Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kizlar canim çiğ köfte çok çekiyor bi zarari varmi gebelikte i
Hazır çiğ köftelerin içerisine katkı maddesi olduğu için ilk gebeliğimde çok canım istemişti ve hatta her gece diyebilirim doktorum hazırına degil evde bulgurla yapmamı tavsiye etmişti aşırıya kaçmamak kaydıyla dedi ilk gebeliğimde çok yemiştim evde kendim yapıyordum

O kadar canim çekiyor ki Eşimde izin vermiyor içinde et var diyor zararli diyor malzemelerini alip evde yapayim bari

Yaaa karıştırdım mı acaba bu arada benim de tüp bebek. Belki siz değildiniz, birisi ataşehir Acıbadem diyince oğlumun yapım emek doktoruna selam göndermiştim

Rabbim kolay geçirsin 9 ayınızı sağlıkla kucağınıza alın ilk çocuk mu ? Bulantı ilacı yazdırın bu şekilde kendinizide bebeğide yıpratırsınız
Evet ilk çocuk eşimin gelmesini bekliyorum gidip serum takılıp ilaç ne varsa alicam çok sağolun iyi dilekleriniz için. İnşallah herkes kolay geçirir bu süreci

Komagene etsiz yiyebilirsiniz etli yemeyin çok tehlikeli. Dışarda yediğiniz hamburgere vs çok dikkat edin olabildiğince bence yemeyin iyi pişmiş olması lazım.
Ya normldede zararli bana aslinda hemoroid var bende ama çok seviyorum vazgecemiyorum.

Kızlar ben de sizden bir fikir istiyorum ben tam bir kahve bağımlısıyım gerek iş hayatımdan gerek evde olduğum süreçlerde sürekli kahve içen birisiyim ve şu an o telveyi bile kaşıkla yemek istiyorum o derece doktor günde bir adet dayanamadın 2 adet içebilirsin dedi yemeklerden sonra ama öyle bir durumdayım ki şu an boş vaktim çok her oturduğumda böyle kahve içmek istiyorum onun yerine Su doldurdum su içiyorum sudan tiksinmek üzereyim sürekli canım bir şeyler içmek istiyor çay kahve meyve suyu yemek değil ama sürekli canım kahve istiyor yani bu süreçle nasıl başa çıkarım hiç bilmiyorum bulantimda yok sadece sabah ilk uyandigimda var söyle diyim iki ay önce nasılsam şu iki gündür öyleyim baya hormonal olarak alıştım sanırım benim gibi kahve bağımlısı arkadaşlar bu süreçle nasıl yol izleyebilirim oturuyorum mesela kahve çiğnemek istiyorum sonra kendimi motive ediyorum zararlı diye günde bir bardağa düşürdüm çok şükür ama çok zorlanıyorum

Oy kiyamam kuzum cok gecmis olsun
Benimde çok bulantilarim var sabahlari oluyordu şimdi gün içindede oluyor aklima yemek geliyor ama içim almiyor iştah filanda yok hiç Allah yardimcin olsun umarim hemen geçer .

O kadar canim çekiyor ki Eşimde izin vermiyor içinde et var diyor zararli diyor malzemelerini alip evde yapayim bari
Doktor etliyi hiç önermiyor ki ben de seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumu yaşadım etsiz bir şekilde evde yapıyorum ama gene de iyi geliyor

Bende çok severdim illaha günde 1 türk kahvesi 3/4 espresso mecbur içerdim .. şuan eşim Türk kahvesi yapınca midem bulanıyor kokusundan . Dayanamıyorum

Ay kızlaaar selam. 1 gün ceza verdiler bana birinin hikayesine inanmadığım için ama hakkaten doğru değilmişgiremeyince nasıl boşluğa düştüm elim ayağıma dolaştı
Niye ki yaa hikayeye inanmadi diye cezami veriyorlar banada vermişlerdi bi kere ya ne kadar kötu oluyor alişmişim buraya

Oy kiyamam kuzum cok gecmis olsun
Benimde çok bulantilarim var sabahlari oluyordu şimdi gün içindede oluyor aklima yemek geliyor ama içim almiyor iştah filanda yok hiç Allah yardimcin olsun umarim hemen geçer .
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Vücudumuzda yeni bir insan oluşuyor. Tabi ki kolay olmaz. Ben de şanssızmışım biraz fazla ağır geçiriyorum. Bulantısı olmayıp yemek yiyenlere imreniyorum.40.bin kere maşallah vallahi. Eşime bile sarılamıyorum. Adam bana kokuyor geliyor

Ben Instagram'da bir video görmüştüm. Hurma çekirdeklerini alıp fırında kurutup sonra onu öğütücüde öğütülüyor. Sıcak suda demliyorsun. Kafeinsiz aynı kahve tadı oluyormuş. Ben hiç denemedim ama öyle karşıma çıkmıştı. Araştırıp bakabilirsin.

Öyle mi hemen bakıyorum çok teşekkür ederim

Oyy sizinki baya zormuş umarim kisa surer bu belirtileriniz ilk gebeliğinizmi bende çogu yiyecekten tiksindim sabahları mutfagin camini açip kahvalti hazrliyorum

Dışarda kar var benim canım da Maraş dondurması çekiyor soğuk soğuk buz yemek istiyorum. İnşallah hasta olmam ama bi canım onu çekiyor
Ayy ben simdi yesem hemen hasta olurum bogazlarim o konuda cok kotu yazin bile suyla yiyorum dondurmayi dusun yani bogazin agrimiyorsa ye bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…