Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Merhaba iyi akşamlar, öncelikle hepsi için çok ama çok geçmiş olsun ben de çok ileri derecede pcosluyum. Bazen kendi kendimizin doktoru olabiliyoruz ama hamilelikte bence kafanıza göre ilacın dozunu yükseltip düşürmeyin. Ve eğer hastaneye gitme durumunuz varsa gidin bir hekimle görüşün. Bizler burada yanlış yönlendirme yapabiliriz sonuçta doktor değiliz hiçbirimiz. Maksimum tecrübelerimizi paylaşabiliriz. En iyisi içinizin rahatlaması için acile başvurun.

Hayır ilk defa oldu bugün çok üşüdüm ve çok yürüdüm etkisi var mıdır bilmiyorum, progestan kullanmıyorum
Etkisi olmaz onlarla ama takip edin bence kendinizi eğer devam ederse acile gidin veya yok benim içim rahat etmeyecek derseniz strese de girecekseniz direkt gidin.

Etkisi olmaz onlarla ama takip edin bence kendinizi eğer devam ederse acile gidin veya yok benim içim rahat etmeyecek derseniz strese de girecekseniz direkt gidin.
Çarşamba günü gidecektim randevu almıştım, eğer devam ederse dediğin gibi Pazartesi falan giderim duruma göre. Normal diye duydum hep bu haftalarda hafif lekelenmeleri

Çarşamba günü gidecektim randevu almıştım, eğer devam ederse dediğin gibi Pazartesi falan giderim duruma göre. Normal diye duydum hep bu haftalarda hafif lekelenmeleri
Pembe ve kahverengi kanamalar yerleşme kanaması olarak geçiyor her kadında olmasa da çoğu kadın yaşayabiliyor. Dediğim gibi takip edebilirsin kendini artıyor mu yoksa bir kerelik mi geldi vs diye ya da ikinci seçenek çok stresli bir ruh haline büründüysen kendine eziyet ettirmeden gitmek olur. Ben git veya gitme demek istemem şimdi çok net şekilde

Normalde daha az etkilerdi belki ama daha önce mol gebelik geçirdim ve sürekli ama sürekli kahverengi kanamam vardı. O zamanları hatırladım çok kötü oldum birden gördüğümde

Benim iki gündür mide bulantılarım arttı mutsuz hissediyorum ve benimde anksiyetem arttı ben daha önce anksiyete için tedavi vs de olmuştum korkuyorum geri gelmesinden
Benimki geri geldi bile ama şuan yapabileceğim hiçbir şey yok . Kendimi telkin etmeye çalışıyorum canım ..

Hayırlı aksamlar kızlar ben 8+4 haftalık oldum 2,3 gundur boyle hafif alt karın ağrısı sanki rahim ağrısı,çekme gibi bişey oluyo yuruyunce,yada uzaninca geciyo gibi oluyo ama gunduzleri işlerimi zor halediyom onun haricinde hersey yolunda şukur 4 gun sonra doktor kontrolum var ama rahatsiz edici 2 cocuğum var onlarda hic boyle olmadim korkuyorum da biraz

Normalde daha az etkilerdi belki ama daha önce mol gebelik geçirdim ve sürekli ama sürekli kahverengi kanamam vardı. O zamanları hatırladım çok kötü oldum birden gördüğümde
Hayır hayır benzetme kıyaslama yapma negatif enerji çekme kendini de strese sokma. Stres hamileliğin en büyük düşmanı. Dikkat et kendine lekelenmeyi takip et. İstersen açık renkli bir iç çamaşırı giy bu gece günlük ped tak ne gelmiş ne gelmemiş daha net anlarsın. Hepimiz dua edip bekleyeceğiz önümüzde çok uzun zaman var ilk gelen belirtide sorunda hemen strese girersek bu 9 ay çok zorlu geçer

Çok haklısın ben de normalde senin gibi bir insanım hep bu şekilde düşünürüm ama kendi başına gelince insan aklı mantığı bir yana bırakıp direkt olumsuzu düşünüyor şeytan vesvese veriyor maalesef… Biraz araştırdım dün ve bugün çok yoruldum, onun da etkisi olabilirmiş kendime daha iyi bakmam dinlenmem gerekiyor galiba artık biraz. Öyle yapacağım takip ediyorum inşallah tekrar görmem, teşekkür ederim desteğin için

Umarım bundan sonra kendi başına geldiği zamanda da tüm sakinliğini koruyarak yapabilirsin. İnşallah görmezsin bir kerelik olmuştur. Rica ediyorum, her zaman

Kızlar merhaba hepiniz lekelenme olunca panik oluyorsunuz biliyorum benim de var genelde bir kere oluyor geçiyor bir sonraki hafta bir daha oluyor bunun nedeni ise bebek beşinci haftaya kadar progesteron ihtiyacını yumurtalıklardan alıyordu beşinci haftadan sonra ise artık yoksak da yani plasenta kendini oluşturacak diye oradan alıyor doğal olarak arada bir kopuk luk oluyor bu da onuncu haftalara kadar kanamayı normal gösteriyor sağlıklı bir bebek dokuz ay kanamayla da düşmez ama eğer sağlıksızsa bizler de doktorlarda ne yaparsak yapalım düşer o konuda içinizi rahat tutun elbette panik oluyorsunuz üzülüyorsunuz ama hormonlarınız Üzülünce artıyor ve rahim kasılıyor elinizden geldiği kadarıyla stres olmamaya çalışın benim arkadaşım da tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamile beşinci haftadan beri ped dolduracak kadar kanaması var şu an 14 haftalık yeni yeni lekelenmeye döndü ve bebeklerinin durumu gayet iyi fetal dna sonucu geldi bebekleri sağlıklı zaten tüp bebekte lekelenmeler çok normal inşallah hepimiz sağlıkla kucağımızı alırız

Canım bende 4 ve 5 ci haftalarda pembemsi açık lekeler yaşadım ardına kahveye dönüyor . Yaşayan çok kişi var ama sen istersen bi hastaneye git göster ..

kızlar birşey sorucam. Bugun belimin yanları cok agrıyor ve sanki akıntı olmus gibi his oluyor. tuvalete gidiyorum renkli birşey yok ama su gibi bazen hafif bir akıntım oluyo. Hep akıntım varmıs gbi bir his var ama rahmimde. Arada da adet sancısı gibi sancı giriyor bu yoktu bayadır. yenıden baslaöası biraz endişelendirdi. Yasayan varmı böyle.

Gebelik boyu bu belirtiler değişiklik gösterir bazen var bezen yok. Ama yine de doktorunla görüş

Bu lekelenmeler yüzünden insan hamileyim, anne oluyorum sevincini yaşayamıyor ya benim de tam 28. Gün baya kırmızı kan gelince adet oldum sanmıştım. Travma olmuş heralde, artık gelen her leke acaba düştü mü düşüyor mu diye stres yaşatıyor. Sabırla beklemeye devam edeceğiz napalım

Bende dün yorulduğum için lekelenmem oldu doktorum bana yarım saatten fazla ayakta kalma dedi

Merhaba gözünüz aydın, kaç cm'di ne kadar sürede ne kadar küçülmüş bende çok büyük bi kanama alanı var
1 cmdi günde 2 tane pregestoron iğne oldum 3 günde bitmeye baya yakın olmuş kesenin şekli düzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…