Hatta fotograf cekimidr var icinde filan dedi bende icimden dedimki fotoyu esim cekerBizim de 10 gün civarı oldu hatta bu sabah tekrar görüştüm yine aynı fiyatı konuştuk. Herkese farklı fiyat mı söylüyorlar acaba cidden. Zaten yeterince yüksek kimden ne koparırsak hesabı olabilir mi ☹
Netten bakiyim belki nette de vardir o kremRica ederim ben yağı gratisten almıştım tatlı badem yağı da iyi ben arada ondan da sürdüm önemli olan nemli olması. Lierac eczaneden alabilirsin biraz pahalıydı sonraki aylarda kulllandım. İnşallah çatlamayızrica ederim
Hiç endişelenmeyin çok yeni imiş henüz. Karından sıkışık bakılırsa kese karından görünür, muhtemelen kalp duyulmaz. Bu aşamada sakin bir şekilde bekleyip sabretmek gerekiyor. Kalbi ben de duymadım henüz. Rahat olun lütfenMerhaba kızlarrr benim sat 14 ocaktı. 12 şubatta adetimin gelmesi gerekiyordu gelmeyince hemen test yaptım poztifi görünce ertesi gün doktora gittimbeta 1902 çıktı vajinal ultrasonla baktı kese gibi değil gibi dedi görüntüyü atıyorum yorumlar mısınız cok endişeliyim yarın randevum var
Özlersin çok Antalya’yı daha tempolu şehirden sonramerkezdeyiz. Meydan taraflarında oturuyoruz.İstanbula atandığım için oradayım şuan ama sık sık geliyorum antalyaya sen neredesin
Aaaa ben o kadar yedim hiçbirini saklamadım aklımın ucundan dahi geçmediAyvanın çekirdeklerini saklayın emzirme döneminde çok lazım olacak. Ben biriktirmeye başladım
HahahahahHatta fotograf cekimidr var icinde filan dedi bende icimden dedimki fotoyu esim cekersiz zahmet etmeyin diyesim geldi fiyati duyduktan sonra
İyice ticarethaneye çevirdiler küçük bi ilde olsaydim devlette devam ederdim ama istanbulda devlette gittigin doktora ikinci kez randevu bulabilmen mucize gibi biseyHahahahahfotoğrafı ben bile çekerim o fiyatlar ne öyle yani
Hadi bakalım önce senden sonra benden güzel haberler gelsinBenimkisi 11:30 tüekiye saati ile 13:30 oluyor varya şimdiden düşüncesi içini gıdıklıyorrabbim kolaylıkla sağlıla hayırlı şekilde kalbini dinleyip kucağımıza almamızı nasip etsin benimkisi tüp bebek
Bence göbek henüz büyümeyeceği için gerek yok ama siz bilirsiniz tabiiiBenim cildim karma vücudum dehşet kuru göbek ve bacaklarım şimdiden başlayayım mı ben nemlendirmeye badem yağıyla falan? Yves rocher den nemlendirici almıştım vücut için maşallah bitirdim ama hiç iyi gelemedi yine kuru oluyor yine kuruMelikeben
Hastane değil canım doktorun kendi kliniği, ataköy towerstaSen hangi hastaneye gideceksin canim ben henuz gtmedim bi tane doktor buldum ilk defa gidicem memnun kalirsam fikir veririm diye sordumbu donemde iyi doktorla devam etmek çok önemli bence
Fiyati şakami 1335 tl keşke %100 işe yaradiğinin garantisi olsa yaa seve seve veririmNetten bakiyim belki nette de vardir o kreminsallah yaa
İsmi ne canim doktorun memnun kalmazsam belki bende tercih ederim aklimda bulunsun doğumu hastanedemi yaptiriyor acaba?Hastane değil canım doktorun kendi kliniği, ataköy towerstaKesinlikle ben de o yüzden arkadaşımın gözü kapalı önerdiği doktoru tercih ettim ve içim çok rahat şu an
Merhaba hayırlı olsun tarihlerimiz çok yakın siz ne zaman gideceksiniz kese görmeyeMerhaba ben de 226 beta hcg ile bugun aranızda yerimi alıyorum :) 35 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak
Sat.20.01.2025
Beklenen doğum tarihi 26.10.2025
Ayy inşallah çok korkuyorum geriliyorumHadi bakalım önce senden sonra benden güzel haberler gelsin
Canım hayırlı olsun çok sevindimKızlar günaydındoktordan çıktım kalp atışıni duydum dün devlette salı gel kürtaja diyorlardi bugün haber vermemi bekliyordunuz 7 hafta uyumlu duydum kızlar
Evet anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyormuş, Betül Büyükkaya Alptekinİsmi ne canim doktorun memnun kalmazsam belki bende tercih ederim aklimda bulunsun doğumu hastanedemi yaptiriyor acaba?
bende de 5+1de karından göründü kese,o yüzden kalp atışı da görünür mü diye merak ettimCanım bende 4+5ken karında göründü kese. Bence doktorlukla değil tamamen yapıyla alakalı kimsenin kendini kötü hissetmesine gerek yok
Yavaştan başlayım ben dehşet kuru anca işe yarar belki şu an bile göbüşlüyüm zatenBence göbek henüz büyümeyeceği için gerek yok ama siz bilirsiniz tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?