- 5 Şubat 2025
- 99
- 101
- 8
- 35
Benim de göğüs hassasiyetim bugün azaldıben 3kilo vermişim. Aslında sevındım buna. kilom vardı cunku. Ama sabah simit yedim.gögüs hassasıyetım baya azaldı. Arada bır bel ve alt karın dolgunlugu oluyor okadar. Ama agzımın ıcı asırı tatsız ya
Heyecanını içimde hissettim7+5 ten merhabaCanlar ben bebişimin kalp atişini duydum o kadar gûzel duyguymuş ki anlatilmaz yaşanir
Bu haftalarda normalmi kalp atış hızının düşük olmasıKızlar dün benim lekelenmem oldu pembe sonra hafif rengi koyulaşti kırmızıya dönük oldu progestan kullanıyorum normalde kalp atışı için pazartesi doktora gitmem lazımdı bende bu sabah gittim kese de bebek vardı kalp atışını da duydum ama çok yavaş geldi bana ve doktor baya uğraştı kalp sesini duymak için korkuyorum dünde lekelenme yaşadım çok şükür bugün yok ama yinede endişeleniyorum ultrosona göre 5+6 ama sata göre 6+3
Niye ilaç vermediler ki verilmesi lazımdı. Ben iğne serum artı dufaston kullaniyorum. Hapı bitirmeme 5 gün kaldı gidinceye kadar bitiririm. Banada ultrason fotosu vermedi telefonla çek dediAy ben de o gün gideceğim 10 mm ilk kanama alanı vardı ilaç falan vermediler bana önemli değil ya diyip gönderdilerama ben durur muyum 2 haftadır içim içimi yiyor inşallah yok olmuştur kanama alanı sırf ona merakım ve ultrason fotoğrafı için gidicem (evhamlı olmamla asla alakası yok )
Canim dediğim gibi bütün bilgileri yazarmisinMerhaba 25 yaşındayım 10 ocak son adet tarihim
İnşallah tekrarı gelmezAra sıra bana oluyor şimdiye kadar 1 kere çok fena oldum ya sarhoş gibiydim ne konuşulanları anladım ne konulara girip konuşabildim .
7+5 ten merhabaCanlar ben bebişimin kalp atişini duydum o kadar gûzel duyguymuş ki anlatilmaz yaşanir
dontor atışı ile ilgili yorum yaptı mı siz mi yavaş diye düşündünüz karından mı alttan mı muayene oldunuz tersti sizinde benim gibi karın zaten imkansıza yakın bu haftalarda ondan mı acabaBu haftalarda normalmi kalp atış hızının düşük olması
Karından muayane oldum doktor yavaş demedi 109 gibi birşey dedi ama ritmik bir şekilde dinleyemedik sonra tekrar dinlemek istedi sesi net alamadık baya çabaladı sonra birşey demedi kanaman olursa tekrar gel dedidontor atışı ile ilgili yorum yaptı mı siz mi yavaş diye düşündünüz karından mı alttan mı muayene oldunuz tersti sizinde benim gibi karın zaten imkansıza yakın bu haftalarda ondan mı acaba
Bana geçen hafta idrara baya sıkışık gel dedi o yüzden karından gözüktü yoksa benim rahim ters gozukmezdidontor atışı ile ilgili yorum yaptı mı siz mi yavaş diye düşündünüz karından mı alttan mı muayene oldunuz tersti sizinde benim gibi karın zaten imkansıza yakın bu haftalarda ondan mı acaba
çok çok fazla var hiç korkma eğer bebek sağlıklıysa kese büyüdükçe kanama alanı küçülüyor youtube da videolar var ya emiliyor ya kanama olarak dışa atılıyor ben iki senedir bu gruptaydım kanamayla bebeği düşeni görmedim bebek sağlıklıysa tutunuyor sağlıksızsa maalesef göl gibi kanaması olanlar vardı hiçbişey olmadı çok şükür bol bol su için
Merhaba bende de var kanama alanı. Seninki kaç sm.
Ben bir ayı aşkındır günde 3 defa kullanıyorum. Tüp bebek olduğu için transfer öncesi başladım. Transfer sonrası 5. 6. Günde dediğiniz durum oldu yerini bulamıyordum alıştımKızlar aranızda progestan fitili kullanan varmı önceden çok rahat vajinaya yerleştiriyordum şimdi iki üç gündür sanki vajinada bir şişlik var gibi progestani rahat itemiyorum bu sorunu yaşayan var mı
İyice bacaklarını yana doğru aç canım sonra ittirKızlar aranızda progestan fitili kullanan varmı önceden çok rahat vajinaya yerleştiriyordum şimdi iki üç gündür sanki vajinada bir şişlik var gibi progestani rahat itemiyorum bu sorunu yaşayan var mı
Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum dün lekelenme olunca doktorum günde üç defa kullan dedi ama bu üç gündür yukarı itemiyorum lavaboya baya geç gitmeye çalışıyorum yinede tam erimiyor acaba artık vücut kabul etmiyor mu ve içeri sokarken baya şişlikler hissediyorum dik pozisyonda koymaya çalışıyorum ama yinede zorlanıyorumBen bir ayı aşkındır günde 3 defa kullanıyorum. Tüp bebek olduğu için transfer öncesi başladım. Transfer sonrası 5. 6. Günde dediğiniz durum oldu yerini bulamıyordum alıştımtüp bebek yaptıran tüm arkadaşlarda aynı sorun oldu. Hormonların etkisi ile rahim değişikliği oraya erki ediyor diye düşündüm. Bacağınız dik bir pozisyonda yapın doğru adrese gidiyor öyle
Bu sefer öyle deniyecem inşallah rahat girer bu seferİyice bacaklarını yana doğru aç canım sonra ittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?