Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Evet artık bünyemiz kabul ediyor bebegi. Benim mesela halsizlik dışında hic belirti yok
Gün içinde halsizlik bendede oluyor bir kaç gündür .. yoksa hiç oda olmadı kardeşimle aramızda 1 hafta felan var ama o bulantıdan duramıyor uykulu yorgun acayip iki farklı yönünü görüyoruz . Tabi bu süreçte bende açık pembe lekeler oldu onlar çok korkuttu onlarda onda yok şükür. Ama bende kasık ağrısı felanda yok ya buradaki bir çok kişide varmış

Mesela benim 2 gebeligimde de kasık ağrısı olurdu çok fena hemde. Ama bunda hiç olmadı. 9. Haftanın içindeyim yani herkesin vücudu farklı

Mesela benim 2 gebeligimde de kasık ağrısı olurdu çok fena hemde. Ama bunda hiç olmadı. 9. Haftanın içindeyim yani herkesin vücudu farklı
Aa senin 3 mü bu maşallah sübhanallah benim ilk çok bekledik çok istedim Rabbim sonunda 7 ci tüp bebek transferinde nasip etti .. o yüzden belkide bu pimpiriklikiğim . Doktora 2 kez gittim ikisindede benim fazla belirtim yok korkuyorum dedim .allahtan doktorum çok anlayışlı . Güzel bir hamilelik geçiriyorsun diyor . Ama işte sanki her belirti olsa ben daha rahat olucam gibi ama 12 ci haftadan sonra rahatlarım inşallah diye düşünüyorum

Biz de dün SAT’a göre 8, ultrasona göre 7 hafta olan bebeğimizin kalp atışlarını gördük. Zararı olabileceği düşüncesiyle dinlemek istemedik. Onun dışında her şey yolunda şükür
3 hafta sonra tekrar gelmemizi istedi, fetal DNA yı görüşeceğiz bakalım

Aa evet geç döllenme gibi duruyor canım, benimki sat a göre 4+6 daha. Zaten ultrasonda tam anlaşılıyor sanırım kaç haftalık olduğu net olarak

kardeşinizle aynı anda mı hamile kaldınız ne kadar güzel

Ben de levotiron 25 mg içiyorum şuan 1.70lerde. Tabi ben yaklaşık 1 yıldır içiyorum. 4-6 haftada düzene girer merak etmeyin gebelikte ayda bir kontrol ettirip dozunu ayarlamak gerekiyormuş

Aa evet geç döllenme gibi duruyor canım, benimki sat a göre 4+6 daha. Zaten ultrasonda tam anlaşılıyor sanırım kaç haftalık olduğu net olarak
Öyle sanırım canım .Bakalım artık doktor kontrolünde belli olur her şey .Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aslında tüp bebekte önlem amaçlı progesteron veriyorlar. Siz kullanıyor musunuz? Kanama veya lekelenmede normal gebeliklerde de veriliyor belki çözüm olur

Merhaba yine ben, bir şey sormak istiyorum. Ailemde ikiz öyküsü var ve ben de merak ediyorum olur mu acaba diye. İlk ultrasonda görünürdü değil mi ikiz olsaydı. Tabii ki her türlüsüne razıyım allah uzun sağlıklı ömürler versin mimiklerimize de, küçüklükten beri imrendim. Merak ettim. Sonradan belli oluyor mu yoska ilkte yoksa yok mudur

Merhaba siz hamile misiniz çok sevindim özelden konuşmuştuk genetik testlerle ilgili ben de hamileyim inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
Evett hatırladım siz de mi ekim annesisiniz ben de çok sevindim inşallah sağlıkla rahatça ilerler hepimizinki

6+0 haftalığız sata göre bugün vajinal muayenede bebeği görüp kalp atışını duyduk. Karından baktığında göremedi ama.
Kalp atımı için gidildiğinde anlaşılıyor, ikiz mi acaba diye düşünüyorduk biz de tekmişx

Kese muayenesinde iki kese görünüyor diye biliyorum. Ama bazısı söylüyor ikizi sonradan kendini gösterdi falan diye bilemicem o yüzden betanızda normalden fazla artış var mıydı takip ettiniz mi beta bazen belli ediyor

Sifir agri, sifir kanama. Ilk 600le ogrendim, oh dedik sevindik, mutlu olduk. Islerim yogundu, ancak 5 gun sonra hastaneye gidebildim. Kese gorulemedi, beta verin dediler, sonucum 1 saate 5500 olarak cikti, gorulmesi gerekirdi, sizi servise alalim dediler. O sirada doppler ultrason falan, perinatoloji kisminda daha farkli cihazlarla da bakildi, rahim icinde yine gorulemeyince surekli gozlem altinda tutuldum. Ve sonra tupte goruldu, ameliyat olmak zorunda kaldim..Ben de burada disgebelik belirtilerini okudugumda agri, kanama ve beta artisinda duzensizlikler olabileecgini gordum ancak bende agri ve kanama hic olmadi. Betaya da iki kere bakildi sadece, artisinda duzensizlik varmiydi yokmuydu bilemiyorum, 5 gun icinde hizla artmis.. Ameliyata giderken bile emin misiniz ben kendimi cok iyi hissediyorum demistim. Alinan tup patolojiye de gitmisti, icinde gebelik materyali var olarak sonuc cikti..henuz doktora gidemeyen arkadaslar, sizleri strse soktuysam kusura bakmayin, Allah en guzelini hepimiz icin gerceklestirsin insallah...

Teşekkür ederim karından görmüştü benim keseyi. Zaten sorunlarım var 10.haftada vajinal ultrason yapılacak rahim ağzında açıklık varsa operasyon adını bilmiyorum ama dikiş atmak olarak özetleyebilirim. Erken doğum öyküm var çünkü. O zaman görülür herhalde öyleyse
Hiç takip etmedim. İlk hamile miyim acaba diye bat günü baktırdım 863 çıkmıştı, önceki gebeliğimde 84 tü adetten sonra, geç döllenme falan filan bir sürü şey var tabii ki ama bana yüksek gelmişti. Merak etmiştim

Kızlar kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman gideceksiniz, doktorunuz bir şey dedi mi? Randevu alamadığım için henüz gidemiyorum bugün 8 haftalığız

Geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlarsınız. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

Merhaba ben de 5+3 te gitmeyi düşünüyorum ama sadece iki kere beta baktım ben siz kaç kere verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…