- 31 Ocak 2025
- 50
- 49
- 3
- 27
Benim lekelenmem olduğu için düşük riski saydı 3 ay yasak … Herkes kocasından tiksinirken ben de tam tersi bi özledim bi özledim çok zoorKizlar esinizle birliktelik icin doktorunuz herhangi bisey dedimi yasak değil veya yasak diye ben sormadim çekindim açikcası ama merakta ediyorum ilerki zamanlarda sknti olurmu diye şimdi değilde tabi.
Evet Allahtan eşim o konuda anlayişli açikcasi benim de hiç aklima gelmiyorEğer yasak demesiyse ve düşük riskiniz yoksa cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz. Ama enfeksiyona dikkat edin sadece prezervatifle ilişki yaşamak daha mantıklı
Ben kanka oldum eşimle resmenBenim lekelenmem olduğu için düşük riski saydı 3 ay yasak … Herkes kocasından tiksinirken ben de tam tersi bi özledim bi özledim çok zoor
Biz doğana kadar kanka olmaya karar verdik riske atmamak adınaEvet Allahtan eşim o konuda anlayişli açikcasi benim de hiç aklima gelmiyorkanka gibi olduk
Bizde öyle düşünüyoruzBiz doğana kadar kanka olmaya karar verdik riske atmamak adına
tabiki bütçe işi ancak 350 euro da aslında çocuk için ayrılmayacak bir bütçe değil tabiki keşke daha düşük olsaCinsiyet öğrenmek için mi bu testi yaptıracaksınızamaç genetik hastalık var mı yok mu öğrenmek fetal dna da. Zaten her türlü sonuç kötü çıksa önce amniyosentez yapılıyor. Sonra aileye bırakılıyor. Yeterli bütçesi olmayıp gitme imkanı olanlar için güzel fırsat. Ben şahsen o kadar eurolar veripte fetal dna yaptıramam
Benim dediğim test zaten fetal dna devlette yapılıyor ve çok daha uygun ücretli 445₺tabiki bütçe işi ancak 350 euro da aslında çocuk için ayrılmayacak bir bütçe değil tabiki keşke daha düşük olsa( servis okul yemek ücretleri ileride göz önüne alındığında artık hersey çok pahalı ayrıca detaylıda sorun görüp tekrar fetala yönlendiriyorlar birçok yaptırmayan yine yaptırmak zorunda kalıyor amniyosentez kesin sonuç ama bence 2 li 3 lü tarama testleri artık çok çağ gerisinde kaldı bebekle ilgili bilgiyi sadece istatistiklere dayanarak veriyor hiçbir tıbbi inceleme olmadan
Hayır tabi ki bunu mu anladınız onca yazı içeriğinde yazdıklarımdan :) ben insanların geri bildirimini yazdım ayrıca o mesajda zaten :))Cinsiyet öğrenmek için mi bu testi yaptıracaksınızamaç genetik hastalık var mı yok mu öğrenmek fetal dna da. Zaten her türlü sonuç kötü çıksa önce amniyosentez yapılıyor. Sonra aileye bırakılıyor. Yeterli bütçesi olmayıp gitme imkanı olanlar için güzel fırsat. Ben şahsen o kadar eurolar veripte fetal dna yaptıramam
AdChoices
ADVERTISING
Herkesin kendi tercihi. Pek bilinen bir şey değil. Bende görene kadar bilmiyordum. Değerlendirmek isteyen olursa diye attım zaten. Herkesin yolu çiçekli olsunHayır tabi ki bunu mu anladınız onca yazı içeriğinde yazdıklarımdan :) ben insanların geri bildirimini yazdım ayrıca o mesajda zaten :))
Kendi fikrim de; kalkıp kış zamanı bunun için bi ton masraf edip bi de oraya gidip sıralarda bekleyip akabinde de 1,5 ay sonuç bekleyeceğime ve bi daha gidip sonucu alacağıma gider paramı öder firmasına yaptırırım sonucu da doktoruma gider detayıyla görüşürüm.
Ayrıca osmangazi trizomi 13,18,21 ve bazı sendromlara bakıyorken, benim görüştüğüm firma 6 farklı otozomal, 4 farklı da gonozomal, 70 farklı kromozomal hastalığa bakıyor. cinsiyet bu işin en son tarafı ve işin heyecanlı bekleyişinin sürecini kısaltması. altı üstü 3 hafta önce öğreniliyo çok da bi fark yok ama kesinliği barındırması da bi açıdan önemli aslında düşününce. Çok gebelik görüp duyuyoruz kız deyip erkek çıkıyo, erkek deyip kız çıkıyokimse de sürprizle karşılaşmak istemez bu dönemde bi sürü masraf ediniliyo yani.
umarım asıl niyetimi anlamışsınızdır öğrenmek istediğiniz buysa, sevgiler
Başarabildiyseniz helal olsun ne diyimBen kanka oldum eşimle resmen
Ayy zaten Hormonlardan kocadan soguyosun derlerdi ôyleymiş iyikide ôyle icim rahat en azindan endişe etmem aman bisey olckmi diyeBaşarabildiyseniz helal olsun ne diyim
Başarabildiyseniz helal olsun ne diyimBen kanka oldum eşimle resmen
O zaman benim hormonlarda sıkıntı varAyy zaten Hormonlardan kocadan soguyosun derlerdi ôyleymiş iyikide ôyle icim rahat en azindan endişe etmem aman bisey olckmi diye
Kendimi yorunca zonklama oluyor canım çok yormamak lazım şu sıralarKarın,kasık ağrısı yaşıyor musunuz? Hem karnımdaki (ağırlıkla karnımda) hem de kasıklarımda ağrı var birkaç saattir. Gaz sancısı gibi ama. Sol kenar tarafa da bir şey batıyor çıkıyor gibi. Anlatması zor,umarım anlatabilmişimdir
Evet belki de o yüzdendir. Zaten soğuk havanın bende gaz yapması durumu da var. Ay bir sakin,paniksiz bir gün geçirmek istiyorum artıkKendimi yorunca zonklama oluyor canım çok yormamak lazım şu sıralar
Daha yolumuz çok uzun şimdiden panik yapmayın yoksa geçmez 8 ayEvet belki de o yüzdendir. Zaten soğuk havanın bende gaz yapması durumu da var. Ay bir sakin,paniksiz bir gün geçirmek istiyorum artık
Dinlenince geçiyorsa ağrı endişe etmeyin. Dinlenince geçmeyen ağrılar sıkıntılı. Bundan sonra hep bir ağrı sızımız olacak ister istemezÇok haklısınız. Şimdi uyuyup sabaha ağrısız sızısız uyanmak istiyorum,amin :) iyi geceler olsun sizlere de
Ayni şeyleri bende yaşiyorum kuzum tek tarafli sol kasigim agriyor özellikle soluma yatamiyorum bile bsy batiyor gibi oluyor bebişler sanirm soldaKarın,kasık ağrısı yaşıyor musunuz? Hem karnımdaki (ağırlıkla karnımda) hem de kasıklarımda ağrı var birkaç saattir. Gaz sancısı gibi ama. Sol kenar tarafa da bir şey batıyor çıkıyor gibi. Anlatması zor,umarım anlatabilmişimdir
Yasak olan tatli gelirBaşarabildiyseniz helal olsun ne diyim
O zaman benim hormonlarda sıkıntı varHamile değilken bu kadar düşkün değildim ama tövbeler olsun yasak diye herhalll bi cazip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?