Ayy kiyamam ya Cok haklisin ayni endiseleri bende yaşadım Bişey yoktur endiselenme orda sistem degisikmiş umarim bebeginide gorursun canimMaalesef daha doktora gidemedim. Burada oldukça geç bakıyorlar. 9. Haftamda falan olacağım burada ilk kontrole giderken. Ama olumsuz bir şey yok şu anlık, kanama, ağrı vs. Riskli değildir diye düşünüyorum. Biraz da bundan endişem, doktora gidip bebeği görmediğim için bazen var mı yok mu acaba onu bile düşünüyorum.Her şey yolunda gibi ama umarım öyledir. Düşünmeden de edemiyor insan. Bir görsem rahatlayacağım.
Teşekkür ederim canımDoğrusunu Allah bilir ama hiç korkma ben haftalardır yaşıyorum bunu maşallah bebikom turp gibi bi iznillahElbette önce tedbir sonra tevekkül, mutlaka git doktora ama endişelenme
Bende aynı şekilde canım .Gittim doktora progestan verdi fitil şeklinde . İnşallah önemli bir şey değildir .Hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririzBen dün yaşadım önce rengi açıktı sonra koyu geldi progestan vardı evde hemen kullandım sonra acile gittim ama acilde keseye hiç bakmadılar kan testi ve idrar tahlili aldılar birde betaya baktılar bugünde özeldeki doktoruma gittim progestani günde üç defaya çıkardı kalp atışınıda duydum biraz rahat
Çok teşekkür ederim yorumun içinAyy kiyamam ya Cok haklisin ayni endiseleri bende yaşadım Bişey yoktur endiselenme orda sistem degisikmiş umarim bebeginide gorursun canim
İnşallah canım beklemekten başka çare yokBende aynı şekilde canım .Gittim doktora progestan verdi fitil şeklinde . İnşallah önemli bir şey değildir .Hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz
Malesef psikolojik bu durumlarAy inşallah, sanki sildikten sonra karnım ağrımaya başladı gibi psikolojik büyük ihtimal, cidden bu dönemde kafayı yememek elde değilinsanın aklına ufacık şeyden bile kötü senaryolar geliyor, bazen delirdiğimi düşünüyorum cidden
Merhaba sigortanız doğum teminatlı mıydı acabaÇok teşekkürlerben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım Anadolu sigortadan özele gittim o yüzden. İzmir Egepol İnternational. Ama üniversite hastanesine de gitmeyi düşünüyorum kontroller için arada, orada da çok arkadaşım doğum yaptı ve çok memnun kaldı.
Kızlar belim tutuldu çok felaket şekilde kaldım hareket edemiyorum kaş gevşetici krem dahi kullanmak yasak mı? Sıcak havlu koydum biraz rahatlıyor sıcak duşa da gircem ama başka ne yapabilirim?
Rica Ederim ne demekÇok teşekkür ederim yorumun için
Normalde ılık duş öneriliyor bebeği rahatlatmak için ama ben bu haftalarda da bunun geçerli olduğunu bilmiyordum teşekkür ederimCanım rahim kaslarını gevşetebilir diye sıcak duş önerilmiyor diye biliyorum sıcak havludan da emin değilim bence doktorunla görüş o en iyi yolu söyler
Normalde ılık duş öneriliyor bebeği rahatlatmak için ama ben bu haftalarda da bunun geçerli olduğunu bilmiyordum teşekkür ederimhavlu olayını yaptım artık geçti o kitlendim çünkü gram hareket edemiyorum. Doktoruma yarın yazarım bugün bu şekilde devam ederse hiç gelişme olmazsa
Ah inşallah amin çok teşekkür ederimİnşallah geçer sormana bile gerek kalmaz
Benim eşim ikiz bakalım biz henüz tek kese gördük kalp atışı haftaya belki tek yumurta ikizi olurPatronbenim de kalp duyumu 7+6, 7 yazmışın. İkinciyi de duyacağım inşallah umudum var önemlin değil de hani ikiz gebeler falan olur moral isteyen olur görsün diye
2 kizim var iki hamileliğinde de eşine aşırı gıcık oluyodum gormek dahi istemiyodumerkeğe hamile olabilirsiniz kadınlar erkeğe hamilelerse kocalarına çok gıcık olurlarmış kızda da düşkün bana ilk hamileleliğimde her hareketi batıyordu
Daha önce böyle bir şey geliyor muydu? Progestan vs kullanıyor musun?Kızlar az önce pembe akıntı geldi bişey olur mu lütfen bişey söyleyin
Hayır ilk defa oldu bugün çok üşüdüm ve çok yürüdüm etkisi var mıdır bilmiyorum, progestan kullanmıyorumDaha önce böyle bir şey geliyor muydu? Progestan vs kullanıyor musun?
Benim iki gündür mide bulantılarım arttı mutsuz hissediyorum ve benimde anksiyetem arttı ben daha önce anksiyete için tedavi vs de olmuştum korkuyorum geri gelmesindenKozlar duygu durumu değişen oldumu ya bugün çok depresifim . Çok bunalmış hissediyorum . Aksiyetemde tetiklendi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?