Merhaba iyi akşamlar, öncelikle hepsi için çok ama çok geçmiş olsun ben de çok ileri derecede pcosluyum. Bazen kendi kendimizin doktoru olabiliyoruz ama hamilelikte bence kafanıza göre ilacın dozunu yükseltip düşürmeyin. Ve eğer hastaneye gitme durumunuz varsa gidin bir hekimle görüşün. Bizler burada yanlış yönlendirme yapabiliriz sonuçta doktor değiliz hiçbirimiz. Maksimum tecrübelerimizi paylaşabiliriz. En iyisi içinizin rahatlaması için acile başvurun.Merhaba arkadaşlar , ben 4.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyordu . Ben de polikistik over troid ve 7 cm miyom var.Kilolu olduğum ve sağlık sorunlarım da olduğu için doktora bile gitmedim dedim ki zayıflarım sağlığım bir düzelsin de öyle giderim çocuk için yani . Her neyse geçtiğimiz cumartesi hamile olduğumu öğrendim. Pazartesi doktora gittim . Doktor düşük tehlikesi var tiroid hastasısın ve miyomun var dedi. Progestan verdi. Başka bir doktora daha göründüm o da fitil olarak kullan dedi . Bebeğime de doktor daha çok küçük dedi . Ben de öyle kullanıyordum. Ama bu gün sarı açık kahverengi leke gördüm ve çok korktum. Belim de dünden beri ağrıyor . Bira bugün midem filan da bulanıp başım da dönmüştü . Düşük tehlikesi var mıdır ? Acile mi gitmeliyim ? Bir de tiroidim 3.88 ben normalde 75 mg kullanıyordum . Kar var diye doktora gitmeden kendim 100 mg çıkardım .
Etkisi olmaz onlarla ama takip edin bence kendinizi eğer devam ederse acile gidin veya yok benim içim rahat etmeyecek derseniz strese de girecekseniz direkt gidin.Hayır ilk defa oldu bugün çok üşüdüm ve çok yürüdüm etkisi var mıdır bilmiyorum, progestan kullanmıyorum
Çarşamba günü gidecektim randevu almıştım, eğer devam ederse dediğin gibi Pazartesi falan giderim duruma göre. Normal diye duydum hep bu haftalarda hafif lekelenmeleriEtkisi olmaz onlarla ama takip edin bence kendinizi eğer devam ederse acile gidin veya yok benim içim rahat etmeyecek derseniz strese de girecekseniz direkt gidin.
Pembe ve kahverengi kanamalar yerleşme kanaması olarak geçiyor her kadında olmasa da çoğu kadın yaşayabiliyor. Dediğim gibi takip edebilirsin kendini artıyor mu yoksa bir kerelik mi geldi vs diye ya da ikinci seçenek çok stresli bir ruh haline büründüysen kendine eziyet ettirmeden gitmek olur.Çarşamba günü gidecektim randevu almıştım, eğer devam ederse dediğin gibi Pazartesi falan giderim duruma göre. Normal diye duydum hep bu haftalarda hafif lekelenmeleri
Normalde daha az etkilerdi belki ama daha önce mol gebelik geçirdim ve sürekli ama sürekli kahverengi kanamam vardı. O zamanları hatırladım çok kötü oldum birden gördüğümdePembe ve kahverengi kanamalar yerleşme kanaması olarak geçiyor her kadında olmasa da çoğu kadın yaşayabiliyor. Dediğim gibi takip edebilirsin kendini artıyor mu yoksa bir kerelik mi geldi vs diye ya da ikinci seçenek çok stresli bir ruh haline büründüysen kendine eziyet ettirmeden gitmek olur.Ben git veya gitme demek istemem şimdi çok net şekilde
Benimki geri geldi bile ama şuan yapabileceğim hiçbir şey yok . Kendimi telkin etmeye çalışıyorum canım ..Benim iki gündür mide bulantılarım arttı mutsuz hissediyorum ve benimde anksiyetem arttı ben daha önce anksiyete için tedavi vs de olmuştum korkuyorum geri gelmesinden
Hayır hayır benzetme kıyaslama yapma negatif enerji çekme kendini de strese sokma. Stres hamileliğin en büyük düşmanı. Dikkat et kendine lekelenmeyi takip et. İstersen açık renkli bir iç çamaşırı giy bu gece günlük ped tak ne gelmiş ne gelmemiş daha net anlarsın. Hepimiz dua edip bekleyeceğiz önümüzde çok uzun zaman var ilk gelen belirtide sorunda hemen strese girersek bu 9 ay çok zorlu geçerNormalde daha az etkilerdi belki ama daha önce mol gebelik geçirdim ve sürekli ama sürekli kahverengi kanamam vardı. O zamanları hatırladım çok kötü oldum birden gördüğümde
Bende aynı şekilde elimizden başka bir şey gelmezBenimki geri geldi bile ama şuan yapabileceğim hiçbir şey yok . Kendimi telkin etmeye çalışıyorum canım ..
Çok haklısın ben de normalde senin gibi bir insanım hep bu şekilde düşünürüm ama kendi başına gelince insan aklı mantığı bir yana bırakıp direkt olumsuzu düşünüyor şeytan vesvese veriyor maalesef… Biraz araştırdım dün ve bugün çok yoruldum, onun da etkisi olabilirmiş kendime daha iyi bakmam dinlenmem gerekiyor galiba artık biraz. Öyle yapacağım takip ediyorum inşallah tekrar görmem, teşekkür ederim desteğin içinHayır hayır benzetme kıyaslama yapma negatif enerji çekme kendini de strese sokma. Stres hamileliğin en büyük düşmanı. Dikkat et kendine lekelenmeyi takip et. İstersen açık renkli bir iç çamaşırı giy bu gece günlük ped tak ne gelmiş ne gelmemiş daha net anlarsın. Hepimiz dua edip bekleyeceğiz önümüzde çok uzun zaman var ilk gelen belirtide sorunda hemen strese girersek bu 9 ay çok zorlu geçer
Umarım bundan sonra kendi başına geldiği zamanda da tüm sakinliğini koruyarak yapabilirsin. İnşallah görmezsin bir kerelik olmuştur. Rica ediyorum, her zamanÇok haklısın ben de normalde senin gibi bir insanım hep bu şekilde düşünürüm ama kendi başına gelince insan aklı mantığı bir yana bırakıp direkt olumsuzu düşünüyor şeytan vesvese veriyor maalesef… Biraz araştırdım dün ve bugün çok yoruldum, onun da etkisi olabilirmiş kendime daha iyi bakmam dinlenmem gerekiyor galiba artık biraz. Öyle yapacağım takip ediyorum inşallah tekrar görmem, teşekkür ederim desteğin için
Canım bende 4 ve 5 ci haftalarda pembemsi açık lekeler yaşadım ardına kahveye dönüyor . Yaşayan çok kişi var ama sen istersen bi hastaneye git göster ..Normalde daha az etkilerdi belki ama daha önce mol gebelik geçirdim ve sürekli ama sürekli kahverengi kanamam vardı. O zamanları hatırladım çok kötü oldum birden gördüğümde
Haklısın canımBende aynı şekilde elimizden başka bir şey gelmez
Gebelik boyu bu belirtiler değişiklik gösterir bazen var bezen yok. Ama yine de doktorunla görüşkızlar birşey sorucam. Bugun belimin yanları cok agrıyor ve sanki akıntı olmus gibi his oluyor. tuvalete gidiyorum renkli birşey yok ama su gibi bazen hafif bir akıntım oluyo. Hep akıntım varmıs gbi bir his var ama rahmimde. Arada da adet sancısı gibi sancı giriyor bu yoktu bayadır. yenıden baslaöası biraz endişelendirdi. Yasayan varmı böyle.
Bende dün yorulduğum için lekelenmem oldu doktorum bana yarım saatten fazla ayakta kalma dediÇok haklısın ben de normalde senin gibi bir insanım hep bu şekilde düşünürüm ama kendi başına gelince insan aklı mantığı bir yana bırakıp direkt olumsuzu düşünüyor şeytan vesvese veriyor maalesef… Biraz araştırdım dün ve bugün çok yoruldum, onun da etkisi olabilirmiş kendime daha iyi bakmam dinlenmem gerekiyor galiba artık biraz. Öyle yapacağım takip ediyorum inşallah tekrar görmem, teşekkür ederim desteğin için
1 cmdi günde 2 tane pregestoron iğne oldum 3 günde bitmeye baya yakın olmuş kesenin şekli düzelmişMerhaba gözünüz aydın, kaç cm'di ne kadar sürede ne kadar küçülmüş bende çok büyük bi kanama alanı var
İnşallah canımCanım çok sevindim bende çarşamba gidicem inşallah benimkide kuculmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?