- 8 Ağustos 2024
- 737
- En iyi cevaplar
- 1
- 563
- 18
- 28
Bende yaKızlarr kendini böyle hamile hisseden var mı ya ne bilim ben şuan gayet normal hissediyorum kendimi . Aceba sorun bendemi diye düşünüyorumbirde ilk gebelik ben sanıyordumki hemen hamile moduna giriliyor farklı hissediliyor felan
Onu bende düşündüm ama kızlar genelde baba tarafına çekiyor bizim babamız çok tüysüzHahsjjs dimiiiiiiii yüzsüz gibi yapışmış yakamıza bırakmıyor bir sal git be kardeşiminşallah kız olursa bebişler onlar da olmaz korkuyorum ya kızım olursa kıldan psikolojisi bozulursa diye hahsjs bambaşka bir düşüncelerdeyim
Doktorlar önermiyor diye biliyorum. Bir danışın yine doktorunuza. Bende gidiyordum alexandrite cynosure makinenin ismi. Yapan kişiye hamile kalabilirim dedim. Hatta durdu şuan şüphen varsa yapmayalım dedi. Kesinlikle yapmıyoruz hamileyken dediYani beta hcg artıyor her hafta farklı şekilde hormonlarımız oynuyor illa ki %100 etki etmez ama bakalım bi zararı olacaksa da yapmayız ne yapalım kıllı gezerim ağlaya ağlaya
Yine de genetik işte çekmez inşallah babasına çeksin benimki de öyle tüysüz sarı adamOnu bende düşündüm ama kızlar genelde baba tarafına çekiyor bizim babamız çok tüysüz
Danışacağım canım daha yeni keseyi gördüm bebeği kalp atışını görmedik biraz daha zaman feçsin de öyle soracağım şimdiden sormaya çekiniyorum. Direkt kıla etki ediyor sonuçta bebeği etkileyecek bir şey yok diye düşünüyorum ama en iyi cevabı doktor verir sonuçta ne derse de ona uyarım.Doktorlar önermiyor diye biliyorum. Bir danışın yine doktorunuza. Bende gidiyordum alexandrite cynosure makinenin ismi. Yapan kişiye hamile kalabilirim dedim. Hatta durdu şuan şüphen varsa yapmayalım dedi. Kesinlikle yapmıyoruz hamileyken dedi
Canım artık en sıradan hastanede dahi muayene ücreti 2.000 tl ile 3.000 tl arasında. Maddi durum elveriyorsa, hamilelik sürecini o doktorda geçirmek istiyorum içim rahat edecek kendimi ve bebeğimi gönül rahatlığıyla emanet edebilirim diyorsan senin kararın. Ben ilk hamileliğimde özeli tercih etmiştim hem daha rahat iletişime geçerim hem Antalya’nın en iyi kadın doğum uzmanından bir tanesi diye ama 1 sene sonra fikrim değişti. Belki de deneyimlerimden dolayıdır bilemiyorum. Ben kendimi devlet hastanesinde rahat hissedeceğime karar verdim eşimle paylaştım sen nerede mutlu olacaksan oraya gidelim dedi ortak karar aldıkKızlar ya çok iyi bir doktor buldum eminim öyle olduğuna çünkü arkadaşım tüm kontrollerini ve doğumunu onda yapmış bayılarak anlattı ama muayene ücreti 3.000₺. Değer mi sizce yaÇok kararsız kaldım
Bende antalyalıyımCanım artık en sıradan hastanede dahi muayene ücreti 2.000 tl ile 3.000 tl arasında. Maddi durum elveriyorsa, hamilelik sürecini o doktorda geçirmek istiyorum içim rahat edecek kendimi ve bebeğimi gönül rahatlığıyla emanet edebilirim diyorsan senin kararın. Ben ilk hamileliğimde özeli tercih etmiştim hem daha rahat iletişime geçerim hem Antalya’nın en iyi kadın doğum uzmanından bir tanesi diye ama 1 sene sonra fikrim değişti. Belki de deneyimlerimden dolayıdır bilemiyorum. Ben kendimi devlet hastanesinde rahat hissedeceğime karar verdim eşimle paylaştım sen nerede mutlu olacaksan oraya gidelim dedi ortak karar aldık
Ben anestezi teknikeriyim zaten hastanedeyim o yüzden ben de devlet taraftarıyımCanım artık en sıradan hastanede dahi muayene ücreti 2.000 tl ile 3.000 tl arasında. Maddi durum elveriyorsa, hamilelik sürecini o doktorda geçirmek istiyorum içim rahat edecek kendimi ve bebeğimi gönül rahatlığıyla emanet edebilirim diyorsan senin kararın. Ben ilk hamileliğimde özeli tercih etmiştim hem daha rahat iletişime geçerim hem Antalya’nın en iyi kadın doğum uzmanından bir tanesi diye ama 1 sene sonra fikrim değişti. Belki de deneyimlerimden dolayıdır bilemiyorum. Ben kendimi devlet hastanesinde rahat hissedeceğime karar verdim eşimle paylaştım sen nerede mutlu olacaksan oraya gidelim dedi ortak karar aldık
Yaaaaa nerede oturuyorsunuzBende antalyalıyımbende antalyada devlet hastanelerinin iyi olduğunu düşünüyorum ailem hep devlet hastanelerinde ameliyat oldu çok iyi ilgikendiler tabi doğum farklı olabilir
Vallahi seviniyorum şöyle yorum gördükçeBen anestezi teknikeriyim zaten hastanedeyim o yüzden ben de devlet taraftarıyım
Evet ya mesela prenses doğum bence çok güzel bişey eğer herşey yolunda giderse, burada bi çok uzman tanıyorum evden benim için gelebilecek, doğumhanemiz çok temiz herkesin kendi odası var duşu var vs, rahat hissediyorum bu yüzden:)Vallahi seviniyorum şöyle yorum gördükçeişin içindesin görüyorsun işte daha net şekilde
Karından biraz zor gibi ben 7. Hafta gittim kesem 6+2 çıktı kalp atışı vajşnal göründü sadece duyulmadıkızlar, 6+1 6+2 6+3 civarlarında kalp atışı duyanlar vajinal mı duydu karından mı acaba? ben de çarşamba gidicem inşallah, 6+4 olucam, karından görünmezse biraz daha geç gideyim diyorum da. ne dersiniz?
Hem işin hastane, çevre, bildiğin süreçler ve yer kendini güvende hissetmene neden olur. Doğum zaten stresli olabilecek bir şeyken en azından sakinleştirir bile her şeyi biliyor olmak. Sevindim senin adınaEvet ya mesela prenses doğum bence çok güzel bişey eğer herşey yolunda giderse, burada bi çok uzman tanıyorum evden benim için gelebilecek, doğumhanemiz çok temiz herkesin kendi odası var duşu var vs, rahat hissediyorum bu yüzden:)
Aa ben de radyoloji teknikeriyim ben de kesinlikle devlet düşünüyorum .Ben anestezi teknikeriyim zaten hastanedeyim o yüzden ben de devlet taraftarıyım
Aa ne güzel inşallah istediğiniz gibi olur herşeyAa ben de radyoloji teknikeriyim ben de kesinlikle devlet düşünüyorum .
Şuan ücretsiz izindeyim ama eşim üniversitede o yüzden sanırım üniversitede olucak kızımı da üniversitede doğurdum çok memnunum
Çok haklısın canım, dünkü doktora da 900₺ verdim ama çok çekindim bir şey sormaya beğenmedim yani enerjimiz uyuşmadı. Bu kadını arkadaşım dediğim gibi bayılarak ve dualar ede ede anlattı. İstanbul’dayım ben de, çam sakura düşünüyordum aslında ama hem eve uzak hem de mol gebelik sürecimde hiç memnun kalmadım gebelik takibi ve kürtaj sonrası muayenelerinden. Memnun olan da var bir sürü biliyorum ama benim deneyimlerim çok itti ordan açıkçası. Eşimle konuştum şimdi bu özel doktordan devam edeceğim inşallahCanım artık en sıradan hastanede dahi muayene ücreti 2.000 tl ile 3.000 tl arasında. Maddi durum elveriyorsa, hamilelik sürecini o doktorda geçirmek istiyorum içim rahat edecek kendimi ve bebeğimi gönül rahatlığıyla emanet edebilirim diyorsan senin kararın. Ben ilk hamileliğimde özeli tercih etmiştim hem daha rahat iletişime geçerim hem Antalya’nın en iyi kadın doğum uzmanından bir tanesi diye ama 1 sene sonra fikrim değişti. Belki de deneyimlerimden dolayıdır bilemiyorum. Ben kendimi devlet hastanesinde rahat hissedeceğime karar verdim eşimle paylaştım sen nerede mutlu olacaksan oraya gidelim dedi ortak karar aldık
Nerde kendini iyi hissedeceksen orada devam et herkes aynı doktorda aynı hastanede iyi hissedemeyebilir kendini. Güven esaslı olması lazım zaten. Hayırlı olsun inşallahÇok haklısın canım, dünkü doktora da 900₺ verdim ama çok çekindim bir şey sormaya beğenmedim yani enerjimiz uyuşmadı. Bu kadını arkadaşım dediğim gibi bayılarak ve dualar ede ede anlattı. İstanbul’dayım ben de, çam sakura düşünüyordum aslında ama hem eve uzak hem de mol gebelik sürecimde hiç memnun kalmadım gebelik takibi ve kürtaj sonrası muayenelerinden. Memnun olan da var bir sürü biliyorum ama benim deneyimlerim çok itti ordan açıkçası. Eşimle konuştum şimdi bu özel doktordan devam edeceğim inşallah
AMİİİNNNNN5+6 da iki doktora gittim ikiside jarından göremedi. Sonra 2. Gittiğim doktor alttanda bakalım dedi o zaman gördü :) darısı diğer annelerime
30 yaşındayım ilk cocuk sat 14 ocak tahmini 21 ekim doğumM marlasinger75 merhaba canım buraya yazabilirsin. Bana yaşını kaçıncı çocuk son adet tarihini tahmini doğum tarihini yazarsan ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?