- 31 Ocak 2015
- 2.421
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.141
yaaaa tebrik ederim ne güzel haber, ben 537 ile öğrendim (tüp bebek ve çift embriyo)Merhaba kızlar reglim gecikti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim 282 çıktı değerim çok sürpriz oldu sizler nasıl ve kaç değer ile öğrendiniz sat 18 Mart benim
Benimki bundan daha silik çıkmıştı hemen kan testi verdim öğrendim en iyi sonuç kan testi bence onu yapıp emin olabilirsinizHanımlar merhaba, mimea marka erken gebelik testi aldım. Bata 2 gün var. Sizce yalancı pozitif olabilir mi? 8 seneyi aştı çocuk sahibi olamıyoruz. Doktor artık tüp bebek dedi. Bizde yumurtlama takibi ilaçlar takviyeler ne varsa attık 3 yıl kendimizi toparlayalım sürece hazırlanalım dedik. Yani olursa benim için bi mucize olacak. Bir de korkularım var dış gebelik ve kimyasal gebelik geçmişim de var bu 8 yılda.. benim için dua edin nolur. Bu test yalancı pozitif olabilir mi? İlk 10 dk da çıktı. İlk idrar değil öğlen yaptım ve diyet yaptığım için testi yaptığım saattere kadar baya su falan içmiştim. Bugün ilaç alacaktım ne olur ne olmaz kontrol edeyim diye almıştım bu testi de..
Onu zaten yarın sabah direk yapacağım. Ama sabahı etmek mesele. Acaba yalancı pozitif böyle net olur mu hemde bu kadar su içmişken.Benimki bundan daha silik çıkmıştı hemen kan testi verdim öğrendim en iyi sonuç kan testi bence onu yapıp emin olabilirsiniz
Yolk sac varsa bebek var diye biliyorum, içiniz rahat olsun. Gelişecektir bebek de zamanlar.Merhaba! Arkadaşlar ben kasım annesıyım dıye bılıyordum ama Aralık annesı olucam nasıp olursa Bugün kontrole gıttım 6 + 2 haftalık hamıleyım keseyı gördük yolk sac var ama bebek yok 2 3 gün sonra gel dedı ama erkenmı olur acaba bırde yolk sac varsa bebek varmıdır kesın
Insallah canım sagolYolk sac varsa bebek var diye biliyorum, içiniz rahat olsun. Gelişecektir bebek de zamanlar.
Ben iki gebeliğimi de silik çizgi ile öğrendim aç karnına da yapmadım tabi ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum bu testlerin inşallah gönlündeki olur evet sabahı etmek mesele oluyorOnu zaten yarın sabah direk yapacağım. Ama sabahı etmek mesele. Acaba yalancı pozitif böyle net olur mu hemde bu kadar su içmişken.
Ben de 7+2 yim bugün. Dün doktora gittim aynı durum ben de de vardı, doktor normal olduğunu söyledi benim üstelik kahverengi lekelenmem de vardı o da normalmiş.Arkadaşlar selam. Ben bugun itibariyle 7 haftalık oldum ama sabahtan beri karın ağrım var dayanılmicak gibi değil ama ağrıyor. Sizce bir sorun mı
Dayanamadım gittim kan verdimBen iki gebeliğimi de silik çizgi ile öğrendim aç karnına da yapmadım tabi ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum bu testlerin inşallah gönlündeki olur evet sabahı etmek mesele oluyor
Eczaneden normal gebelik testi alıp tekrarlayın bence, iki gün öncesinden gösterir inşallah yalancı felan değildirHanımlar merhaba, mimea marka erken gebelik testi aldım. Bata 2 gün var. Sizce yalancı pozitif olabilir mi? 8 seneyi aştı çocuk sahibi olamıyoruz. Doktor artık tüp bebek dedi. Bizde yumurtlama takibi ilaçlar takviyeler ne varsa attık 3 yıl kendimizi toparlayalım sürece hazırlanalım dedik. Yani olursa benim için bi mucize olacak. Bir de korkularım var dış gebelik ve kimyasal gebelik geçmişim de var bu 8 yılda.. benim için dua edin nolur. Bu test yalancı pozitif olabilir mi? İlk 10 dk da çıktı. İlk idrar değil öğlen yaptım ve diyet yaptığım için testi yaptığım saattere kadar baya su falan içmiştim. Bugün ilaç alacaktım ne olur ne olmaz kontrol edeyim diye almıştım bu testi de..
gecikmen olmuş muydu, çizgi gayet görünüyor kanda da pozitif çıkar umarımDayanamadım gittim kan verdim
Hayırlı olsun canım hamilelik varHanımlar merhaba, mimea marka erken gebelik testi aldım. Bata 2 gün var. Sizce yalancı pozitif olabilir mi? 8 seneyi aştı çocuk sahibi olamıyoruz. Doktor artık tüp bebek dedi. Bizde yumurtlama takibi ilaçlar takviyeler ne varsa attık 3 yıl kendimizi toparlayalım sürece hazırlanalım dedik. Yani olursa benim için bi mucize olacak. Bir de korkularım var dış gebelik ve kimyasal gebelik geçmişim de var bu 8 yılda.. benim için dua edin nolur. Bu test yalancı pozitif olabilir mi? İlk 10 dk da çıktı. İlk idrar değil öğlen yaptım ve diyet yaptığım için testi yaptığım saattere kadar baya su falan içmiştim. Bugün ilaç alacaktım ne olur ne olmaz kontrol edeyim diye almıştım bu testi de..
Canım acile git çok ağrı olması normal değilArkadaşlar selam. Ben bugun itibariyle 7 haftalık oldum ama sabahtan beri karın ağrım var dayanılmicak gibi değil ama ağrıyor. Sizce bir sorun mı
Ay inşallah yaa ağzından bal damlıyorHayırlı olsun canım hamilelik var
Hayır 2 gün var reglimegecikmen olmuş muydu, çizgi gayet görünüyor kanda da pozitif çıkar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?