Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
ben 3kilo vermişim. Aslında sevındım buna. kilom vardı cunku. Ama sabah simit yedim.gögüs hassasıyetım baya azaldı. Arada bır bel ve alt karın dolgunlugu oluyor okadar. Ama agzımın ıcı asırı tatsız ya

Benim de göğüs hassasiyetim bugün azaldı

Kızlar dün benim lekelenmem oldu pembe sonra hafif rengi koyulaşti kırmızıya dönük oldu progestan kullanıyorum normalde kalp atışı için pazartesi doktora gitmem lazımdı bende bu sabah gittim kese de bebek vardı kalp atışını da duydum ama çok yavaş geldi bana ve doktor baya uğraştı kalp sesini duymak için korkuyorum dünde lekelenme yaşadım çok şükür bugün yok ama yinede endişeleniyorum ultrosona göre 5+6 ama sata göre 6+3

Bu haftalarda normalmi kalp atış hızının düşük olması

Niye ilaç vermediler ki verilmesi lazımdı. Ben iğne serum artı dufaston kullaniyorum. Hapı bitirmeme 5 gün kaldı gidinceye kadar bitiririm. Banada ultrason fotosu vermedi telefonla çek dedi cihaz foto cikarmiyormus. Bu gideceğim çıkarıyordu.

Ara sıra bana oluyor şimdiye kadar 1 kere çok fena oldum ya sarhoş gibiydim ne konuşulanları anladım ne konulara girip konuşabildim .
İnşallah tekrarı gelmez
Ben de dün gece 4te lavaboya kalktım yatağa geri yattığımda tavan sanki 360 derece dönüyordu bakamadım

Bu haftalarda normalmi kalp atış hızının düşük olması
dontor atışı ile ilgili yorum yaptı mı siz mi yavaş diye düşündünüz karından mı alttan mı muayene oldunuz tersti sizinde benim gibi karın zaten imkansıza yakın bu haftalarda ondan mı acaba

dontor atışı ile ilgili yorum yaptı mı siz mi yavaş diye düşündünüz karından mı alttan mı muayene oldunuz tersti sizinde benim gibi karın zaten imkansıza yakın bu haftalarda ondan mı acaba
Karından muayane oldum doktor yavaş demedi 109 gibi birşey dedi ama ritmik bir şekilde dinleyemedik sonra tekrar dinlemek istedi sesi net alamadık baya çabaladı sonra birşey demedi kanaman olursa tekrar gel dedi

Bana geçen hafta idrara baya sıkışık gel dedi o yüzden karından gözüktü yoksa benim rahim ters gozukmezdi

Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklıdır da güzel bi şekilde tutunur suyu bol içmeye dikkat ediyorum

Merhaba bende de var kanama alanı. Seninki kaç sm.

Şu an kaç cm bilmiyorum keseyi ilk gördüğümüzde ikinci bi kese mi kanama alanı mı bilmiyorum demişti ama keseden büyüktü 93 mm'di 1 hafta sonra yani salı akşam ve çarşamba sabah bende lekelenme olunca çarşamba doktora gittik kalp atışını gördük ama kanama alanı da büyümüş baya büyüktü boyutunu söylemedi kese tam ayrılmış diyemeyiz ama tam tutunmuş da diyemeyiz dedi iğne ve ilaç verdi

Kızlar sucuk konusuna değinmek istedim. Hepsi ısıl işlem değil. Bir çok markanın fermente ürünü de olur marketlerin şarküteri bölümünde. Güvendiğiniz bir kasabın kendi yaptığı da olur. Çok aşerme durumunda olursanız kendiniz bile yapabilirsiniz ki o zaman teknik olarak kıyma yemiş oluyorsubuz
Ayrıca ben çok zindeyimdir zihin olarak not alma alışkanlığım bile yok. Ama bu ara yemek yaparken buzdolabına bakınca bile unutuyorum napacağımı. Çok rahatsız edici az ürkütücü umarım böyle geçmez oğlumda doğumdan sonra olmuştu geçmişti 3 4 aya.

Kızlar aranızda progestan fitili kullanan varmı önceden çok rahat vajinaya yerleştiriyordum şimdi iki üç gündür sanki vajinada bir şişlik var gibi progestani rahat itemiyorum bu sorunu yaşayan var mı

Kızlar aranızda progestan fitili kullanan varmı önceden çok rahat vajinaya yerleştiriyordum şimdi iki üç gündür sanki vajinada bir şişlik var gibi progestani rahat itemiyorum bu sorunu yaşayan var mı
Ben bir ayı aşkındır günde 3 defa kullanıyorum. Tüp bebek olduğu için transfer öncesi başladım. Transfer sonrası 5. 6. Günde dediğiniz durum oldu yerini bulamıyordum alıştım tüp bebek yaptıran tüm arkadaşlarda aynı sorun oldu. Hormonların etkisi ile rahim değişikliği oraya erki ediyor diye düşündüm. Bacağınız dik bir pozisyonda yapın doğru adrese gidiyor öyle

İyice bacaklarını yana doğru aç canım sonra ittir

Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum dün lekelenme olunca doktorum günde üç defa kullan dedi ama bu üç gündür yukarı itemiyorum lavaboya baya geç gitmeye çalışıyorum yinede tam erimiyor acaba artık vücut kabul etmiyor mu ve içeri sokarken baya şişlikler hissediyorum dik pozisyonda koymaya çalışıyorum ama yinede zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…