Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Evet evet aynen ondan Amin canım inşallah

Doktora sorduktan sonra bende gidicem böyle dayanamıyorum
Yaz da gelcek kışa denk gelseydi gebelik sanırım biraz daha rahat olabilirdim ama şurda 1 ay sonra burda başlarız kısa kol giymeye Antalya’da yaşıyorum ben nasıl dayancam lazersiz bilmiyorum o yüzden giderim gibi doktora sorduktan sonra bana da haber ver canım lazerdeki de benim arkadaşım oluyor ona da sorcam sen bana ne öneriyorsun diye işin içinde çünkü

Ah ah isterken onlar yaşarken olmaması ve senin güçlü kalıp istemiyoruz demen Çok öyle kendini bilmez ağzından ne çıktığını bilmeden soran . Ahh 6 senede şu duvarların dili olsada evde ne göz yaşları döktüğümü anlatsalar diyorumya rabbim biliyor rabbim görüyor ..

Kızlarr kendini böyle hamile hisseden var mı ya ne bilim ben şuan gayet normal hissediyorum kendimi . Aceba sorun bendemi diye düşünüyorum birde ilk gebelik ben sanıyordumki hemen hamile moduna giriliyor farklı hissediliyor felan

Dile kolay 6 sene. Rabbım sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Halsizlik ve iştahsızlık dışında bende bisey hissetmiyorum

Halsizlik ve iştahsızlık dışında bende bisey hissetmiyorum
Amin canım rabbim dağlıkla kucağımıza alıp sütümüzü konuştuğumuz günleri nasip etsin

Bende ara ara halsizim hep değil iştahsızlık evet ya hatta 2 kilo vermişim

Benim yumurtlamadan beri göğüslerim çok ağrıyor ve büyüdü. Bugün kahvaltıdan sonra ilk defa midem bulandı. Ara ara da bel ve kasık ağrım var.
Benim de göğüs ağrım hiç geçmedi desem yeridir
Mide bulantısı akşama doğru kesiliyor genelde umarım sizin de öyle olur

Eveeeet ben göğüslerim normalde çok küçüktür kocaman oldular bu göğüs ucu falan. Veee çok dehşet ağrıyor sütyen takmak dahi istemiyorum o kadar reflü zaten vazgeçilmezim. Uykuya doyamıyorum sürekli uykum var. Halsizliğim bır tık geçmeye başladı, daha enerjik hissediyorum kendimi. Bakalım daha neler yüklenecek bana

Canım ben kalp atışını 6+6 duydum. Şuan hafif kanama alanım varmış lütfen dua eder misiniz bana doğumda 1ekim gözüküyor

Gögüslerim dolması acagip ya benimde norrmaldir gögüslerim ama koltuk altımın o kısımlar daha boştur şu son 3/4 gündür iyine doldu yanlardan farklı hissiyat oluyor büyüdüde hafif saydıkça bendede belirti baya varmış diyorum uyku en başta oldu bir iki gün sonra olmadı ya . Reflü değilde bu sabah yine 6 ya doğru midem ağrıdı kaç gündür midem ağrıyor

Rabbim gönlümüzdeki neyse onu nasip etsin inşallah benimde ilk bebeğim kız şuan 12 yaşında elbiselerim şampuanım tokalarım herşeyime ortak arada oturup dedikodu da yapıyor

Maşallah kuzuma
Yaa maşallah çok güzel bir duygu gerçekten Allah hepimizin gönlüne göre versin

Daha büyüyecek memintolarımız süt dolacak süüt hahah aman mide ağrısı falan gitsin gelmesin mahveder iğrenç bir şey oturmuş gibi oluyor rezalet. Dönem dönem daha neler olur allah bilir. Annem şaşırıyor erkenden başladı diye

Benim lazercim yapmıyoruz etki etmez diye demişti ama bilemiyorum

Yani beta hcg artıyor her hafta farklı şekilde hormonlarımız oynuyor illa ki %100 etki etmez ama bakalım bi zararı olacaksa da yapmayız ne yapalım kıllı gezerim ağlaya ağlaya
Hsjsjsjs uff bazen pcosu boğasım geliyor bi insan olsaydı da keşke ağzını burnunu kırsaydım djdjdj

Hsjsjsjs uff bazen pcosu boğasım geliyor bi insan olsaydı da keşke ağzını burnunu kırsaydım djdjdj
Hahsjjs dimiiiiiiii yüzsüz gibi yapışmış yakamıza bırakmıyor bir sal git be kardeşim inşallah kız olursa bebişler onlar da olmaz korkuyorum ya kızım olursa kıldan psikolojisi bozulursa diye hahsjs bambaşka bir düşüncelerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…