Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Benimde kocaman sivilcelerim çikti

Ben keseye benzettim

Kalmaya çalışıyorum elimden geldiğince siz de bir an önce duyarsınız inşallah minik kalbi kaçıncı haftadasınız acaba

Yoo ben 6+2de karından bebeği de gördüm kalbini de duydum. Böyle kesin yargılarla konuşmamak lazım. Herkes farklıdır, her hastane her cihaz farklıdır desek daha doğru olur canım

Devlette hamilelikten önce cok hekim gezdim kadın doğuma çoook gittim ne ilgi ne alaka bir de üstüne saçma sapan üslup ve davranış gördüm.. iyi bi doktor bulmak cidden cok zor varsa da bana uzak oluyo ya da randevu sıkıntısı oluyo dediğin gibi bakalım

Canım ben kalp atışını 6+6 duydum. Şuan hafif kanama alanım varmış lütfen dua eder misiniz bana doğumda 1ekim gözüküyor
Merhaba canım. Eğer gerekli tedaviler uygulanırsa çokta korkulacak bisey değil. Bende de var kanama alanı. İğne serum aldım 5 gün. Şimdide ilaç içiyorum duphaston oğlumda da vardı ondada tedavimi olunca ayrılmıştı kanama alanı.

T tirsemavisi canim sen kalp atışını gördün mü kaçıncı haftada

merhaba ben de bugun itibariyle 8 haftalık gebeyim kalp atışı da duyduk çok şükür. gruba girmek için bişey yapmak gerekiyor mu
Merhaba hayırlı olsun. Yakınız. Bende 7+5 oldum bu gün. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi. Kese kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz onlari yazarsan ekleyeyim

Selamlar, hepimiz sağlıkla zamanında kavusalim inşallah bebislerimizebende Ekim anneleri arasına katıldım 6+5, keseyi gördük cmt kalp atışı için randevumuz var bakalım
Merhaba hayırlı olsun. Tabloya ekleme yapmam için bilgiler lazım. Yaş kaçıncı çocuk. Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz. Son adet tarihi tahmini doğum tarihini söylersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…