• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Benden geçen hafta bakıldı tam kan idrar alt ast toxoplazma bir sürü şey
Ya benim randevum vardı tam kan vs değerlere bakılcakto, idrar yolu enfeksiyonu da vardı ilk ayımda, evde bu bacada yangın vs olayları çıktı ya gidemedim ve şuan ay sonuna kadar randevu alamıyorum engel yedim mhrsden🙁 özelemi gitsem bilemedim önemlimi acaba vermek bu haftalarda kan, idrar vs

Yok kuzum benim doktor mart sonuna gel dedi mart sonuda bayram oldugu icin bayramdan sonraya kaldi sanirim benim kontrol 27mart için ikili taramaya randevu aldim oda kac gunde cikar bilmiyorum sonucu senin ne zmana kontroln yakin zamanda varmi
Canım vardı gitmiştim sonra kan istedi benden onu vermek için tekrar randevu almam gerekti iki gün felan gidememiştim. Şimdide bu bacadan evde yangın çıkınca komple çıktı aklımdan. Gidemedim randevuya öbür aya kadar ban yedim randevu alamıyorum.:(

Suni sancı ile 2 gün sancı çekip normal doğum yapmış biri olarak hala ve hala kan alımmasından, iğneden korkarım😂
Benim normalde de tansiyonum hep düşüktür. Bide o gün aç gittim üstüne zaten hamilelik halsizligi bide 4 tüp birden kan alınınca bayılmak dışında bir seçeneğim kalmadı 😂 yoksa iğne fobim yok 😄 sizde de iğne kan alma korkusu varken bebek sevdası baskın gelmiş demekki 😍

Ya benim randevum vardı tam kan vs değerlere bakılcakto, idrar yolu enfeksiyonu da vardı ilk ayımda, evde bu bacada yangın vs olayları çıktı ya gidemedim ve şuan ay sonuna kadar randevu alamıyorum engel yedim mhrsden🙁 özelemi gitsem bilemedim önemlimi acaba vermek bu haftalarda kan, idrar vs
Yani bakılması şöyle önemli bir şey varsa bile düzeltiriz diyordu doktorum o açıdan bence önemli. Sağlık ocağına git en kötü orda bakılsın özel pahalı olabilir o testler için

Benim normalde de tansiyonum hep düşüktür. Bide o gün aç gittim üstüne zaten hamilelik halsizligi bide 4 tüp birden kan alınınca bayılmak dışında bir seçeneğim kalmadı 😂 yoksa iğne fobim yok 😄 sizde de iğne kan alma korkusu varken bebek sevdası baskın gelmiş demekki 😍
Suni sancı verirlerken elimin üstünden açmışlardı damar yolu o zaman bende bayıldım😂 o kadar sevmem🙁 kızımdan sonra asla diyordum aslaaaa bir daha çocuk istemem diyordum ama kızım 5 yaşına geldi ve onu abla olarak görme isteği oluştu bende ve de bebek özledim insan özlüyormuş gerçekten 🥰

Öğrenirseniz bana da söyleyin :(
Kızlar benim lekenme dün baya azalmıştı ve koyulasmiti rengi kömür gibi sabah kırmızıya yakın yine başladı ağrım falan yok doktor pıhtılaşma iğneme ara ver demişti progestan dex iğne ve fitil. Kullanıyorum kanama alanımda yoktu sadece kist var demişti doktor ama kistnsorun yaratmaz dedi bu leke ne zamn biter ki

Yani bakılması şöyle önemli bir şey varsa bile düzeltiriz diyordu doktorum o açıdan bence önemli. Sağlık ocağına git en kötü orda bakılsın özel pahalı olabilir o testler için
Benden sana tavsiye hem özele git hem de devlette bir doktora daha git tahlilleri devlette yaptırırsın
İşte şuan devletten alamıyorum randevuya gidemedim ve 20 gün küsür ban yedim kadın soğum bölümünden alamıyorum. Ama özele gidebilirim orda muayene olup sağlık ocağında veririm tahlilleri. Bu haftalar çok değerli bebek gelişimi için ondan biraz düşmek istiyorum üstüne🙏🏻

Bi serum alsam aslında çok iyi gelir toparlarim biraz kendimi devlete gitsem serum almak istiyorum çok halsizim diye kendim talep etsem ilgilenip takarlar mı
Çok kusuyorum bir haftadır ne yesem çıkartıyorum bayılma derecesine geldim açlıktan dersen bence ilgilenirler canım

Suni sancı verirlerken elimin üstünden açmışlardı damar yolu o zaman bende bayıldım😂 o kadar sevmem🙁 kızımdan sonra asla diyordum aslaaaa bir daha çocuk istemem diyordum ama kızım 5 yaşına geldi ve onu abla olarak görme isteği oluştu bende ve de bebek özledim insan özlüyormuş gerçekten 🥰
O zaman bunda inşallah müdahalesiz kendi sancılarınizi evde geçirip son anda doktora giderseniz o zaman daha az müdahale edilmiş olur. Gönlünüzce olsun. Zorluklar olacak ama sonuçta bir mucizeye sahip olucaz 🥰

İşte şuan devletten alamıyorum randevuya gidemedim ve 20 gün küsür ban yedim kadın soğum bölümünden alamıyorum. Ama özele gidebilirim orda muayene olup sağlık ocağında veririm tahlilleri. Bu haftalar çok değerli bebek gelişimi için ondan biraz düşmek istiyorum üstüne🙏🏻
Sağlık ocağına bildirim
Yaptıysanız onlar da istiyor zaten bazı tahlilleri

O zaman bunda inşallah müdahalesiz kendi sancılarınizi evde geçirip son anda doktora giderseniz o zaman daha az müdahale edilmiş olur. Gönlünüzce olsun. Zorluklar olacak ama sonuçta bir mucizeye sahip olucaz 🥰
İnşallah hepimiz sorunsuz, acısız geçirelim inşallah 🥰 çok mümkün değil acısı olması ama daha az acılı diyelim. Sonu güzel ben ona odaklıyım🤍

Özelde muayene olup, sağlık ocağında istenilen kanları verebiliyor muyuz ?
Evet canım, ben özelde muayene olup sağlık sigortamın karşıladıklarını yaptırdım. Geri kalan çoğununu hepsini devlette yaptırdım. Sağlık ocağı olarak tam emin değilim hepsini isteyebiliyolar mı? Toxoplazma ve rubella’yı devlet istiyo.
Bu arada d vitaminini devlette sağlık ocağı da yapmadı bana isteyemediler kitler pahalanmış :))
Gittim özelde ödeyip yaptırdım.

Back