Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Bende ya normal sanki orada bir şey yokmuş gibi dün ama işten geldim iyiydim. Yemek falan hazırladık sonra bir anda bir halsizlik bir ayaklarım ağrıyor anlatamam sanki maraton koşmuşum. Uykum geldi uyudum uyandım sabaha kafar uyuyamadım. Millette uyku yapıyor bende tam tersi oldu

Onu bende düşündüm ama kızlar genelde baba tarafına çekiyor bizim babamız çok tüysüz

Yani beta hcg artıyor her hafta farklı şekilde hormonlarımız oynuyor illa ki %100 etki etmez ama bakalım bi zararı olacaksa da yapmayız ne yapalım kıllı gezerim ağlaya ağlaya
Doktorlar önermiyor diye biliyorum. Bir danışın yine doktorunuza. Bende gidiyordum alexandrite cynosure makinenin ismi. Yapan kişiye hamile kalabilirim dedim. Hatta durdu şuan şüphen varsa yapmayalım dedi. Kesinlikle yapmıyoruz hamileyken dedi

Danışacağım canım daha yeni keseyi gördüm bebeği kalp atışını görmedik biraz daha zaman feçsin de öyle soracağım şimdiden sormaya çekiniyorum. Direkt kıla etki ediyor sonuçta bebeği etkileyecek bir şey yok diye düşünüyorum ama en iyi cevabı doktor verir sonuçta ne derse de ona uyarım.

Kızlar ya çok iyi bir doktor buldum eminim öyle olduğuna çünkü arkadaşım tüm kontrollerini ve doğumunu onda yapmış bayılarak anlattı ama muayene ücreti 3.000₺. Değer mi sizce ya Çok kararsız kaldım

Canım artık en sıradan hastanede dahi muayene ücreti 2.000 tl ile 3.000 tl arasında. Maddi durum elveriyorsa, hamilelik sürecini o doktorda geçirmek istiyorum içim rahat edecek kendimi ve bebeğimi gönül rahatlığıyla emanet edebilirim diyorsan senin kararın. Ben ilk hamileliğimde özeli tercih etmiştim hem daha rahat iletişime geçerim hem Antalya’nın en iyi kadın doğum uzmanından bir tanesi diye ama 1 sene sonra fikrim değişti. Belki de deneyimlerimden dolayıdır bilemiyorum. Ben kendimi devlet hastanesinde rahat hissedeceğime karar verdim eşimle paylaştım sen nerede mutlu olacaksan oraya gidelim dedi ortak karar aldık

Bende antalyalıyım bende antalyada devlet hastanelerinin iyi olduğunu düşünüyorum ailem hep devlet hastanelerinde ameliyat oldu çok iyi ilgikendiler tabi doğum farklı olabilir

Ben anestezi teknikeriyim zaten hastanedeyim o yüzden ben de devlet taraftarıyım

Bende antalyalıyım bende antalyada devlet hastanelerinin iyi olduğunu düşünüyorum ailem hep devlet hastanelerinde ameliyat oldu çok iyi ilgikendiler tabi doğum farklı olabilir
Yaaaaa nerede oturuyorsunuz Bence de ilgililer benim ailem de hep eğitim araştırmada tedavi oldular ameliyat vs hep çok ilgililerdi. Ben eğitim araştırma hastanesinde tüp bebekteydim orada takibim yapılıyor. Arkadaşım 2 sene önce doğum yaptı doğum da gayet iyiydi. O yüzden netim sanırım kafamda oturdu

Vallahi seviniyorum şöyle yorum gördükçe işin içindesin görüyorsun işte daha net şekilde
Evet ya mesela prenses doğum bence çok güzel bişey eğer herşey yolunda giderse, burada bi çok uzman tanıyorum evden benim için gelebilecek, doğumhanemiz çok temiz herkesin kendi odası var duşu var vs, rahat hissediyorum bu yüzden:)

kızlar, 6+1 6+2 6+3 civarlarında kalp atışı duyanlar vajinal mı duydu karından mı acaba? ben de çarşamba gidicem inşallah, 6+4 olucam, karından görünmezse biraz daha geç gideyim diyorum da. ne dersiniz?
Karından biraz zor gibi ben 7. Hafta gittim kesem 6+2 çıktı kalp atışı vajşnal göründü sadece duyulmadı

Hem işin hastane, çevre, bildiğin süreçler ve yer kendini güvende hissetmene neden olur. Doğum zaten stresli olabilecek bir şeyken en azından sakinleştirir bile her şeyi biliyor olmak. Sevindim senin adına Ben de geçen sene kürtajı devlette olmak istedim özelde lokal teklif edildi kabul etmedim devlette doktorum genel anesteziyle yapılmasını istemişti. Tuvalet odanın içinde tertemiz, servisteki hemşireler çok ilgili, ameliyathaneye alınana kadar bile çok rahatlatmışlardı beni korkmamam için. O yüzden bildiğimiz yerden şaşmamak lazım

Ben anestezi teknikeriyim zaten hastanedeyim o yüzden ben de devlet taraftarıyım
Aa ben de radyoloji teknikeriyim ben de kesinlikle devlet düşünüyorum .
Şuan ücretsiz izindeyim ama eşim üniversitede o yüzden sanırım üniversitede olucak kızımı da üniversitede doğurdum çok memnunum

Çok haklısın canım, dünkü doktora da 900₺ verdim ama çok çekindim bir şey sormaya beğenmedim yani enerjimiz uyuşmadı. Bu kadını arkadaşım dediğim gibi bayılarak ve dualar ede ede anlattı. İstanbul’dayım ben de, çam sakura düşünüyordum aslında ama hem eve uzak hem de mol gebelik sürecimde hiç memnun kalmadım gebelik takibi ve kürtaj sonrası muayenelerinden. Memnun olan da var bir sürü biliyorum ama benim deneyimlerim çok itti ordan açıkçası. Eşimle konuştum şimdi bu özel doktordan devam edeceğim inşallah

Nerde kendini iyi hissedeceksen orada devam et herkes aynı doktorda aynı hastanede iyi hissedemeyebilir kendini. Güven esaslı olması lazım zaten. Hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…