Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Yok ikiz değil önceki ikiz gibiydi uzun süre nickimi öyle yapmak istedim.şu an bilmiyorum beta hcg sat 863 çıktı bilmem belki bir sürpriz olabilir emin değilim :) manifest diyelim :)
Gönlünüze göre versin Allah. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah

Merhabalar kizlar
Bugün aranıza yeni katıldım
Sat:19.01
Bat:18.01
Bugün test yaptim silik ikinci çizgi çıkınca hastaneye gittim.Beta HCG 481 çıktı
4+2 gün ile aranizdayim.
Tahmini doğum 26.10.2025
Rabbim hepimizin bebislerini kucağına almayı nasip eder inşallah

ben de hep hasta olacakmış gibi üşüdüm ellerim ayaklarım hiç ısınmadı ama normal bence dolaşım sistemimiz de tamamen değişiyor sonuç olarak herkesin vücudu bu büyük değişime farklı tepki verecektir

Dediğim gibi siz şanslı siniz o konuda demek ki göremeyen çok cunku ve goremeyince farklı dusunceler geliyo insanın aklına korkuyo o yuzden ilk haftalarda çoğu doktor vajinal bakiyo

Şansla da alakası yok ki sonuçta sağlıklı gebelikse her türlü görünecek, bakma yönteminin hiçbir önemi yok bu kadar takılmayın
Oyle canim karından gorunmeyip te vajinal görenler cok oluyo yani bazi kadınlar karın bölgesi daha yağlı vs olduğu icin görunmuyo,bazı kadınlar da cok kucuk olduğu icin yada ultrason eski olduğu icin vs görunmuyo

Son düzenleme:
Kızlar hamileliği süresince üşüyen varmı ? Ben çok üşüyorum ya kalorifer son ayr açık ben iki battaniye altındayım ..o derece üşüyorum
Ben de aynıyım valla özellikle ayaklarım ısınmıyor iki battaniye örtüyorum saatler sonra ısınıyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli bilginiz var mı ?
Az önce buraya yazacağıma başka bir konuya atmaşım mesajı

Arkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli bilginiz var mı ?
Az önce buraya yazacağıma başka bir konuya atmaşım mesajı
Ben 4 kere baktırdım. Sonra bıraktım. Ama 3 yeterli bence düzenliyse. Benim üçüncü tam 2 kat değildi %85 falandı. O yüzden dördüncüyü verdim

Kızlar hamileliği süresince üşüyen varmı ? Ben çok üşüyorum ya kalorifer son ayr açık ben iki battaniye altındayım ..o derece üşüyorum
Bende y kanım donuyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…