Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
kızlar, 6+1 6+2 6+3 civarlarında kalp atışı duyanlar vajinal mı duydu karından mı acaba? ben de çarşamba gidicem inşallah, 6+4 olucam, karından görünmezse biraz daha geç gideyim diyorum da. ne dersiniz?
Daha onceki bebeğimde 6+4 de duydum. Bunda 6+1

E Eylulde_gel kiz sen nick mi değiştirdin. Bende surda yaasemint diye ugrasiyorum boyle bir uye yok diyor.
sen ne zaman kese ve kalp atışını duydun. Kaçıncı haftada

B Bluehappinies böyle durumlarda tek dr en iyisi. Başkası moral bozuyo önceki durumu bilmediği için korkutuyor. Günlerimiz aynı hemen hemen biliyorsun geçen haftada 6+4 te yolk göründü benimde. Dr da şu an korkacak bir şey yok 2 hafta bekleyelim stres yapmayalım dedi. O zaman panik oldum ama şimdi hak veriyorum. Yarın gelişmeyi yaz ama içim kötü hissetmedi benim iyi olacak gibi düşünüyorum ha Allah korusun kürtajın adı korkunç kendisi kolay bir şey merak etme.

Ay sağlıkla kucağına almak da nasip olsun, sen nasıl bekledin o zamana ya ben 3 gündür zor duruyorum regli öncesi öğrendim acaba kimyasal mı bir şey olur mu inşallah her şey yolunda gider diye kendi kendime tedirgin olup duruyorum

Merveturann canim sen keseyi ve kalp atışını ne zaman gördün

Canım kesinlikle öyle normalde tek doktor devam ediyordum randevu bulamayınca mecburen gittim yaaa çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…