorum 2 güne yakın çektim sancı normal doğumda doktorum ısrarcıydı, özelde yaptım zaten doğumu iyiki de normal olmuş çok şükür geçti gitti
![]()
Omuzlarım, göğsüm ve sırtım perperişan… pcosluyum dönem dönem stresli anlarımda özellikle kış aylarında olurdu ama bu bambaşka bir seviyede. Yüzümde çıkan sivilceler geçti ama bahsettiğim yerlerle başım beladaKızlar benim başladı sivilce ayıdiğer bebeklerinde de olmuştu. 3. Ayimda bütün sırtım koca koca sivilce oluyor. Boynum omzum küçük küçük oluyordu. Yavaş yavaş çıkmaya başladı sivilceler. Ama bu kez yüzümde de çıkıyor
ilk bebegimde Dr gitmiştim normal dedi herkesin vücudu farkli farklı şekilde tepki verir dedi. Sizde de oluyormu
Ben 2 doktora gittim. Birincisi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi verdi yapılacakları. İkincisi de sigortan karşılıyor mu falan dedi. Bende sağlık ocağında yaptırayım hepsini karşılamıyor dedim. Birkaçını sağlık ocağında yapmayacaklarını söyledi. Memorialda 24 bin tl fiyat çıkardılar. Ben sağlık ocağına vereceğim ama fırsat bulamadım çalışmaktanİşte şuan devletten alamıyorum randevuya gidemedim ve 20 gün küsür ban yedim kadın soğum bölümünden alamıyorum. Ama özele gidebilirim orda muayene olup sağlık ocağında veririm tahlilleri. Bu haftalar çok değerli bebek gelişimi için ondan biraz düşmek istiyorum üstüne![]()
Ev yapımı sirkeli su iyi gelebilir. İçilir mi gebelikte tam bilmiyorum amamerhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve henüz 7 haftalık hamileyim . Doktora cumartesi gittim tek seferlik ilaç verdi ama geçmedi . Şimdi tekrar gideceğim tabi ki de doğal yollardan bunu geçirmenin nir yolu var mıdır antibiyotik kullanımı ilk aylarda tavsiye etmiyoruz dedi doktor
Ben 8.jaftada gitcem ama 5.haftada gittiğimde istedi doktor evet. daha sonuç götürmedimBu 8-10 hafta arası kontrole giden varmı. Tam kan istedi mi doktorunuzzz
Evet canım ben öyle yaptım. Ama 2 teste biz bakmıyoruz dedi aile hekimi. Onları mecbur özelde baktırcamÖzelde muayene olup, sağlık ocağında istenilen kanları verebiliyor muyuz ?
Hiç kolay değildi hala düşündükçe gözlerim dolar ama o sancılar gittikten sonra herşey pespembe oluyor, o his harika bir hisKuzuya bak 41 haftada bile gelmemek için diretmiş. Bende normal doğum olmasını istiyorum ama tabi ki de sezeryan olmam gerekirse karşı çıkmam. Siz çok güçlü bir anneymişsiniz 2 gün yapay bir sanciya dayanıp yine de gücünü normal doğumda da kullanmak çok zor bir süreç. Kadınlar anne olunca çok güçlü oluyor ya![]()
Canim aklinizda bulunsun sehir hastanesi varsa bulundugunuz sehirde aile hekimligi bolumune hergun randevu bulunuyor ben oraya randevu alip hepsini orda yaptirdim boşuna para vermeyin o kadar yazikBen 2 doktora gittim. Birincisi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi verdi yapılacakları. İkincisi de sigortan karşılıyor mu falan dedi. Bende sağlık ocağında yaptırayım hepsini karşılamıyor dedim. Birkaçını sağlık ocağında yapmayacaklarını söyledi. Memorialda 24 bin tl fiyat çıkardılar. Ben sağlık ocağına vereceğim ama fırsat bulamadım çalışmaktan