- 3 Şubat 2025
- 125
- 168
- 18
Doktordan sonra bizi mutlaka haberdar et canım. Umarım her şey yolundadırİnşallah canım bende çok şaşırdım.. normalde hemen alttan bakarlar ama hanımefendi manasız dediçok teşekkür ederim canım iyi ve güzel dileklerin için
Genelde göremezlerse alttan bakmayı teklif ederler aslında. Şaşırdım doğrusu ben umut vermeyi de sevmem gereksiz yere o da hayal kırıklığıdır ama tavrını beğenmedim. Doktorlar sürekli gebelik kürtaj vs gördükleri için baş ağrısı gibi bir şey sanıyorlar bunu okadar empatiden yoksun ki bazıları. Basen sabah görünmeyip akşam görülebiliyor okadar bile farkedebilir. Bence de siz başka bir doktora gidin imkanınız varsaİnşallah canım bende çok şaşırdım.. normalde hemen alttan bakarlar ama hanımefendi manasız dediçok teşekkür ederim canım iyi ve güzel dileklerin için
Yarın gidip hemen haberdar edeceğimDoktordan sonra bizi mutlaka haberdar et canım. Umarım her şey yolundadır
Yaa inşallahÇok normal canım ben bata 5 gün kala 28 ile öğrendim merak etme önemli olan 48 saat sonra 2 katı şeklinde artması betanın
Aslında en sağlıklı şekilde fikir almak istiyorsanız 2nin katları olan günler şeklinde kan vermelisiniz. 2 4 6. Gün gibi sağlıklı artışı o şekilde görürsünüz. Gerçi 4. Gün olmuş oluyor uygunYaa inşallahPerşembe akşam 111di bu gün kan vereceğim 3hün geçmiş oluyor bakalım nasıl artış
Kesinlikle öyle canım üslubu çok değişikti yani 7 haftalık gebelik kalp atışı işin geldim dediğimde bile niye geldin der gibiydk ben kalp atışını 20. Haftaya kadar dinletmem fln dedi cevap vermedim çünkü sınırim zorlanıyordu sorun çıkarmak istemedim dedim dinletmeyebilirsiniz ana bugün kontrolum var deyince muayeneye geçtik sonra da dedi ki haftaya kadar bekle acilden giriş yap yani bana gel fln değil ve devlette sevilen işine güvenilen birisi olduğunu duymuştum yarın özele gideceğim inşallahGenelde göremezlerse alttan bakmayı teklif ederler aslında. Şaşırdım doğrusu ben umut vermeyi de sevmem gereksiz yere o da hayal kırıklığıdır ama tavrını beğenmedim. Doktorlar sürekli gebelik kürtaj vs gördükleri için baş ağrısı gibi bir şey sanıyorlar bunu okadar empatiden yoksun ki bazıları. Basen sabah görünmeyip akşam görülebiliyor okadar bile farkedebilir. Bence de siz başka bir doktora gidin imkanınız varsa
kötü dusunme canım bence bebegın senınle diye dusunuyorum gec döllenme diye dusunuyorum. Devlette cihazlar cok iyi değil. eger gec döllenmeyse suan5haftalık olabılır ozamanda kese büyüyorsa yolksac varsa sorun yok haftaya bence bebegı goreceksınEvet yolk sac var ve kese güzel büyümüş dedi özele gittiğimde benimki de bir hafta geriden geldiğini söyledi ama bugün devletteki doktor bebek olmadan ölçüm yapılmaz dedi sert biriydi alttan bakabilir miyiz ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu dedim üstten görmedim alttan bakmamim bı manası yok dedi yarın özele randevu aldım bakalım
Aa anladım, ben en az 2 gün geçmeli gibi düşünmüştüm çok teşekkür ederimAslında en sağlıklı şekilde fikir almak istiyorsanız 2nin katları olan günler şeklinde kan vermelisiniz. 2 4 6. Gün gibi sağlıklı artışı o şekilde görürsünüz. Gerçi 4. Gün olmuş oluyor uygunhayırlı haberlerle inşallah
karından görünmeme ihtimali var. kilon varsa daha da zor görülüyorkızlar, 6+1 6+2 6+3 civarlarında kalp atışı duyanlar vajinal mı duydu karından mı acaba? ben de çarşamba gidicem inşallah, 6+4 olucam, karından görünmezse biraz daha geç gideyim diyorum da. ne dersiniz?
İnşallah canımkötü dusunme canım bence bebegın senınle diye dusunuyorum gec döllenme diye dusunuyorum. Devlette cihazlar cok iyi değil. eger gec döllenmeyse suan5haftalık olabılır ozamanda kese büyüyorsa yolksac varsa sorun yok haftaya bence bebegı goreceksın
Küçük haftalarda dinletilmesinin iyi olmadığı söylenir ama görebiliyorlar kalbinin attığını tavrı yanlış olmuş. Açıklasaydı keşke güzellikle. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah siz o günü unutun hakkınızda hayırlısı neyse o olsunKesinlikle öyle canım üslubu çok değişikti yani 7 haftalık gebelik kalp atışı işin geldim dediğimde bile niye geldin der gibiydk ben kalp atışını 20. Haftaya kadar dinletmem fln dedi cevap vermedim çünkü sınırim zorlanıyordu sorun çıkarmak istemedim dedim dinletmeyebilirsiniz ana bugün kontrolum var deyince muayeneye geçtik sonra da dedi ki haftaya kadar bekle acilden giriş yap yani bana gel fln değil ve devlette sevilen işine güvenilen birisi olduğunu duymuştum yarın özele gideceğim inşallah
Ben ya. Eşim çok uyuyorsun diyor ama erkekler gerçekten kadınların halinden anlamıyor.. Gece güzelce uyuyp uykumu alsamda gün içinde aralıklı aralıklı uyuyorumKizlar sürekli uyuklayan varmi benim gibi ya bugun oturdugum yerde uyukladim
Benim de bebeğimi ilk doktorum göremedi karındanEvet yolk sac var ve kese güzel büyümüş dedi özele gittiğimde benimki de bir hafta geriden geldiğini söyledi ama bugün devletteki doktor bebek olmadan ölçüm yapılmaz dedi sert biriydi alttan bakabilir miyiz ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu dedim üstten görmedim alttan bakmamim bı manası yok dedi yarın özele randevu aldım bakalım
Kilolu olduğum için ilk gebeliğimde de aynı şeyi yaşamıştım bugün şansima böyle bir doktorla karşılaştım yarın için dua edin bana ,Benim de bebeğimi ilk doktorum göremedi karından
İkinci doktora gittim o da göremedi karından ilk ama o daha naifti. İstersen alttan bakalım emin olalım dedi
Bebiş de ordaydı kalbide atıyordu alttan baktığında gördük
Eğer düşük tehlikesi yoksa alttan bakmanın bir zararı yok
Böyle doktorları sevmiyorum
Ben ilk gebeliğimde zayıftım o zaman bile doktor görememişti karından. Şuan ikinci gebeliğim ve bende de kilo varKilolu olduğum için ilk gebeliğimde de aynı şeyi yaşamıştım bugün şansima böyle bir doktorla karşılaştım yarın için dua edin bana ,
Bende çok korkuyordum. Bir kere hapşırdım öyle bir kıramp girdiki karnıma çocuk düştü sandımda doktorum normal dediKızlar sabah uyandığımdan beri ara ara bel ve alt karnımda sızı şeklinde ağrı var . Çok korkuyorum her an bi şey olacak diye.
M marlasinger75 merhaba canım buraya yazabilirsin. Bana yaşını kaçıncı çocuk son adet tarihini tahmini doğum tarihini yazarsan ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?