Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kizlar esinizle birliktelik icin doktorunuz herhangi bisey dedimi yasak değil veya yasak diye ben sormadim çekindim açikcası ama merakta ediyorum ilerki zamanlarda sknti olurmu diye şimdi değilde tabi.
Benim lekelenmem olduğu için düşük riski saydı 3 ay yasak … Herkes kocasından tiksinirken ben de tam tersi bi özledim bi özledim çok zoor

Eğer yasak demesiyse ve düşük riskiniz yoksa cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz. Ama enfeksiyona dikkat edin sadece prezervatifle ilişki yaşamak daha mantıklı
Evet Allahtan eşim o konuda anlayişli açikcasi benim de hiç aklima gelmiyor kanka gibi olduk

tabiki bütçe işi ancak 350 euro da aslında çocuk için ayrılmayacak bir bütçe değil tabiki keşke daha düşük olsa ( servis okul yemek ücretleri ileride göz önüne alındığında artık hersey çok pahalı ayrıca detaylıda sorun görüp tekrar fetala yönlendiriyorlar birçok yaptırmayan yine yaptırmak zorunda kalıyor amniyosentez kesin sonuç ama bence 2 li 3 lü tarama testleri artık çok çağ gerisinde kaldı bebekle ilgili bilgiyi sadece istatistiklere dayanarak veriyor hiçbir tıbbi inceleme olmadan

Benim dediğim test zaten fetal dna devlette yapılıyor ve çok daha uygun ücretli 445₺ yaptırmak isteyen olursa diye attım

Hayır tabi ki bunu mu anladınız onca yazı içeriğinde yazdıklarımdan :) ben insanların geri bildirimini yazdım ayrıca o mesajda zaten :))
Kendi fikrim de; kalkıp kış zamanı bunun için bi ton masraf edip bi de oraya gidip sıralarda bekleyip akabinde de 1,5 ay sonuç bekleyeceğime ve bi daha gidip sonucu alacağıma gider paramı öder firmasına yaptırırım sonucu da doktoruma gider detayıyla görüşürüm.
Ayrıca osmangazi trizomi 13,18,21 ve bazı sendromlara bakıyorken, benim görüştüğüm firma 6 farklı otozomal, 4 farklı da gonozomal, 70 farklı kromozomal hastalığa bakıyor. cinsiyet bu işin en son tarafı ve işin heyecanlı bekleyişinin sürecini kısaltması. altı üstü 3 hafta önce öğreniliyo çok da bi fark yok ama kesinliği barındırması da bi açıdan önemli aslında düşününce. Çok gebelik görüp duyuyoruz kız deyip erkek çıkıyo, erkek deyip kız çıkıyo kimse de sürprizle karşılaşmak istemez bu dönemde bi sürü masraf ediniliyo yani.
umarım asıl niyetimi anlamışsınızdır öğrenmek istediğiniz buysa, sevgiler

Herkesin kendi tercihi. Pek bilinen bir şey değil. Bende görene kadar bilmiyordum. Değerlendirmek isteyen olursa diye attım zaten. Herkesin yolu çiçekli olsun

Karın,kasık ağrısı yaşıyor musunuz? Hem karnımdaki (ağırlıkla karnımda) hem de kasıklarımda ağrı var birkaç saattir. Gaz sancısı gibi ama. Sol kenar tarafa da bir şey batıyor çıkıyor gibi. Anlatması zor,umarım anlatabilmişimdir

Ben kanka oldum eşimle resmen
Başarabildiyseniz helal olsun ne diyim
Ayy zaten Hormonlardan kocadan soguyosun derlerdi ôyleymiş iyikide ôyle icim rahat en azindan endişe etmem aman bisey olckmi diye
O zaman benim hormonlarda sıkıntı var Hamile değilken bu kadar düşkün değildim ama tövbeler olsun yasak diye herhalll bi cazip geliyor

Kendimi yorunca zonklama oluyor canım çok yormamak lazım şu sıralar

Evet belki de o yüzdendir. Zaten soğuk havanın bende gaz yapması durumu da var. Ay bir sakin,paniksiz bir gün geçirmek istiyorum artık
Daha yolumuz çok uzun şimdiden panik yapmayın yoksa geçmez 8 ay

Çok haklısınız. Şimdi uyuyup sabaha ağrısız sızısız uyanmak istiyorum,amin :) iyi geceler olsun sizlere de

Çok haklısınız. Şimdi uyuyup sabaha ağrısız sızısız uyanmak istiyorum,amin :) iyi geceler olsun sizlere de
Dinlenince geçiyorsa ağrı endişe etmeyin. Dinlenince geçmeyen ağrılar sıkıntılı. Bundan sonra hep bir ağrı sızımız olacak ister istemez iyi geceler

Ayni şeyleri bende yaşiyorum kuzum tek tarafli sol kasigim agriyor özellikle soluma yatamiyorum bile bsy batiyor gibi oluyor bebişler sanirm solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…