Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihi 7 mart
Adetten 1 gün önce pozitif gördüm ama cuma günü doktora gideceğim adetim 1 hafta gecikmiş olacak öncesinde gitmek istemedim çünkü 2 ay önce kimyasal geçirmiştim. Sürekli kan vermek stresli oluyor. Çok kasık ağrım var sizde de öylemi. Kimyasal geçirince insan herseye stres yapıyor. Bu arada hamiş arkadaşlara sağlıklı ilerleyen hamilelik geçirmesini temenni ediyorum. İsteyen herkese de yürekten en yakın zamanda nasip olmasını temenni ediyorum 🫶
son adet tarihimiz aynı canım😍🫶🏼

Ay benim bulantılarım başlıyo galiba kızlar :( 6. Haftaya giriyorum
Benimde sabah uyandığım ilk an ağzıma bi şey atana kadar bulanıyor. Bunun için komodine bi çubuk kraker vs koymayı öneriyolar. Yataktan hemen kalkmadan biraz atıştırmak daha sonra ayaklanmak bunları azaltıyormuş sanırım. Deniycem mecbur.

Ben de ayni uykudan basjmi kaldırdığım an midem bulanıyor. Sende uyku durumu nasıl kuzum
Benim sabah kalktığımda olmuyor ama yemek düşününce normal gün içinde hafif hafif bulanıyor. Leblebi yiyorum bulandığında kusmalarım olmadı henüz. Uyku problemim yok sadece ilk öğrendiğim zamanlarda oldu o da düşünmekten psikolojik yani

Back
X