Ondan olmuştur baya dikkat etmek lazım progestanda kullanBen de bugün baya gezdim ve dünden misafirim vardı yemek yaptım kahvaltı hazırladım ev topladım derken zorladım o yüzden oldu galiba, yani umarım o yüzdendir dinlenince geçerLekelenme devam ediyor ama takip edeceğim Çarşamba’ya kadar sürecek mi, inş sürmez
Açık kırmızı ise korkulu diye biliyorumİyi bir şey yani ohhh çok şükür, yoksa yarın acile gidecektim
Benim hiç olmadı bence sorun yoktur, daha güzel işteGünaydın kızlarBenim haftalardır sitem ettiğim göğüs hassasiyetim bugün yok… Neden yok ki acaba ? Bi sıkıntı yoktur dimi var mı böyle birden kaybolan ?? Böyle böyle delireceğim sanırım
Bende de hiç yok. Arada kaybolma olabilirGünaydın kızlarBenim haftalardır sitem ettiğim göğüs hassasiyetim bugün yok… Neden yok ki acaba ? Bi sıkıntı yoktur dimi var mı böyle birden kaybolan ?? Böyle böyle delireceğim sanırım
Sen yine de bir süre dinlen canımİyi bir şey yani ohhh çok şükür, yoksa yarın acile gidecektim
Benim de özellikle yatma vakti bastırıyorMerhabalar herkese kızlar bir şey sormak istiyorum benim gün içşnde hiç bulantım olmuyor sadece akşam saatlerinde hafif bulantım oluyor çok ilginç geliyor gündüz sanki hamile değilimaynı şeyi yaşayan var mı
Evet benim de öyle bastırmak için bir şeyler yiyorum daha da bulanıyorBenim de özellikle yatma vakti bastırıyor
Uyku daha çok bastırıyor amaEvet benim de öyle bastırmak için bir şeyler yiyorum daha da bulanıyor
Ben 6.haftada duydum kalp atışını ve doktorum 2 hafta sonra gel tekrar dedi. Özele gidiyorum diye bilgi vermek istedim ama herkesin aynı olmayabilirSelam kızlar, Ben kalp atışını duydum. 1 aylık vitaminimi de yazdırdım. 7+1'im şu anda. Bir daha ne zaman kontrole gitmek gerekir? Devlet hastanesi çok ilgisizdi 12. hafta ultrasona gel dedi sadece. Aslında 10. haftada yapılması gereken çok önemli fetal dna testi var. Özelde devam edeceğim bundan sonra. Özele gidenlere ne zaman gel dedi doktor bir daha?
Çok şükür canım gözün aydınKızlar selam herkese, sabahtan beri koşturduğum için tek tek cevap vermek yerine burdan toplu duyuru yapayım dedim merak edenler için3.hastanemde muayene olabildim sonunda, doktorum devam ederse acile gitmemi söylemişti şimdi çıktım 3. acil denememden. Kalp atışını duyduk ve bebeği gördük Progestan bile vermediler gerek yok dediler, Çapa’ya gelmiştim bu arada
Benim de bir var bir yok ilerliyordu daha doğrusu çok canımı yakıcak şekilde değildi. Dün sabah gitmiş gibi geldi ilerleyen saatlerde yine hissetmeye başladım. Doktorum ilk zamanlar sorduğum sorular dolayısıyla arayıp ‘artık bedenini bu kadar dinlemeyi bırakır mısın lütfen’ demiştiGünaydın kızlarBenim haftalardır sitem ettiğim göğüs hassasiyetim bugün yok… Neden yok ki acaba ? Bi sıkıntı yoktur dimi var mı böyle birden kaybolan ?? Böyle böyle delireceğim sanırım
Ben varım bir geliyor bir gidiyorGünaydın kızlarBenim haftalardır sitem ettiğim göğüs hassasiyetim bugün yok… Neden yok ki acaba ? Bi sıkıntı yoktur dimi var mı böyle birden kaybolan ?? Böyle böyle delireceğim sanırım
Fetal dna yi devlet hastanesi yapmiyor canim özellerdede baya pahaliymiş galiba senden kan testleri istemedimi doktorSelam kızlar, Ben kalp atışını duydum. 1 aylık vitaminimi de yazdırdım. 7+1'im şu anda. Bir daha ne zaman kontrole gitmek gerekir? Devlet hastanesi çok ilgisizdi 12. hafta ultrasona gel dedi sadece. Aslında 10. haftada yapılması gereken çok önemli fetal dna testi var. Özelde devam edeceğim bundan sonra. Özele gidenlere ne zaman gel dedi doktor bir daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?