• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Arkadaşlar bir şey soracağım .Ben tahmini 4 veya 5 haftalık hamileyim .Henüz doktor kontrolüne gitmedim Pazartesi günü gideceğim İnşallah .Sorum şu benim hiç mide bulantılarım yok normal mi acaba veya daha erken mi bulantı için .Acaba bende niye yok diye kafama taktım bu defa 🙈🙈
Herkesin farklı oluyor canım hiç takma kafana benim 6+4 4 haftada falan hiç yoktu son bir hafta 5 gündür falan hafif var sabah değil ama gün içinde oluyor rahatsız edecek düzeyde değil herkesin değişiyor

Herkesin farklı oluyor canım hiç takma kafana benim 6+4 4 haftada falan hiç yoktu son bir hafta 5 gündür falan hafif var sabah değil ama gün içinde oluyor rahatsız edecek düzeyde değil herkesin değişiyor
Anladım canım haklısın herkesin farklı oluyor .Yolunda olsunda her şey bulantı olsada razıyım .Cevabın için çok teşekkür ederim 🌸🌸

Merhaba sorun düzeldi. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gordunuz bu bilgileri yazarsan ekliyeyim
Merhaba, Ben bugün 6+2de kontrole gittim. Embriyo 2.6mm idi, Kese ve kalp atışı vardı. Yalnız ultrasona göre 5+6 görünüyormuş. Tabloya hangisini yazıyoruz ultrasona göre olanı mı

Benim de yaşım 27,son adet tarihi9 ocak, tahmini doğum tarihi 16 ekim
İlk beta hcg adet günü 863
İlk randevuma çarşamba günü gidicem inşallah

Arkadaşlar bir şey soracağım .Ben tahmini 4 veya 5 haftalık hamileyim .Henüz doktor kontrolüne gitmedim Pazartesi günü gideceğim İnşallah .Sorum şu benim hiç mide bulantılarım yok normal mi acaba veya daha erken mi bulantı için .Acaba bende niye yok diye kafama taktım bu defa 🙈🙈
Bende de yok olmayabilir yapısal bir durum bu. Arada kasık ve bel ağrılarım oluyor o da olmayabilir normal. Bir gebelikte olur diğer gebelikte de olmaz o da normal 😁

Kadın olmak çok zor ya gebeliğin en başından o bebeği hissediyorsun ve o biline giriyorsun. Ama erkekler ne kadar rahatlar hiç bişeyin farkında olmuyorlar.
Evet çok zor geçiyor, herkesin süreci aynı değil, bana doktorum şey demişti eğerki kaygılı bir anneysen hamileliğinde doğumunda doğum sonrasıda zor geçer, ama daha rahat bir anneysen hamileliğinde doğumunda rahat geçer demişti. O yüzden elimden geldiğince bunda daha rahat hissetmek istiyorum başta psikolojik sağlık :) 🌸🌺

İnşallah canım 9 ay önce mol gebelik yaşadığım için korkuyorum ve bu gebeliği o yüzden ekstra takip edecekler 😔🥹
Mol gebelikte bir sene korunma öneriyorlar diye biliyordum ben ve yoğun ilaç tedavisi ama şaşırdım sağlıkla ilerlesin inşallah

Genelde kalp atışıyla birlikte başlıyor bulantı. 6 da hafif hafif, 7 den sonra başlıyor ama genelleme tabi.

6-12 ay arası korunma öneriyor doktorlar biz 9 ay korunduk, betam hemen 0’a düştüğü için ilaç tedavisi almadım. Bu 9 ay boyunca da sürekli betamı takip ettim yükselecek mi diye ☺️

Bende de yok olmayabilir yapısal bir durum bu. Arada kasık ve bel ağrılarım oluyor o da olmayabilir normal. Bir gebelikte olur diğer gebelikte de olmaz o da normal 😁
Haklısın canım , Galiba kendimi çok fazla dinliyorum o yüzden olmayan şeyden de bir şey çıkarıyorum😅
Cevabınız için teşekkür ederim 🌸

Merhaba, Ben bugün 6+2de kontrole gittim. Embriyo 2.6mm idi, Kese ve kalp atışı vardı. Yalnız ultrasona göre 5+6 görünüyormuş. Tabloya hangisini yazıyoruz ultrasona göre olanı mı
Merhaba canim. Her ultrasonda değişeceği için son adet tarihinden olanı yazıyorum.

Benim de yaşım 27,son adet tarihi9 ocak, tahmini doğum tarihi 16 ekim
İlk beta hcg adet günü 863
İlk randevuma çarşamba günü gidicem inşallah
Merhaba hoş geldin. İlk bebeğin mi olacak

kızlar selamlar 🌸 rabbim sürecimizi kolay etsin sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah amin 🌸🤲🏼 ben tüp bebek annesiyim 7 ci denememizde şükür rabbim oldu sevincini yaşattı . Geçen hafta keseyi bebeği gördük çok şükür kalp için haftaya çarşambaya randevum var . Fakat ultrasondan sonra çok çok açık pembe lekelenmelerim oldu 2 gün durdu sonra dün yine oldu . Çok korkutuyor beni dua edin kızlsr bugünde sağ kasığımda hafif çekme hissiyatı var .

Koku hassasiyeti sabahları çok yoğun yaşıyorum
Onun dışında çok ağır yemek kokularına bulantım oluyor.

Doğum inşallah 17.10.25 gözüküyor rabbim o günlere gelmeyi nasip etsin amin 🌸🤲🏼

Back