Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Benim o zman 6+2 idi son adetime göre
Ama doktor 5+2 ile uyumlu dedi ultrasonda karindan göremedi vajinal bakalm dedi ordanda göremedi cumartesi gdicem tekrar umarim gorunur bu sfer hersey yolundadir sen devletemi gttin canim.
Özele gittim ama pek beğenmedim devlet ve özelin farkını hissettirmedi yani gittiğim hstane iyi bir hastane arayısındayım bulana kadar devlette devam edicem galiba insallah hayırlısı ile görürsün bu sefer pozitif düsün hayırlısı ile güzel seyler olsun

Kızlar kan değerlerinize baktırdığınızda d vitamini düşük gelen oldu mu? Doktorla görüştünüz mü?
Benim bugün 10 çıktı baya düşük. Çarşamba kontrolüm var o zaman görüşebileceğim doktorla.

Hanımlar merhaba, hayırlı olsun herkese sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah
Ben bugün kaset test yaptım sat 11 ocaktı gecikme yaşayınca belirtiler de tanıdık gelince test yaptım sonuç bu şekilde, yarın kan vermeye gideceğim. Şöyle bir sorunum var ne yazık ki sevinemiyorum, bir bebeğim var 15 aylık, geçen hafta eşimin bir yanlışı yüzünden boşanmaya karar vermiştim ve bugün hamile olduğumu öğreniyorum çok karışık duygular içindeyim, planlı bi gebelik zaten değildi.. kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Eklentiler

• IMG_3644.jpeg
    119,5 KB · Görüntüleme: 55
Ay çok zor bir durum umarım hakkınızda hayırlı olan bir yol seçersiniz

Belki çözülecek bişeydir bir daha düşünseniz, çok zor bir süreç çok haklısınız..

Lioo merhaba yaş 27, ilk çocuk, sat 22.01, tahmini doğum şuan 28.10 bakalım değişirse güncellerrim

rabbim içinizi ferahlatsın inşallah

Lioo merhaba canım biz keseyi 4+6 da gördük, tablo için belki ekleyebilirsin en son sorun vardı düzenlenmiyordu.
Merhaba canım kesenin içinide gördünüzmü peki? Yoksa sadece kesemi? Bendede kese göründü ama içi görünmedi haftaya tekrar çağırdılar

Ben de Anadolu yakasındayım hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben tüp bebek doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. Ama doktorum acıbadem kozyatağı ile anlaşmalı. O yüzden şimdilik işlemleri orada yürütüyoruz. Kalp atışlarını duyduktan sonra tüp bebek doktorumuzla sürecimiz bitecek, başka bir kadın doğum uzmanına geçeceğim bakalım. Kan testlerimin çoğunu da süleyman yalçın şehir hastanesinde yaptırdım. Siz hangi hastanedesiniz?

Selamlar bende yarın 6+4 oluyorum ve doktora randevum var.
İnşallah kese ve kalp görürüz
Aslında inanılmaz heyecanlıyım ama çaktırmıyorum. Eşimde hiç heyecan yok ama arada bir gelip birşeyler anlatıyor bebekle ilgili anlıyorumki o da heyecanlı.
Allah hepimize yardım etsin inşallah.
Bu tv de gösterilen mide bulantısı sahneleri gibi hayal etmiştim ben. Ama çok şükür öyle değilmiş. Bulanıyor mu bulanmıyor mu belli değil.

Bir de şey sorucam ben kendim evde yoğurt mayalıyorum. Sütü peynirci babadan açık alıyorum ve taşana kadar kaynatıyorum. Birileri pastorize olsun falan demişte pastörize olan sütten yoğurt tutmaz ki. Bilemedim yorumu olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…