- 1 Kasım 2013
- 2.834
- 2.235
- 333
Gönlünüze göre versin Allah. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallahYok ikiz değil önceki ikiz gibiydi uzun süre nickimi öyle yapmak istedim.şu an bilmiyorum beta hcg sat 863 çıktı bilmem belki bir sürpriz olabilir emin değilim :) manifest diyelim :)
Amin inşallah hepimizeGönlünüze göre versin Allah. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
Benim 6. Hafta gibi geçti yerini mide bulantısı ve uyku haline bıraktı amaKızlar bu adete benzer kramplar ne zaman geçiyorr insan endişeleniyor yaa
Bende de oluyor, bir ara sıtmaya girdim o derece kötüKızlar hamileliği süresince üşüyen varmı ? Ben çok üşüyorum ya kalorifer son ayr açık ben iki battaniye altındayım ..o derece üşüyorum
yaş 30. ilk bebek 25 aralık sat kese 5+2 de kalp atışı 6+6 da duydukMerhaba hayırlı olsun. Yakınız. Bende 7+5 oldum bu gün. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi. Kese kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz onlari yazarsan ekleyeyim
Bende de oluyor, bir ara sıtmaya girdim o derece kötü
Ben de akşamları çok üşüyorum . Battaniyeye bürünüyorum hepBende de oluyor, bir ara sıtmaya girdim o derece kötü
Aynı durumdayızBende de anlık sıtma oldu sonra bunaldım deyip peteği kapattırdım eşime, böyle de dengesiz bir durumdayım
Aynen oyle en dogrusu erken bakınca bisey gorunmeyince uzuluyoruzbu cok dogru benım doktorumd böyle söylüyor ılk muayene icinde kanama vs yoksa 8e kadar beklenmeli diyor
Evet baya kişi aynı durumdaymışızAynı durumdayız
Dediğim gibi siz şanslı siniz o konuda demek ki göremeyen çok cunku ve goremeyince farklı dusunceler geliyo insanın aklına korkuyo o yuzden ilk haftalarda çoğu doktor vajinal bakiyoBen sizin doktorunuz ne dedi bilmem, siz net bi şekilde gözükmez deyince yorum yapma ihtiyacı hissettim çünkü ben apaçık gördüm. Evet strese gerek yok dediğim gibi her beden ve her süreç farklı olduğu için herkes başka başka zamanlarda görebilir burda mutabıkız :) Hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum size de :)
Oyle canim karından gorunmeyip te vajinal görenler cok oluyo yani bazi kadınlar karın bölgesi daha yağlı vs olduğu icin görunmuyo,bazı kadınlar da cok kucuk olduğu icin yada ultrason eski olduğu icin vs görunmuyoŞansla da alakası yok ki sonuçta sağlıklı gebelikse her türlü görünecek, bakma yönteminin hiçbir önemi yok bu kadar takılmayın
Ben de aynıyım valla özellikle ayaklarım ısınmıyorKızlar hamileliği süresince üşüyen varmı ? Ben çok üşüyorum ya kalorifer son ayr açık ben iki battaniye altındayım ..o derece üşüyorum
Bende öyleyim bi yaniyorum bi üşüyorumBende de anlık sıtma oldu sonra bunaldım deyip peteği kapattırdım eşime, böyle de dengesiz bir durumdayım
Ben 4 kere baktırdım. Sonra bıraktım. Ama 3 yeterli bence düzenliyse. Benim üçüncü tam 2 kat değildi %85 falandı. O yüzden dördüncüyü verdimArkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli bilginiz var mı ?
Az önce buraya yazacağıma başka bir konuya atmaşım mesajı
Bende y kanım donuyor sankiKızlar hamileliği süresince üşüyen varmı ? Ben çok üşüyorum ya kalorifer son ayr açık ben iki battaniye altındayım ..o derece üşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?