- 10 Haziran 2016
- 733
- 208
- 103
- 26
Ayy inşallah hepimiz tertemiz olalımBirazcık araştır yine de için rahat etsin öyle gitallahın izniyle sorun olmaz inşallah
Evet gerçekten öyle. Sana ne demi sana ne yani.Bana sorduklarında çok istiyorsanız kendiniz yapın insanların yatak odalarını merak etmeyin bu kadar dediğim oldu. Ama insan işte bazen öyle bir psikolojide oluyor ki kendini ezik hissediyor. Empatiden yoksun yaşına hürmet bekleyen ama hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak olan insanlardan nefret ediyorum. Dilerim sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın
Kendisinin kaç tane çocuğu vardı. Inanirmisin o 3 senede her yıl defalarca kez ben bebek kaybettim gerek dogurarak. Gerek düşük yaparak. Olmuyor mu ne ya olmuyor mu ne hayır oluyor biz istemiyoruz dedim. Sonraki soranlara da öyle dedim.Cahil desen cahill kelimesi hafif kalıyor bu insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum cidden . Laf a dolaşıyorlar bence çünki bu kadar düşincesiz olup bu yaşa gelemezler diye düşünüyorum
Yaaaaaaa çok sevindim gözünüz aydın inşallahKızlar günaydındoktordan çıktım kalp atışıni duydum dün devlette salı gel kürtaja diyorlardi bugün haber vermemi bekliyordunuz 7 hafta uyumlu duydum kızlar
Tebrik ederim canım. Yaş kaç
Ayyy çokkkkk sevindim. Canım sen hhatipmisin eski nickin.Kızlar günaydındoktordan çıktım kalp atışıni duydum dün devlette salı gel kürtaja diyorlardi bugün haber vermemi bekliyordunuz 7 hafta uyumlu duydum kızlar
Yaş şu an 28 1 aya 29. 29 u baz alabiliriz canımTebrik ederim canım. Yaş kaç
Ay ben de perşembe gideceğim kalp atışı içinKese 6+1 , kalp atışı inşallah Perşembe günü
Evet kuzum haber vermeyi unuttumAyyy çokkkkk sevindim. Canım sen hhatipmisin eski nickin.
Ay maşallahhhKızlar şimdi çıktım kontrolden 5+3 te keseyi gördük 10 gün sonra yolksac ve bebeği görürüz inşallah dedibiraz daha bekleyeceğim inşallah tam anlamıyla görürüm haftaya
Ayy maşallah sana da çok erken görmüşsün ne güzelAy maşallahhhBen 4+5’te karından ultrasonla keseyi çok rahat gördüm ama gebelik gününe göre bu kadar erken görebilmek garip geldi. Haftaya da kalp atışı için çağırdı
Her yerde ve herkes karından ultrasonla kese ancak 6.haftada görünür yazıyor da o yüzden garip geldi vallaAyy maşallah sana da çok erken görmüşsün ne güzelhaftaya da inşallah duyarsın canım kalp atışını. Ben 7. haftada gideceğim 2 hafta sonra 3 martta. Normalde 10 gün sonra gel dedi ama biraz daha beklemek istiyorum
Evet ben de öyle biliyorum 6 ya kadar vajinal 6 dan sonra da herkeste karından gözükmüyor öyle de bir şey varHer yerde ve herkes karından ultrasonla kese ancak 6.haftada görünür yazıyor da o yüzden garip geldi vallaTeşekkür ederim canım bana da 25’inde gel dedi ama 27’sinde devlette randevum vardı bekleyi ona gideceğim inşallah
Çok heyecanlıAy ben de perşembe gideceğim kalp atışı için
Ay maşallah iyi bir şey herhalde o zaman napimEvet ben de öyle biliyorum 6 ya kadar vajinal 6 dan sonra da herkeste karından gözükmüyor öyle de bir şey varnazar değmesin kaşı poponu maşallah. Valla beklemekle geçiyor ömrümüz heyecanlanıyorum beklerken
Benim yumurtlamadan beri göğüslerim çok ağrıyor ve büyüdü. Bugün kahvaltıdan sonra ilk defa midem bulandı. Ara ara da bel ve kasık ağrım var.Çok heyecanlı
İnşallah duyarız ve tam kaç haftalık olduğu kesinleşir bu kontrolde diye düşünüyorum
Sizin şikayetleriniz nasıl benim sabahları midem bulanıyor kusacak derecede değil ama rahatsız ediyor
hahah şimdi hesaplamalarında 6 olcak diyordun 5 sayacaksın üst üste ondan böyle sabırsızlık olur anlıyorum seniAy maşallah iyi bir şey herhalde o zaman napimBen de ve 5+5 olacakken 4+6’yım yani bir hafta geriledim diye zamanı geçirmek o kadar zor geliyor ki Bi yandan her anını doya doya yaşamak bir yandan bi an önce kucağına almak neye benzediğini görmek istiyosun ve daha 2 aylık bile değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?