Eyvahlar olsun geliyor gelmekte olan hahaGünaydın kızlar kendimde yeni güncellemeyle karşınızdayım. Dün gece eşim tost yaptı öğürmekten bir hal oldum ağzımı burnumu kapatarak gezdim koku gidene kadar ki gitmedi bir şekilde uyumuşum. Çok tuhaf kokular geliyordu burnuma x5 oldu av köpeği gibiyim sürekli bir şey kokuyor hıığğğğhhh hığğğğh diye geziyorum. Evde sanırım her şey kokuyor
Evet normal zaten çoğu kişi ilm haftalarda gögüs hassasiyeti yaşıyor. Bende oğlumda da yaşadım sonra aniden kesiliyordu. Mesela bunda hiç yaşamadım. Ama ben şuan emziriyorum o yuzden de kaynaklı olabilirÇok geçmiş olsun öncelikle ve de teşekkür ederim. Son bir sorum olucak :) normalde belirtisiz bir hamilelik geçiriyorum ama kullandığım progestan hap biraz göğüs hassasiyeti yapıyordu çok rahatsız etmeyecek şekilde. Bugün uyanınca azalmış olarak hissediyorum bu normal mi?
Benimki önce koyu renkte olurdu sonra adet kanaması gibi kirmizi ve yoğun olurduKanama derken yani baya adet kanaması gibi kırmızı ve yoğun mu oluyor??
Vallahi geliyor çok korkuyorum ama korkunun da acele faydası yok gibiEyvahlar olsun geliyor gelmekte olan haha
İşlenmiş gıdalar zararlı evet. Hiç de canım istemiyor benimKızlar günaydın. Kahvaltıda sucuk yemek zararlı mı
Ay benim de canım istiyor. Şöyle yumurtaya kokusu sinse yeterİşlenmiş gıdalar zararlı evet. Hiç de canım istemiyor benim
Bir iki tane ye bariAy benim de canım istiyor. Şöyle yumurtaya kokusu sinse yeter
Vallaha ben öok çok iyi pişirip yiyorum. Çok sevmezdi A ama canım istiyor . Pişirip yeyince birşey olmuyormuşKızlar günaydın. Kahvaltıda sucuk yemek zararlı mı
Allah bir daha yaşatmasın, kimseye aynı şekildeBenimki önce koyu renkte olurdu sonra adet kanaması gibi kirmizi ve yoğun olurdu
Ben yıl başında karar verip eşimle birlikte biraktım sigarayı. 10 yıldır içiyordum ilk haftalar zor oldu ama en çok boşluğa düşmek zorladı. Mesela yemeği ocağa koyunca bir sigara yak, kahvenin yanında, yemekten sonra gibi hep tekrarlanan alışkanlıklar olmuş fark etmediğim. Onun yerine su içmeye başladım (zaten bu ara çok ihtiyacımız var) canım sigara istedikçe su içtim. Hatta cam pipetle falan içtimYa birde hamilelik sürecinde sigara içen varmı ? Ben önceden içiyordum öğrendiğim gün bıraktım ama bazen böyle çok nadir haftada 1 belki daha uzun içiyorum yarım dal. Bişey olmaz inşallah
ayyy güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlar bugün bebeği ve kalp atişini görmeye geldim bana şans dileyin
Günaydın ben yemiyorum ne olur ne olmaz diye sucuk salam sosis füme gibi şeylerden uzak dur demişti doktor. Canım sucuk çekmiyor mu derseniz arada çekiyorKızlar günaydın. Kahvaltıda sucuk yemek zararlı mı
Ay ben de o gün gideceğim 10 mm ilk kanama alanı vardı ilaç falan vermediler bana önemli değil ya diyip gönderdilerCanım çok sevindim bende çarşamba gidicem inşallah benimkide kuculmustur.
Kasaptan aldığımız kasap sucuğu da mı zararlı olur acabaİşlenmiş gıdalar zararlı evet. Hiç de canım istemiyor benim
Bende uzun zamandır içmiyordum eşim içiyordu ben içeyim bir fırt çekeyim dedim midem bulanmıştı. Gerçekten uzak kaldıkça insan tiksinyorr. Siz harika kontrole almışsınız tebrik ediyorumBen yıl başında karar verip eşimle birlikte biraktım sigarayı. 10 yıldır içiyordum ilk haftalar zor oldu ama en çok boşluğa düşmek zorladı. Mesela yemeği ocağa koyunca bir sigara yak, kahvenin yanında, yemekten sonra gibi hep tekrarlanan alışkanlıklar olmuş fark etmediğim. Onun yerine su içmeye başladım (zaten bu ara çok ihtiyacımız var) canım sigara istedikçe su içtim. Hatta cam pipetle falan içtim10 gün sonra çok rahatlamıştım şimdi neredeyse 2 ay oldu hiç aramıyorum kokusuna tahammülüm yok. Stres de zararlı bebek için elbette ama sigara da çook zararlı. Herkes bırakabilir Bir de uygulama var beni çok motive etmişti ismi "sigarayı bırak". Vücudumuzun an be an iyileşmesini gösteriyor, ciğerlerinizin ne kadar temizlendiğini ve ne kadar parayı kurtardığınızı. Tavsiye ederim
Ara sıra bana oluyor şimdiye kadar 1 kere çok fena oldum ya sarhoş gibiydim ne konuşulanları anladım ne konulara girip konuşabildim .Ya merak ediyorum benim gibi kafası kazan şekilde gezen var mı
Sanki gün içinde saatlerce uyuyup uyumamışım tekrar uyumuşum gibi sersem haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?