- Konu Sahibi annabelica
-
25 mart gözüküyordu uygulamada ve şuan 11 gün gecikme gösteriyor anlamıyorumÇok geçmiş aslında, yazmışsınızdır ama bat neydi acaba ve kan vermiş miydiniz?
Bence iki hafta sonra gitBu arada ben de bugün asm’ye gittim, doktora sonuçlara baktı, betaya göre 4 haftalıkmış. Kadın doğuma gitmek için bekle biraz dediler. 8 haftalıkken kalp atışı duyulur ortalama dedi ama ben 4 hafta daha beklemem tabii. Bir hafta daha geçsin giderim. Çok mu geç oluyor acaba?
Yani normalde böyle gecikmeler yaşamıyorsanız bir kan tahlili vermek daha mantıklı olur sanki.25 mart gözüküyordu uygulamada ve şuan 11 gün gecikme gösteriyor anlamıyorum
Verdim negatif çıktı ama 15 güne kadar bekleyin diyenler varYani normalde böyle gecikmeler yaşamıyorsanız bir kan tahlili vermek daha mantıklı olur sanki.
Doktora cumartesi gidicem daha gitmedim, sağlıl ocağında vermiştim kanıYaa sizinki çok yükselmişDoktorunuz degerinizle ilgili birşey dedimi peki
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSabah çıktı sonuçlar 2749 beta
Öncelikle gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin yavrularımız. Ben gebe kalmadan önce doktora dedim düşürelim diye ama bu ritmik bir değer önemli değil dedi.Ben de dn doktora gittim benim de 5+4 :)) tsh 5 çıktı malesef bi ilaç verdi 2.5 olana kadar dozunu arttırarak gidecek sürekli kontrolde olmaktan başka Bi çare yok
Ben de yarın gideceğim. İnşallah hemen düşer. İnsan stres oluyor. Siz kaç haftalıkken ilaca başladınız? İnşallah geç kalmamışımdır.Merhaba benim de 3.19 çıkmıştı kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendirdi dahiliye tiroid ilacı yazdı onu kullanıyorum.
5 ama arkadaşım 7. Haftasında başlamıştı yani bir şey olacağını sanmıyorum içinizi ferah tutunBen de yarın gideceğim. İnşallah hemen düşer. İnsan stres oluyor. Siz kaç haftalıkken ilaca başladınız? İnşallah geç kalmamışımdır.
Teşekkür ederimÖncelikle gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin yavrularımız. Ben gebe kalmadan önce doktora dedim düşürelim diye ama bu ritmik bir değer önemli değil dedi.Yarın dahiliyeye gideceğim. İhmal etmemek lazım. İnşallah en kısa zamanda ideal seviyeye düşer.
Hayırlı olsun benimde pazar günü 157.1 di salı günü 434 olmuştu iki kat artıyor iki günde birKızlar merhababen beta 106 sanırım Aralık annesiyim doktor2 hafta sonra kese için gel dedi
%60 çıkması yeterli canım. %60 a göre 123 olması gerekiyormuş. Çok bir fark yok aslında senin çıkan sonuçla. Sıkma canını yeniden iki gün sonra verirsinKızlar günaydın. Moralim biraz bozuk pazartesi HCG 77 çıkmıştı dün 116 iki katına çıkmamış
Amin çok teşekkürler hepimizeHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bazı sitelerde 2 3 günde iki katı diyor ama canım sıkıldı cuma günü de gidemem cumartesiye kaldı artık%60 çıkması yeterli canım. %60 a göre 123 olması gerekiyormuş. Çok bir fark yok aslında senin çıkan sonuçla. Sıkma canını yeniden iki gün sonra verirsin
Üzme kendini inşallah bebeğin seninledirBazı sitelerde 2 3 günde iki katı diyor ama canım sıkıldı cuma günü de gidemem cumartesiye kaldı artık
Teşekkür ederimÜzme kendini inşallah bebeğin seninledir
3,17 çıkmış bugün dahileyeden ilaç alıcam ama o vermese ısrar edicem zararı yokmuş çünkü.Teşekkür ederimsizin kaç çıktı. Her doktor farklı konuşuyor arkadaşımın da troit yüksek cikmis doktor ilaca gerek yok gebelik troidi demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?